جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

در حال تایپ [نحله‌ی میت] اثر «فائزه عیسی‌وند کاربر رمان بوک»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تایپ رمان توسط i_faezeeh با نام [نحله‌ی میت] اثر «فائزه عیسی‌وند کاربر رمان بوک» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 149 بازدید, 5 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته تایپ رمان
نام موضوع [نحله‌ی میت] اثر «فائزه عیسی‌وند کاربر رمان بوک»
نویسنده موضوع i_faezeeh
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط i_faezeeh
موضوع نویسنده

i_faezeeh

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
6
41
مدال‌ها
2
عنوان: نحله‌ی میت
نویسنده: فائزه عیسی‌وند
ژانر: ترسناک، معمایی
عضو گپ نظارت: (2)S.O.W

خلاصه: هنوز هم می‌توانم حضور سردش را حس کنم.
آن چشمانِ سراسر سیاه، صدای ترق‌وتروقِ شکستنِ استخوان‌های گردنش، پنهان شدن زیر آن ملحفه‌ی سفیدِ خون‌آلود تنها پناهگاهم بود تا آن دستانِ لاغر و ناخن‌های بلندش را نبینم، و حالا مانند هر شب حضورش را زیر، کنار و روبه‌روی تختم احساس می‌کنم... .

مقدمه: آسمان را رعدوبرق روشن می‌کند، هنوز صداهایی از زیرزمین به گوش می‌رسد... و صدایی در گوشم زنگ می‌پیچد؛ او دوباره آمده است. هر قدمی که با سُم‌هایش نزدیک‌تر می‌شود، انگار اتاقِ تاریکم را تاریک‌تر کرده و مهِ بیرون را به داخل می‌کشد. آن صدای سُم‌ها و حضور سنگینش تلاطمی از وحشت را در تنِ لرزگرفته‌ام می‌نشاند... .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

-pariya-

سطح
6

[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,957
57,095
مدال‌ها
11
1761377063915.png
"باسمه تعالی"

نویسنده‌ی عزیز، ضمن خوش‌آمدگویی و سپاس از انتخاب انجمن رمان بوک برای منتشر کردن رمان خود؛ خواهشمندیم قبل از تایپ رمان خود، قوانین زیر را با دقت مطالعه کنید.

قوانین تایپ رمان

و برای پرسش سوالات و رفع اشکالات خود در رابطه با رمان، به لینک زیر مراجعه کنید.
پرسش و پاسخ تایپ رمان

قبل از ارسال پارت تاپیک آموزشی درست نویسی را با دقت مطالعه کنید.
درست نویسی- مطالعه این آموزشات اجباری است.
مدیران در صورتی که متوجه اشکالات شما در درست نویسی شوند برای شما ناظر تعیین می‌کنند.

شما می‌توانید با ارسال دو پارت ابتدایی اثر تاپیک نقد کاربران را ایجاد کنید.
پس از ارسال پست اول، از کاربران بخواهید تا نظرات خود را در قالب نقد درباره هر جز از رمان بازگو کنند.
«درخواست نقد توسط کاربران»

دوستان عزیز برای سفارش جلد رمان خود بعد ۱۵ پست در تاپیک زیر درخواست دهید.

درخواست جلد

چنان‌چه قصد دارید اثرتان را با تیزر تبلیغ کنید، درخواست تهیه کلیپ توسط تیم تدوین دهید.
«درخواست تیزر»

پس از 30 پارت در تاپیک زیر درخواست نقد شورا دهید.

درخواست نقد شورا

می‌توانید پس از ویرایش اثر خود با توجه به نقد، به تاپیک زیر مراجعه کنید و بعد از خواندن شرایط و با داشتن شرایط، درخواست تگ دهید.
درخواست تگ

و پس پایان یافتن رمان، در تاپیک زیر با توجه به قوانین اعلام نمایید. حتماً تمامی پارت‌ها باید تایید ناظر را دارا باشند.
اعلام پایان رمان

با تشکر از همراهی شما
|کادر مدیریت بخش کتاب|

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

i_faezeeh

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
6
41
مدال‌ها
2
"راوی"

