جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد آثار کاربران [ماوای حرمان] اثر «تارا مطلق نویسنده انجمن رمان بوک»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کتاب کاربران توسط Tara Motlagh با نام [ماوای حرمان] اثر «تارا مطلق نویسنده انجمن رمان بوک» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 863 بازدید, 30 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کتاب کاربران
نام موضوع [ماوای حرمان] اثر «تارا مطلق نویسنده انجمن رمان بوک»
نویسنده موضوع Tara Motlagh
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط atefeh.m

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
530
13,006
مدال‌ها
4
اولین پارت صفحه‌ی ده، همونی که بیتا و پناه هم‌دیگر رو توی کافه ملاقات می‌کنن، خیلی قوی و حرفه‌ای شخصیت بیتا رو نشون مخاطب دادی که من کیف کردم

کلاً در بخش توصیفات رودست نداری و شاید همین موجب شده ریزبین‌تر باشی😂

این یه نمونه👇

- می‌دونی! همیشه فکر می‌کردم اگه نمی‌تونم هم‌ قدت بشم، حتماً می‌تونم یک روزی هم‌ تیپ و هم‌ وزنت بشم.
👈بعد ابروهایش را بالا می‌دهد، چشمانش را در حدقه می‌چرخاند، دو دستش را به‌سمت خود می‌گیرد و اشاره‌ای به خودش می‌کند.👉
- و بالاخره شدم؛ البته نه.

این‌جا توصیف زیاد، کمی خواننده رو خسته می‌کنه و بهتره بنویسی.
به طرز بامزه‌ای ابروهایش را بالا می‌دهد و بادی به غبغب می‌اندازد.
یا جور دیگه‌ای هم میشه نوشت، حالا این نمونه به ذهنم رسید.

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,741
45,669
مدال‌ها
7
اولین پارت صفحه‌ی ده، همونی که بیتا و پناه هم‌دیگر رو توی کافه ملاقات می‌کنن، خیلی قوی و حرفه‌ای شخصیت بیتا رو نشون مخاطب دادی که من کیف کردم

کلاً در بخش توصیفات رودست نداری و شاید همین موجب شده ریزبین‌تر باشی😂

این یه نمونه👇

- می‌دونی! همیشه فکر می‌کردم اگه نمی‌تونم هم‌ قدت بشم، حتماً می‌تونم یک روزی هم‌ تیپ و هم‌ وزنت بشم.
👈بعد ابروهایش را بالا می‌دهد، چشمانش را در حدقه می‌چرخاند، دو دستش را به‌سمت خود می‌گیرد و اشاره‌ای به خودش می‌کند.👉
- و بالاخره شدم؛ البته نه.

این‌جا توصیف زیاد، کمی خواننده رو خسته می‌کنه و بهتره بنویسی.
به طرز بامزه‌ای ابروهایش را بالا می‌دهد و بادی به غبغب می‌اندازد.
یا جور دیگه‌ای هم میشه نوشت، حالا این نمونه به ذهنم رسید.
با حرفت موافقم عزیزجانم
شاید اینی که میگی می‌تونه جایگزین بهتری برای همچین جمله‌ای باشه ولی در اون لحظه چیزی که تو تصور من بوده از حالت بیتا این توصیف بوده و اینکه ذهن من عادت کرده به این تصورات جز به جز که هرچند دقیقا برمی‌گرده به همون وسواس ذهنی زیادی که پیدا کردم
البته سعیم اینه که کنترلش کنم😂

Raaz67

سطح
4

منتقد ارشد کتاب
منتقد ارشد کتاب
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
فعال انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Apr
1,369
19,096
مدال‌ها
7
خب من و تو از اول تا الان راجع بهش حرف زدیم و نظر و نقدم رو گفتم و فکر می‌کنم نقدم کافی باشه و باید بگم که از خانم توسلی کدو تنبل بانمک خوب رسوندیش به پندار و هیجانی که لازم بود رو دوباره وارد کردی چون داشت یکم بی حس و حال میشد. همچنان منتظرم ننه ترمه یه حرکتی بزنه برا اقای دکتر که نقلا تو دستم نمونه😂 و از وصف تا بقیه جای حرف نداره

