جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

وبتون مانهوا مانهوا فانتزی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته سرای مترجمان کمیک توسط ام کا اچ p.r با نام مانهوا فانتزی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 668 بازدید, 52 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته سرای مترجمان کمیک
نام موضوع مانهوا فانتزی
نویسنده موضوع ام کا اچ p.r
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ام کا اچ p.r
موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,992
17,176
مدال‌ها
6
نام فارسی: فراتر از رستگاری
نام های دیگر:
Beyond Redemption
خلاصه داستان
بعد از سقوط فاجعه‌آمیز سرزمینش، دانته که یه شکارچی اهریمنی سرسخته، خود را تحت تأثیر چند چیز می‌بیند: سرما، سکه و انتقام سخت. با رفیق قدیمی‌اش، والکری، متحد شده و یک اتحاد باورنکردنی برای مقابله با خطرناک‌ترین و پرسودترین مأموریت‌های این دنیای عجیب و غریب جدید تشکیل می‌دهد. آن دو باید اسرار عجیب‌وغریب و مرگبار فراطبیعی را کشف کنند و در این حین به‌طور قطع با فرقه‌های متعصب، هیولاها و چیزهای موذیانه‌تری روبه‌رو می‌شوند… در این دنیا مرز بین عقل و قدرت تیره‌وتار می‌شود؛ هر قدر که با جنون بیشتری برقصی، قدرت بیشتری به‌دست خواهی آورد! کسانی که جرات در آغوش‌کشیدن پرتگاه را دارند، مورد لطف ابلیس بد ذات هستند؛ آن خدای واقعی، تنها خدایی که در این جهان وجود دارد، هرچند به قیمتی هولناک...

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,992
17,176
مدال‌ها
6
نام فارسی: زندگی / وجودیت
نام های دیگر:
존재
روزی مورچه ی کوچکی بود و روزی دیگر دایناسوری بزرگ . این آخرین تناسخ موجودی بود که ده ها هزار تناسخ را در کالبد موجودات مختلف تجربه کرده بود. او به عنوان یک انسان و با قدرت تمام موجوادتی که قبلا زندگی کرده بود، به دنیا آمد. چرا چنین قدرت و توانایی را به دست آورده بود؟ لی جین بالاخره علت را متوجه شد. "من برای از بین بردن بشریت خلق شدم

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,992
17,176
مدال‌ها
6
نام فارسی: حشره شناس در قبیله تانگ
نام های دیگر:
The Sichuan Tang Clan’s Entomologist
The Poison Master of Sacheon Tang Clan
파브르 in 사천당가
خلاصه داستان
اسپایسی فابر، یک استریمر میلیونی که به خاطر تخصصش در سموم و حشرات سمی معروف بود، در حین فیلم‌برداری محلی در آفریقا توسط یک مار مامبای سیاه گزیده شد و بعدش توی دنیای موریم تناسخ پیدا کرد. حالا، در یک جنگل در حال پرورش حشرات سمی است و توجه خاندان تانگ رو که به‌خاطر تسلط‌شون به هنرهای سمی مشهور هستن، جلب کرده.

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,992
17,176
مدال‌ها
6
نام فارسی: رقص در نیمه شب
نام های دیگر:
Blue Night Gloss of Enchantment
Azure Night the Waltz Oh Rapture
푸른 밤 황홀
의 윤무
کانگ سئو یون، یک کارمند اداری معمولی، مجذوب اجراهای پیانیست معروف، آن هی وون شده است. سئو یون در تمام کنسرت‌های او شرکت می‌کند، تا اینکه یک روز، پس از پایان کنسرت، در سالن خوابش می‌برد؛ و متوجه می‌شود که این پیانیست جذاب، رازهای زیادی در پشت پردۀ اجراهایش دارد...