آب از سقف چکه می‌کرد و درون گودیِ ایجاد‌شده در کف اتاق ریخته‌ می‌شد.
اتاق در تاریکی فرو رفته‌بود و نور کم آفتاب به طور ملایم و به سختی از بین حفره‌ی درها پیدا بود و باریکه‌ای نور ایجاد می‌کرد.
اتاق در وضعیت آشفته و به‌هم‌ریخته‌ای بود، روی تمام دیوارها تا سقف پر بود از اشکالی نامفهوم و نوشته‌های عجیب.
در اتاق دیگری که چهار گوشه‌ی آن تا سقف پر بود از کتاب‌های قدیمی و در وسط اتاق به صورت پراکنده شمع چیده شده‌بود؛ آتیلا با هراس زغال‌ها و نمک‌های درشت را درون ظرفی بزرگ قرار داده‌بود و با هاون روی آنها می‌کوبید تا به شکل پودر در آمدند.
آتیلا درحالی‌که با وحشت اطراف را زیر نظر داشت و همچون بید می‌لرزید؛ پودر حاصل از نمک و زغال را به شکل دایره دور خود پر کرد و درون آن قرار گرفت؛ در این بین کتابی با حرکت ناگهانی و نامرئی به‌شدت به دیوار پرتاب شد و باعث ترس و سرعت عمل بیشتر در آتیلا شد. دایره‌ی محافظتی پر شد و آتیلا در آن قرار گرفت و سر بالا آورد که با دیدن بدن نحیف و خمیده همسرش ماریا که در درگاه ایستاده؛ مات ماند.
ماریا درحالی‌که به سختی نفس از سی*ن*ه‌اش خارج می‌شد و در یک دستش سِرمش و دست دیگرش پیراهن گل‌گلی سفیدش را در مشت می‌فشرد؛ خطاب به آتیلا با صدای عاجز و خش‌دارش گفت:
- داری چی‌کار می‌کنی؟! بس کن.
آتیلا هم‌چنان با هراس به او خیره بود.
ماریا سرمش را کمی در مشت فشار داد و ادامه داد:
- تو داری بهمون آسیب می‌زنی.
آتیلا بالاخره صدای خفه‌شده در گلویش آزاد شد و در حالی که نیمی از آن پودر را در یک منشور کوچک می‌ریخت و به دور گردنش می‌آویخت رو به ماریا با عصبانیت و دندان‌های چفت شده غرید:
- توی جهنم بسوز.
و اضافه‌ی پودر را روی زمین پاشید.
ماریا نفسش از قبل تنگ‌تر شد و مشتش دور پیراهن گل‌دار و چین‌خورده‌اش فشرده‌تر شد؛ آتیلا کتابچه‌ی قدیمی‌اش را برداشت و شروع به خواندن آن‌ ورد‌های نامفهوم کرد.
نگاهش را به جای خالی ماریا انداخت و دوباره بلندتر از قبل شروع به خواندن کرد؛ اما ناگهان اتفاق عجیبی باعث شد از خواندن دست نگه دارد، زیرا وردها به طرز ناباورانه‌ای در حال پس دادن جوهرشان بودند و تمام صفحات کتاب سیاه شد. آتیلا بهت‌زده کتاب را آهسته زمین گذاشت و زمزمه کرد:
- نه... .
آتیلا آهسته از جای بلند شد و نگاهش را به تاریک‌ترین نقطه از اتاق دوخت؛ صدای خنده‌ی آرام و نازک دخترش را از آن‌جا می‌شنید، صدا لحظه‌ای قطع شد.
آتیلا سرش را به سمت چپ برگرداند؛ دخترش مارال بود که با آن لباس خانگی بلند یاسی‌رنگ که پایین‌تر از سی*ن*ه‌اش چین داشت و آن‌ موهای طلایی که چتری بودند در بین چهارچوب در سرویس بهداشتی به آتیلا خیره بود؛ آهسته قدم به جلو برداشت.
آتیلا نگاه غم‌بار و وحشت‌زده‌اش را به چهره‌ی رنگ‌پریده و چشمان آبی دخترکش که زیر آنها سیاه شده‌بود، دوخت.
مارال درحالی‌که به او نزدیک می‌شد، گفت:
- داری چی‌کار می‌کنی آتیلا؟! می‌دونی وقتی تغذیه نکنم، چه اتفاقی می‌افته؟
آتیلا: این واقعیت نداره.
مارال حالا هر دو پایش دقیقا رو‌به‌روی خاکسترها بود. پای چپش را کمی کنار خط ایجاد‌شده سُر داد و با همان لحن سرد گفت:
- نمی‌خوای دوباره زنت رو ببینی؟!

