جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

وبتون مانهوا مانهوا فانتزی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته سرای مترجمان کمیک توسط ام کا اچ p.r با نام مانهوا فانتزی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 602 بازدید, 52 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته سرای مترجمان کمیک
نام موضوع مانهوا فانتزی
نویسنده موضوع ام کا اچ p.r
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ام کا اچ p.r
موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,992
17,082
مدال‌ها
6
نام فارسی: پسر ولگرد تائوئیست
نام های دیگر:
玄门败家子
خلاصه داستان
بر جهان مسلط شوید! هرچند، هیچ فایده‌ای نداره... با ولگردی مثل من، اینجا نوبت شماست که تظاهر کنید؟ این داستان پسر ولگردی است که در حالی دارایی خود را در راه‌های فانتزی خرج می‌کند که گروهی از پسران را مورد ضرب‌و‌شتم قرار می دهد

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,992
17,082
مدال‌ها
6
نام فارسی: امپراطور وسواسی و جادوگر هزار ساله
نام های دیگر:
천 살 연하 황제가 집착한다
خلاصه داستان
روزی روزگاری، جادوگری در جنگل خارها واقع در شرق زندگی می‌کرد؛ جادوگر برای هزار سال به خواب فرو رفته بود. روزی شاهزاده‌ای زیبارو با موهایی طلایی جادوگر را پیدا کرد. اما افسوس... شاهزاده کودکی بیش نبود. جادوگر شاهزاده را زیر بال و پر گرفت و از او مراقبت کرد؛ ولی زمانی که به سن 15 سالگی رسید، شاهزاده را رها کرد. و وقتی که مطمئن شد دیگر خبری از شاهزاده نیست، برگشت و دوباره به خواب فرو رفت. ولی شاهزاده دنیا را زیر و رو کرد تا جادوگر را پیدا کند. بعد از اینکه قدرت زیادی به‌دست آورد و توانست آن را به‌خوبی کنترل کند، به جنگل خارها رفت...

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,992
17,082
مدال‌ها
6
نام فارسی: آخرین ماجراجو
نام های دیگر:
Maplestory: The Last Adventurer
최후의 모험가
메이플스토리: 최후의 모험가
خلاصه داستان
دروازه باز شد و دوران ماجراجویی آغاز شد. همه چیز از هم پاشید و دورۀ ترس، ناامیدی و بدبختی بر دنیا چیره شد. دورانی شد که همه از تلاش برای مقابله با آن دست کشیدند. با این حال، یک ماجراجو بود که تا انتها ادامه داد. «تو تنها کسی هستی که باقی مونده، ال پائوم، تو آخرین ماجراجو هستی.» لحظه‌ای که دوران ماجراجویی به پایان خود رسید، آخرین ماجراجو، داستان رو به نقطه شروع برگردوند.

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,992
17,082
مدال‌ها
6
نام فارسی: تمدن نبیولا
نام های دیگر:
슬기로운 문명생활
خلاصه داستان
چوی سونگ وون در بازی «دنیای گمشده» به رتبۀ برتر دست پیدا می‌کنه و تمام دستاوردهای بازی رو با موفقیت به اتمام می‌رسونه؛ اما، وقتی یه ایمیل مشکوک دریافت می‌کنه و به دنیای گمشدۀ واقعی احضار می‌شه، این شادی چندان دوام نمی‌آره

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,992
17,082
مدال‌ها
6
نام فارسی: من آدم با استعدادی نیستم
نام های دیگر:
I'm Not That Kind of Person
저 그런 인재 아닙니다
خلاصه داستان
من اون آدمی که دیگران فکر می‌کنن نیستم. من، دیون هارت، یه آدم ضعیفم که هر وقت استرس داره خون بالا می‌آره؛ ولی در عین حال، من کنت هارت هستم، کسی که راجع بهش دچار سوءتفاهم شدن و فکر می‌کنن خیلی قویه، برای همین همه من می‌ترسن.

