جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

نقد و بررسی بازی‌ها نقد و بررسی بازی Scorn؛ چرخه‌ی حیات به سبک مرگ

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بازی و کنسول توسط ممد صنوبر با نام نقد و بررسی بازی Scorn؛ چرخه‌ی حیات به سبک مرگ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 725 بازدید, 23 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته بازی و کنسول
نام موضوع نقد و بررسی بازی Scorn؛ چرخه‌ی حیات به سبک مرگ
نویسنده موضوع ممد صنوبر
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ممد صنوبر
موضوع نویسنده

ممد صنوبر

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Sep
5,742
26,814
مدال‌ها
2
نقش و نگارهای سمبلیک و نمادین در هر گوشه‌ای از این بازی دیده می‌شوند که اگر در آن‌ها تأمل داشته باشید، قطعا می‌توانید معنای خاصی را از آن‌ها استخراج کنید. همانطور که گفتم، از آن جایی که این اثر از روایت داستانی برخوردار نیست، شما برای پاسخ به سوالات خود باید به محیط بازی رجوع کرده تا بلکه بتوانید از راه نمادهایی که در دنیای Scorn وجود دارند، به جواب برخی سوالاتتان دست پیدا کنید و از همین رو، طراحی محیط از اهمیت بالایی در این بازی برخوردار است و سازندگان نیز به بهترین شکل از پس خلق دنیایی زیبا و در عین حال مرده برآمده‌اند. محیط‌های بازی در عین شباهت بسیار با یک‌دیگر، متفاوت هم هستند و این چیزی است که دنیای Scorn را به شکل وحشتناکی زیبا می‌کند.

موضوع نویسنده

ممد صنوبر

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Sep
5,742
26,814
مدال‌ها
2
فضاسازی، نورپردازی و اتسمفر به بهترین شکل بر صداگذاری محیط منطبق شده و با مسیر طراحی هنری Scorn هم‌راستا می‌شوند. گرافیک بصری بازی نیز بسیار چشم‌نواز است و در کنار آن، ما شاهد وجود انیمیشن‌های بسیار نرمی نیز هستیم که به طور کلی باعث می‌شوند Scorn بیشتر به یک تجربه‌ی بصری جذاب تبدیل شود تا یک اثر تعاملی!

موضوع نویسنده

ممد صنوبر

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Sep
5,742
26,814
مدال‌ها
2
در آخر با وجود آن که گرافیک بصری و طراحی هنری این عنوان مثال زدنی است، اما نمی‌تواند تجربه‌ی کلی آن را روی دوش خود حمل کند؛ زیرا حتی روایت داستانی بازی که با محیط آن ارتباط مستقیم دارد، به شکل درستی پیاده‌سازی نشده است و تجربه‌ی کلی آن نیز آن‌قدر کوتاه است که باعث می‌شود بسیاری از بخش‌های بازی به پتانسیل کلی خود دست نیابند.

موضوع نویسنده

ممد صنوبر

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Sep
5,742
26,814
مدال‌ها
2
تجربه‌ی کلی Scorn برای من یک تجربه‌ی ناامیدکننده بود؛ چرا که اعتقاد دارم این عنوان پتانسیلی بسیار فراتر از چیزی را داشت که در پایان به دست طرفداران رسید. با وجود آن که در طول تجربه‌ی بازی مجذوب دنیای آن بودم و از آن لذت بردم، اما کوتاهی و کمبودهای این اثر، آن هم پس از 8 سال توسعه، به طوری ذوق پلیر را کور می‌کند که علاوه بر دنیای افسرده‌ی Scorn، فکر این کمبودها نیز به افسردگی شما در طول تجربه‌ی آن می‌افزاید. من برای مدت زیادی منتظر تجربه‌ی این بازی بودم و انتظار یک تجربه‌ی ترسناک ناب در دنیای الهام گرفته از H.R. Giger را داشتم، اما متاسفانه نه تنها این اثر یک ترس مناسب را ارائه نمی‌دهد، بلکه در دیگر بخش‌ها نیز ناامیدکننده عمل می‌کند.

بالا پایین