موضوع نویسنده

i_faezeeh

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
6
41
مدال‌ها
2
آتیلا با آن چشمان بیرون‌زده از وحشتش، با صدای لرزان اما بلند جواب داد:
- دیگه نه، و دیگه از تغذیته‌ت خبری نیست.
مارال لبخند زد، به سمت سرویس‌بهداشتی برگشت و در‌حالی‌که آهسته قدم بر‌می‌‌داشت؛ زمزمه کرد:
- خیلی خب، توی دایره‌ت بمون آتیلا، چون برای من، همیشه افراد دیگه هم هستن.
آتیلا وحشتش چند برابر شد و نالید:
- صبر کن... .
ماریا بدون برگرداندن سرش ایستاد.
آتیلا: قول میدی؟!
مارال دوباره به راهش ادامه داد و درحالی‌که در تاریکی فرو می‌رفت، پاسخش را داد:
- زندگیِ یک نفر در ازای همسرت.
و بعد خنده‌ای آرام سر داد و در تاریکی محو شد.
آتیلا مجبور بود به کاری که می‌دانست پایانش مرگ است؛ اول پای چپش و بعد پای راستش را از دایره بیرون آورد و آرام زمزمه کرد:
- دارم میام، ماریا.
توان از زانوهایش خارج شد و فقط سه کلمه را به زبان آورد:
- خدایا من رو ببخش‌.
ناگهان سایه‌های سیاه به دورش شروع به حرکت و چرخش کردند.
چشمانش کم‌کم به مشکی رنگ باختند. درد تمام تنش را فرا گرفته‌بود و مویرگ‌های کنار شقیقه‌اش در حال انفجار بود؛ اما آتیلا هنوز هوشیار بود، چاقویش را که برای این لحظه در جیب پنهان کرده‌بود، بیرون آورد و بدون درنگ با شدت آن را در قفسه سی*ن*ه‌اش فرو برد.
بدون ذره‌ای چکیدن خون، خم شد و نگاه آخرش را به گردنبند که سایه‌ها با سرعت به درونش می‌رفتند، دوخت.
"نیهان"
شهر را برف فرا گرفته‌‌است، بچه‌ها در پارکی که کنار چراغ قرمز بود، در حال برف بازی هستند و برخی از آنها بخاطر لباس سنگین زمستانیشان راه رفتن برایشان سخت است.
با اشتیاق از پشت شیشه‌ی ماشین نگاهشان می‌کنم و از یاد فرزند خودم که تا چند وقت دیگر آن را به آغوش خواهم‌کشید، قند در دلم آب می‌شود.
روهام نگاهش را از ثانیه‌شمار چراغ قرمز برمی‌دارد و در حالی که دستش را نوازش‌گرانه روی بازویم می‌کشد، می‌گوید:
- نیهان، خیلی برام ارزشمنده که همراهم اومدی.
لبخندی به رویش می‌زنم و روهام دوباره ادامه می‌دهد:
- نیهان تو می‌تونی حرفت رو راحت بهم بگی‌‌.
با همان لبخند و کمی تعجب جوابش را می‌دهم:
- چی رو بگم؟!
چند ثانیه خیره‌اش می‌مانم و حرف‌هایی که پدرش چندین سال پیش، از نارضایتی‌اش بخاطر ازدواجمان گفته‌بود را یادآوری می‌کنم:
- "روهام شاید دوستت داشته‌باشه، ولی تو قرار نیست هرگز عضوی از خانواده‌مون بشی" پدرت این حرف رو گفت.
روهام لبخند شرمگینی می‌زند و دستی به گردنش می‌کشد.
- آره اون خیلی حرف‌های احمقانه‌ای می‌زد، ولی این‌دفعه فرق داره؛ از اعتقادات یهودیش کوتاه اومده، نیهان، باور کن اون فرق کرده‌.
نگاهم را از چشمان آبی‌اش به لب‌های نازک ترک‌خورده از سرمای شدید هوا می‌دوزم و در آخر درحالی که خیره‌ی آن چال روی چانه‌اش می‌شوم، می‌گویم:
- امیدوارم.
دستم را می‌گیرد و فشار کوچکی می‌دهد.
روهام: فقط، فراموش نکن تو تنها نوه‌ش رو بارداری، فکر بدیه که بخواد ناراحتت کنه!
سرم را به نشانه تایید حرفش تکان می‌دهم‌.
روهام: فقط یه فرصت به اون پیرمرد بده.
- روهام سختش نکن، من اومدم دیگه؛ خودت داری توی لحظه زندگی می‌کنی.

موضوع نویسنده

i_faezeeh

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
6
41
مدال‌ها
2
و بعد لبخندی برای اطمینان خاطر، به چهره‌ نگرانش می‌زنم.
چراغ به رنگ سبز تغییر می‌کند.
روهام به خیابان سمت راست می‌پیچد و بعد از یک دقیقه می‌ایستد و آپارتمانی که آن سمت خیابان بود و نمای آجر قهوه‌ایی داشت را نشانم می‌دهد.

