جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

دانستنی نقش عجیب اعتقادات در زندگی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته مطالب جالب و دانستنی ها توسط ♡ریحانه♡ با نام نقش عجیب اعتقادات در زندگی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 295 بازدید, 1 پاسخ و 4 بار واکنش داشته است
نام دسته مطالب جالب و دانستنی ها
نام موضوع نقش عجیب اعتقادات در زندگی
نویسنده موضوع ♡ریحانه♡
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ♡ریحانه♡
موضوع نویسنده

♡ریحانه♡

سطح
1

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Jul
1,540
8,050
مدال‌ها
4
animaatjes-sterren-68918.gif

آخر شب بود حدودا ساعت یک و دو.
سرم تو گوشی بود پتو کشیده بودم رو سرم، یه لحظه احساس کردم یه نفر کنار در اتاقم وایساده؛ اعتنایی نکردم گذاشتم پای اینکه رمان تخیلی و فیلم جنایی زیاد می‌بینم نسبت به همه چیز حساس شدم. باز احساس کردم داره نزدیک تر میشه به وضوح صدای قدم‌هاش رو می‌شنیدم، می‌ترسیدم سرم و بچرخونم امّا دل و زدم به دریا یهو چرخیدم عقب چیزی نبود. دوباره پتو رو کشیدم رو سرم اینبار بخاطر ترس! یکم که گذشت بوی عطر خیلی خاصی به مشامم رسید بوی عطر عجیبی بود؛ توصیف ناپذیر!
برای توجیح خودم گفتم بوی عطر شامپوی جدیدم هست، امّا با شنیدن صدای نفس‌های عمیق و منظمی کنار گوشم و داغی نفسی که به گردنم و صورتم می‌خورد رو حس می‌کردم، اینبار هم خیلی سریع بلند شدم اما هیچ چیز اطرافم نبود... در همان لحظه صدای به‌شدت بلند و وحشتناک چهارتا سگ نگهبان ورودی بلند شد، صدای پارس سگ‌ها از همیشه بلندتر و وحشتناک‌تر بود.
تا قبل از اینکه رمان تخیلی و جنایی و ... بخونم به هیچ وجه به هیچ موجودی جز انسان و حیوان و پرنده و گیاه و ...اعتقاد نداشتم. اما از زمانی که فیلم جنایی و تخیلی نگاه می‌کردم؛ دیدم نسبت به همه چیز عوض شد. از اون زمان که به وجود موجوداتی غیز از انسان و حیوان اعتقاد پیدا کردم هرشب واضحا حضور موجوداتی رو حس می‌کنم که درواقع وجود فیزیکی و خارجه ندارن.
می‌خوام بگم که به هرچیزی اعتقاد داشته باشیم اتفاق میفته!

« یک‌شبنه شب هفته قبل »

موضوع نویسنده

♡ریحانه♡

سطح
1

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Jul
1,540
8,050
مدال‌ها
4
«اعتقاد به آیت‌الکرسی»

زنی که اعتقاد بسیار قوی و محکمی در رابطه با معجزه‌ی آیت‌الکرسی داشته روزی همراه با خانواده‌اش راهی مشهد میشه(با قطار) میانه راه قطار دچار آتش سوزی میشه و تمام قطار به آتش کشیده میشه، همه از قطار خارج میشن اما تنها دختر اون زن که هفت-‌هشت سال بیشتر نداشته نمی‌تونه خودش رو به بیرون برسونه. هیچ ک.س کمکی از دستش برنمیومد همه مطمئمن بودن که دختربچه وسط آتش سوخته اما اون زن در ابتدا که همه قطعه امید کردن به گفته خودش اعتقاد داشته خوندن آیت‌الکرسی معجزه می‌کنه: نکته جالب مطلب اینجاست که واقعا معجزه میشه و دختر بچه از وسط قطار به آتش کشیده شده جون سالم بدر میبره.

بالا پایین