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,992
17,176
مدال‌ها
6
نام فارسی: گریه کن، یا بهتره التماس کنی
نام های دیگر:
Cry Even Better If You Beg
لیلا اِوِلین توی بچگی یتیم شد. بعد از اینکه رفت پیش عمو بیل، باغبون املاک آرویس تو پادشاهی بِرگ، حس می‌کرد خوش شانس‌ترین دختر دنیاست. اون عاشق گشتن توی جنگل و تماشای پرواز پرنده‌هاست. دوک هرهات ارباب جوون و خوش تیپ آرویس به پرنده‌ها و لیلا علاقه داره، با این تفاوت که اون دوست داره پرنده‌ها رو شکار کنه و لیلا رو به گریه بندازه. اگه به یه پرنده که توی قفس طلایی گیر افتاده باشه حق انتخاب بدیم، کدوم رو انتخاب می‌کنه، زندگی لوکس یا آزادی

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,992
17,176
مدال‌ها
6
نام فارسی: کشیش فساد
نام های دیگر:
Cleric of Decay
부패의 사제
خلاصه داستان
تقلب کردم تا یه شخصیت تو بازی بسازم. بعد فشار دادن دکمه وقتی به خودم اومدم، تبدیل به شخصیت کشیش فسادی که ساخته بودم شدم. شخصیتی که آمار ضعیفی داره و همه ازش متنفرن! تنها چیزی که داشتم یه دست قطع شده بود، این دست الهه‌ست!؟

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,992
17,176
مدال‌ها
6
نام فارسی: بعد از یک میلیون سال نبرد به عنوان یک خدا برخواستم
نام های دیگر:
After Millions of Years, I Woke Up to Be a God!
Idle Player Returns as a God
网游:挂机百万年,我醒来成神
خلاصه داستان
هیولاهای بی‌شماری راه خود را از جهان دیگر به واقعیتِ ما باز کردند تا بشر با فاجعه‌ای عظیم‌تر از آنچه دیده بود، مواجه شود. خوشبختانه خدایان بشر را رها نکردند، یک مهر اسرارآمیز پشت دست هر فرد پدیدار شد و به وسیلۀ آن در افراد توانایی‌های خاص و طیفی از حرفه‌ها بیدار شد. از آن پس دوران تغییر حرفه‌ها برای تبدیل شدن به یک شکارچی آغاز شد.

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,992
17,176
مدال‌ها
6
نام فارسی: با یه چاقوی ساشیمی اکادمی رو فتح کردم
نام های دیگر:
The Academy’s Sashimi Sword Master
Chewed Up the Academy With a Bag of Sashimi
Conquering the Academy with Just a Sashimi Knife.
사시미 한 자루로 아카데미를 씹어먹음
خلاصه داستان
«چی...؟» من كه زمانى به‌عنوان بهترين شمشيرزن كشور شناخته می‌شدم، توى يه بازى موبايلى که قبلا یه‌کم پول خرجش کرده بودم، گیر افتادم. به علاوه، بركت خداى شمشير رو هم دارم...!

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,992
17,176
مدال‌ها
6
نام فارسی: تناسخ نابغه در خاندان مشهور
نام های دیگر:
명가의 역대급 재능천재로 환생했다
خلاصه داستان
ستاره ما تو میدون مبارزه شکوفا شده بود، اما قبل از اینکه بتونه کامل بدرخشه، جونشو از دست داد. با این حال وقتی دوباره چشماشو باز کرد، فهمید که تو یه دنیای دیگه به‌عنوان دین سوگرس، جوان‌ترین پسر یه کنت بااعتبار به دنیا اومده. استعدادی که پرورش داده بود... الان تنها محدود به یه زمینه نمی‌شه؟! استعداد در زمینه‌های نیزه‌داری، آدمکشی، جادو، احضار و حتی شمشیرزنی که در زندگی گذشته‌اش نتونسته بود به‌خوبی یاد بگیره! اون بالاخره می‌تونه استعداد نامحدودش رو در آغوش خانواده‌ای که همیشه آرزو داشت، پرورش بده.

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,992
17,176
مدال‌ها
6
نام فارسی: شیطان آسمانی یه زندگی آروم می‌خواد
نام های دیگر:
Cheonma Wants to Live Quietly
천마는 조용히 살고싶다
خلاصه داستان
«می‌خوام سری بعد یه مسیر متفاوت رو امتحان کنم...» شیطانی که زندگی‌اش حول محور ترس و احترام می‌چرخید، در لحظۀ مرگ سرنخی مهم برای چیره‌شدن در هنر تقویت روح به‌دست آورد. او دریافت که این هنر فقط در مورد مصرف روح دیگران نبوده است؛ بلکه...

بالا پایین