هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایلهایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کردهاند حذف کنند.
بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود.
https://t.me/iromanbook
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
متفرقههمهچیز را نپذیر؛ چگونه فریب اخبار جعلی را نخوریم؟
آیا این خبر در رسانههای معتبر منتشر شده است؟ اگر تنها در یک کانال ناشناس تلگرامی دیده میشود و در هیچ سایت خبری رسمی وجود ندارد، احتمال جعلی بودن آن زیاد است.
اخبار جعلی معمولاً با احساسات شدید همراه هستند؛ یعنی یا شما را میترسانند، یا خشمگین میکنند، یا هیجانزده. اگر خبری با لحنی بیشازحد احساسی نوشته شده، باید به صحت آن شک کنید.
دنیای امروز، دنیای اطلاعات است اما اطلاعات نادرست مانند سایهای در کنار حقیقت حرکت میکنند. آنچه ما را از گرفتار شدن در دام این شایعات و اخبار جعلی نجات میدهد، آگاهی و هوشیاری رسانهای است.
بیایید پیش از آنکه هر خبری را بپذیریم یا آن را برای دیگران ارسال کنیم، کمی مکث کنیم و از از خود بپرسیم: «آیا این خبر از منبعی معتبر آمده است؟» شاید همین مکث چندثانیهای، بتواند جلوی انتشار یک دروغ بزرگ را بگیرد.
سواد رسانهای فقط یک مهارت نیست، بلکه یک ضرورت برای زندگی در دنیای دیجیتال است. همانطور که یاد گرفتهایم چگونه از خودمان در برابر ویروسها و بیماریهای جسمی محافظت کنیم، حالا زمان آن رسیده که ذهنمان را نیز در برابر ویروس اطلاعات نادرست واکسینه کنیم.