؛Raha

سطح
0

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Aug
562
4,418
مدال‌ها
2
با حرفت موافقم عزیزجانم
شاید اینی که میگی می‌تونه جایگزین بهتری برای همچین جمله‌ای باشه ولی در اون لحظه چیزی که تو تصور من بوده از حالت بیتا این توصیف بوده و اینکه ذهن من عادت کرده به این تصورات جز به جز که هرچند دقیقا برمی‌گرده به همون وسواس ذهنی زیادی که پیدا کردم
البته سعیم اینه که کنترلش کنم😂
سلام عزیز
من اون قسمتی که لیلا جان اشاره کرد رو نگاه کردم به نظرم شخصیت به توصیفات حالات زنده‌ست. همینطور که هست و نوشتی خوبه
معلومه طرفدار توصیفات زیادم😂
همیشه جزئی نگری شخصیت رو برای خواننده واضح می‌کنه

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,741
45,669
مدال‌ها
7
خب من و تو از اول تا الان راجع بهش حرف زدیم و نظر و نقدم رو گفتم و فکر می‌کنم نقدم کافی باشه و باید بگم که از خانم توسلی کدو تنبل بانمک خوب رسوندیش به پندار و هیجانی که لازم بود رو دوباره وارد کردی چون داشت یکم بی حس و حال میشد. همچنان منتظرم ننه ترمه یه حرکتی بزنه برا اقای دکتر که نقلا تو دستم نمونه😂 و از وصف تا بقیه جای حرف نداره
فدای تو عزیزدلم
نقلاتو یکم دیگه نگه دار ببینم قراره چی بشه😂

• خنده
واکنش‌ها[ی پسندها]: Raaz67
موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,741
45,669
مدال‌ها
7
سلام عزیز
من اون قسمتی که لیلا جان اشاره کرد رو نگاه کردم به نظرم شخصیت به توصیفات حالات زنده‌ست. همینطور که هست و نوشتی خوبه
سلام به روی ماهت رهای عزیزم
قطعا جزئی نگری توی توصیفات لازمه صحنه‌پردازی داستانه
حقیقتش خودم چون به‌شدت وسواس‌گونه تخیل و تصورامو مدام زیر و رو می‌کنم که گاهی نمی‌دونم چقدر اضافه بر سازمان توصیف داشتم یا چقدر کم
اینکه دوستان کنارم هستن و نظرشون رو میگن قطعا برام بسیار با ارزشه
ممنونم از لطفت عزیزدلم🌹❤️

• گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: ؛Raha

Raaz67

سطح
4

منتقد ارشد کتاب
منتقد ارشد کتاب
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
فعال انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Apr
1,369
19,096
مدال‌ها
7

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
530
13,006
مدال‌ها
4
سلام عزیز
دقیقاً منم موافق همینم
توصیفات باعث میشه که مخاطب اون لحظه رو در ذهنش تصور کنه و همراه شخصیت شه
به هر حال نقطه‌نظرات متفاوته و یه جاهای اندکی، تاکید می‌کنم خیلی کم، میشه با مونولوگ کمتر هم صحنه رو زنده‌تر کرد، منظور خاصی از حرفم نداشتم🤗🙂 کار تاراجان حرف نداره

؛Raha

سطح
0

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Aug
562
4,418
مدال‌ها
2
دقیقاً منم موافق همینم
توصیفات باعث میشه که مخاطب اون لحظه رو در ذهنش تصور کنه و همراه شخصیت شه
به هر حال نقطه‌نظرات متفاوته و یه جاهای اندکی، تاکید می‌کنم خیلی کم، میشه با مونولوگ کمتر هم صحنه رو زنده‌تر کرد، منظور خاصی از حرفم نداشتم🤗🙂 کار تاراجان حرف نداره
البته منم نگفتم منظور خاصی داشتین😂

نظرم این بود که همینطور که هست در لحظه شخصیت رو برای خواننده زنده می‌کنه
صد در صد

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
530
13,006
مدال‌ها
4
خدای من😲 چی‌کار کردی تو دختر؟ این پارت آخری رو کولاک کردی
قلمت معجزه می‌کنه👌

پاراگراف‌هایی که به کار بردی بی‌نقص و عالی بودن. بیتا چقدر خوبهههه😅 پناه بی‌چاره، این‌قدر خوب احساسات درونیش رو نشون دادی که رفتم توی عمق😥
خیلی کنجکاوم بدونم این پندار عوضی قبلاً چی‌کار کرده. مرتیکه😒

بالا پایین