روهام دکمه صندوق را می‌زند و بعد پیاده می‌شود تا چمدان را بیرون بیاورد.
من هم چند ثانیه بعد از او چندتا نفس عمیق برای کاهش استرسم می‌کشم و بعد پیاده می‌شوم‌.

ساک کوچک را از دست روهام می‌گیرم تا چمدان را راحت بیاورد.
روهام در حالی که خیره به ساختمان بود آهسته طوری که بشنوم زمزمه می‌کند:
- به خونه خوش اومدی روهام... .

دستم را می‌گیرد و به سمت خانه هدایت می‌کند.
روبه‌روی در مشکی می‌ایستیم نگاهم به کاغذ زیر پایم می‌افتد‌ اطلاعیه گمشدگی بود.
ابتدا نگاه تصویر می‌کنم و بعد کلمات را می‌خوانم‌.
- گمشده؛ مارال نامسو.

با باز شدن در توسط مردی قد بلند با ریش‌ها و کلاه به سر و لباس‌های سر تا سر مشکی نگاهم از آن تکه کاغذ اطلاعیه برداشته می‌شود.

من و روهام آهسته سلام می‌دهیم و مرد هم فقط سری به نشانه‌ی سلام تکان می‌دهد و از جلوی در کنار می‌رود تا ما وارد شویم.

در ابتدای ورود سالنی بزرگ قرار داشت که در وسط سالن میزی پر از گل‌های مصنوعی تزئینی بود.
در آخر سالن هم آشپزخانه با یک میز ناهار خوری چهارنفره‌‌.
در سمت چپ راه پله‌ایی با پله‌های زیاد و قهوه‌ایی سوخته بودند که ظاهرا به اتاق منتهی می‌شد و در سمت راست یک سالن تقریبا کوچک بود که چندین زن و مرد با لباس‌های مشکی نشسته بودند و پیرمردی که مشخص بود پدر روهام است داشت از کتابی برایشان جملاتی می‌خواند‌.

موضوع نویسنده

i_faezeeh

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
6
41
مدال‌ها
2
اولین چیزی که به چشمم آمد صورت پر از چروک و ریش و موهای سفید و کم‌پشتش بودند؛ در این چهار سال بشدت پیر شده بود و کمرش خمیده‌تر.

به جملاتی که می‌خواند گوش سپردم.
- تمام کتب مقدس و آسمانی... همیشه ما رو؛ برای چنین لحظات غم‌انگیزی آماده نمی‌کنند؛ حکیم به ما یاد میده... که خداوند ابتدای آفرینش سخن گفته، و با این حروف مقدس... کائنات رو خلق کرده.

روهام دستم را می‌کشد و جلوتر می‌رویم و من با دیدن جمع کمی متعجب می‌شوم.
آرام از روهام می‌پرسم:
- روهام، چرا مردها این کلاه رو سرشون گذاشتن؟!
روهام: آم... این رسممونه وقتی کسی فوت می‌کنه‌.

دوباره نگاهم را به پدرش که همچنان داشت کتاب را می‌خواند می‌دوزم.
- از پهنای علف‌زار و ستارگان نورانی که بالای سرمون می‌درخشند، همگی از حروف مقدس او خلق شده‌اند، که در ابتدای آفرینش بیان شده، مردی با دیدگاه آسمانی... حروف خلقت را بازیابی می‌کند، ولی در زمان غم... چه کسی می‌تواند بگوید چطور این حروف به وجود آمده‌اند؟!

در بین صحبت‌هایش نگاهم به قاب عکسِ روی میز کنار در می‌افتد؛ دختری با موهای چتری طلایی رنگ و چشمانی مشکی و لب‌های گوشتی کوچک و پوستی سفید، دختری زیبا بود و شیطنت را می‌شد در همان عکس در لبخند و چشمانش مشاهده کرد.

دوباره نگاه کوچکی به آن پیرمرد که هنوز در حال سخنرانی بود می‌اندازم و با اخم و و تعجب رو به روهام برمی‌گردم و با صدای آهسته می‌پرسم:
- چجوری این‌جور بزرگ شدی؟!

روهام شانه‌هایش را بالا می‌اندازد و پاسخ می‌دهد:
- واقعا مسخره بود.
در این بین پیرمرد دیگری با موهای بافته شده در چهار چوب در ظاهر می‌شود و انگشت اشاره‌اش را روی لب می‌گذارد.
- عزیزان، هیس.
هول زده دستانم را در هم چفت می‌کنم و جواب میدهم:
- اوه متاسفم، نمی‌خواستم که... .
اما آن پیرمرد نگذاشت ادامه دهم و در را به رویمان بست... .

بالا پایین