جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد و بررسی بازی‌ها نقد و بررسی Assassin’s Creed IV: Black Flag (نسل هشتم)

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بازی و کنسول توسط ممد صنوبر با نام نقد و بررسی Assassin’s Creed IV: Black Flag (نسل هشتم) ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 597 بازدید, 31 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته بازی و کنسول
نام موضوع نقد و بررسی Assassin’s Creed IV: Black Flag (نسل هشتم)
نویسنده موضوع ممد صنوبر
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ممد صنوبر
موضوع نویسنده

ممد صنوبر

سطح
0

[همیار عمومی]
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
مدیر آزمایشی
کاربر ویژه انجمن
شاعر انجمن
Sep
5,800
27,077
مدال‌ها
2
هیچ حرف و حدیث و شک و تردیدی در مورد لزوم بازی کردن Assassin’s Creed IV: Black Flag وجود ندارد و قویا به شما پیشنهاد می کنم که اگر تا به حال سراغ این بازی بی نظیر نرفته اید اکنون آن را تجربه نمایید چرا که بسیار از دو نسخه اصلی این سری که بعد از آن منتشر شده اند و اتفاقا هر دو بازی عالی نیز بودند، برتر و هیجان انگیزتر است و لذت یک بازی فوق العاده را برای شما به همراه خود دارد. حتی اگر این بازی را قبلا در نسل هفتم تجربه کرده اید نیز به شما پیشنهاد می کنم تا مجددا به تجربه آن در نسل هشتم بپردازید، زیرا که علاوه بر این که یک بار تجربه Assassin’s Creed IV: Black Flag بسیار کم است، بلکه در نسخه نسل هشتمی وضعیت گرافیک و افت فریم و با گ ها بسیار نسبت به بازی نسل قبل بهتر است؛ هر چند که همان طور که در مبحث گرافیکی بازی اشاره کردم باز هم در سطح بالایی عمل نمی کند اما به هر حال از نسخه نسل هفتمی خیلی بهتر است.

موضوع نویسنده

ممد صنوبر

سطح
0

[همیار عمومی]
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
مدیر آزمایشی
کاربر ویژه انجمن
شاعر انجمن
Sep
5,800
27,077
مدال‌ها
2
Assassin’s Creed IV: Black Flag از آن عناوینی نیست که هر ماه و هر چند ماه یک بازی مانند آن و با این کیفیت منتشر شود و حتی باید بدانید در بین عناوین همین فرنچایز که همگی جذاب و با کیفیت بوده و هستند نیز کمتر بازی مانند نسخه چهارم می شود و می تواند این سطح از جذابیت و هیجان و ارزش تکرار بالا و تنوع را به شما هدیه کند. همانطور که قبل تر نیز اشاره کردم، شک کردن در لزوم تجربه Assassin’s Creed IV: Black Flag به هیچ عنوان جایز نیست و جای هیچ گونه توجیهی ندارد. خیلی حیف است که بازیباز باشید و خود را از تجربه این عنوان که تقریبا بر روی هر پلتفرمی که دارید اعم از نسل هفتمی و هشتمی و رایانه های شخصی اجرا می شود، محروم کنید. Assassin’s Creed IV: Black Flag عنوانی است که باید در لیست عناوین خاطره انگیز هر بازیبازی قرار داشته باشد، حتی شما دوست عزیز!

بالا پایین