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,992
17,082
مدال‌ها
6
نام فارسی: پادشاه شیطانی ۰.۰۰۰۰۰۰۱%
نام های دیگر:
0.0000001% Demon King-nim
0.0000001%의 마왕님
خلاصه داستان
72 پادشاه شیطانی که دستور نابودی زمین را دریافت کرده بودند، هرکدام توسط پادشاه شیطانی «آستریا» مورد آزمایش قرار گرفتند. کسانی که این آزمایش را پشت سر گذاشتند، عنوان پادشاه شیطانی را دریافت کردند و پادشاه بزرگ به هرکدامشان قدرتی ویژه اعطا کرد. تاکنون به هر پادشاه شیطانی توانایی‌های خارق‌العاده‌ای داده شده بود و وقتی هم که کاروس پادشاه شیطانی شد، از پادشاه بزرگ یک قدرت دریافت کرد؛ اما... «پادشاه شیطانی بزرگ، هرچقدر بهش فکر می‌کنم، باز می‌بینم قدرت من مشکل داره.» مشکل؟ در میان پادشاهان شیطانی با توانایی خارق‌العاده، کاروس توانایی «گاچا» را به‌دست آورد. «گاچا رو به‌عنوان قدرت فوق‌العاده به یه پادشاه دادی؟ چطوری قراره با گاچا به دنیا حکومت کنم؟»

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,992
17,082
مدال‌ها
6
نام فارسی: تناسخ آدمکش به عنوان شمشیرزن نابغه
نام های دیگر:
환생한 암살자는 검술 천재
خلاصه داستان
در زندگی قبلیم مثل سگی که افسارش در دست صاحبش بود، بودم. والدینم رو به خاطر نمی آوردم و زندگیم مثه یه وسیله ی بی روح و بی احساس گذشت. در اون لحظه که فکر میکردم میتونم از این سبک زندگی فرار کنم، به شکلی وحشیانه ای توسط اربابم کشته شدم. فکر میکردم که دیگه زندگیم به پایان خودش رسیده اما وقتی چشام رو باز کردم، به عنوان کوچکترین فرزند، قویترین خانواده قاره متولد شده بودم. برای انتقام و محافظت از اونایی که در این زندگی واسم عزیز بودن، این باربه جای خنجر، شمشیر به دست گرفتم.

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,992
17,082
مدال‌ها
6
نام فارسی: پسر بازگشته دوک یه قاتله
نام های دیگر:
The Regressed Youngest Son of the Duke is an Assassin
The Reborn Young Lord Is an Assassin
회귀한 공작가의 막내도련님은 암살자
خلاصه داستان
سیان ورت بهترین قاتل قاره، پس از خ*یانت برادش، کسی که بیشترین اعتماد رو بهش داشت، به شکل رقت‌انگیزی از دنیا رفت. «اگه فرصت دوباره‌ای پیدا کنم، هیچ‌وقت جز خودم به شخص دیگه‌ای اعتماد نمی‌کنم و به‌تنهایی به هرچیزی که می‌خوام دست پیدا می‌کنم.» او فرصتی دوباره به‌دست آورد، سیان ورتی که در تمام عمرش، به‌عنوان یک سایه به برادر خود خدمت کرده بود، دیگر وجود ندارد. حال فقط برای خودم و در راه خودم زندگی می‌کنم!

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,992
17,082
مدال‌ها
6
نام فارسی: بازیکنی با گذشته پنهان
نام های دیگر:
گذشته مخفی بازیکن
플레이어가 과거를 숨김
خلاصه داستان
بازی واقعیت مجازی «تاریخ قاره آرکانا» به واقعیت پیوست، و انسان‌هایی که با شخصیت‌های بازی خود «همگون» شده بودند، به‌عنوان بازیکن، به دفاع از جهان مشغول شدند. لی هویئول کارمندی ساده بود که کنترل بدن شخصیتی به‌نام «گرندفِل کلادی آرپئوس رومئو» که آن را در دوران راهنمایی ساخته بود، به‌دست گرفت. در حالت معمول، کلاس و حرفه‌ی گِرَندفِل که شکارچی شیاطین است یک شکست مطلق به حساب می‌آمد. اما با ظهور و فعالیت شیاطین در این دوره - دوره‌ای که تمام شکارچیان شیاطین به‌غیر از گرندفل کسته شده‌اند. -، همه چیز برای این دشمنِ ذاتی شیاطین فراهم شده است تا با غرور و به‌عنوان یک قهرمان دست به‌کار شود.

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,992
17,082
مدال‌ها
6
نام فارسی: آخرالزمان منجمد: بقا
نام های دیگر:
آخرالزمان یخ زده
خلاصه داستان
با جابه‌جایی ستاره‌ها، کولاک‌ها بی‌وقفه طغیان می‌کنند، از آخرالزمان منجمد فقط دو روز گذشته است. غذا! دما! خشونت! وابستگی! در این شرایط وخیم، جایی که غریزه بر عقل حکومت می‌کند، آیا نفس بشری از انسان هیولا می‌سازد؟ چطور کسی می‌تواند از این اوضاع نابسامان جان سالم به‌در ببرد

بالا پایین