جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

هم‌کلام پارت اول [ روند تحصیل در ایران ]

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته هم کلام توسط MHP با نام پارت اول [ روند تحصیل در ایران ] ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,683 بازدید, 87 پاسخ و 9 بار واکنش داشته است
نام دسته هم کلام
نام موضوع پارت اول [ روند تحصیل در ایران ]
نویسنده موضوع MHP
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط MHP
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Dijor

سطح
2

کاربر رمان بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
1,332
4,193
مدال‌ها
5
واقعا یه سری مسائل هست رو روندتون تاثیری نمیذاره بهانه‌ش نکنیم 🤌
اره روی روند تاثیر چندانی نداره.
ولی نبود ماژیک و محصولات بهداشتی، کثیف بودن کلاس‌ها حتی وقتی روز قبلش خودمون تمیزش کردیم! رفتن آب، ورزش کردن توی حیاط زیر آفتاب... همه‌ی اینا روی مغز دانش آموز قدم آهسته بر می‌داره:|

-pariya-

سطح
6

[ مدیر ارشدبخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
25,569
52,106
مدال‌ها
12
دبیرای ما نذاشتن از ماه نهایی شروع کنیم.
گفتم که فنونم بیست بوده نوبت اول و به خاطر این‌که یه بار نمره بعضیا پایین بود می‌خواستن اخراجشون کنن از مدرسه.
ما با چنین دبیرایی طرف بودیم پریا جان.
مثال زدم من و به امکانات کم مدرسمون اشاره کردم‌.
اگه می خوای عکس کارنامه نوبت اولمو بفرستم برات هرچی شبهه‌اس برطرف شه.
هوم؟
روند درس خوندنتو ابدا نمیبرم زیر سوال چون در مقامی نیستم بدون هیچ دلیلی ببرمش زیر سوال این ازاین دختر خوب
اما دبیراتون تو بابرنامه ریزی دبیرت جلو میری؟
پیش خوانی نمیکنی؟
جزوه خوانی قبل از معلم؟
دبیر ۵۰ درصد یکم بیشتر تاثیر داره چون نحوه خوندن تدریس واقعا مهمه منکر این نمیشم

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Dijor

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
25,569
52,106
مدال‌ها
12
اره روی روند تاثیر چندانی نداره.
ولی نبود ماژیک و محصولات بهداشتی، کثیف بودن کلاس‌ها حتی وقتی روز قبلش خودمون تمیزش کردیم! رفتن آب، ورزش کردن توی حیاط زیر آفتاب... همه‌ی اینا روی مغز دانش آموز قدم آهسته بر می‌داره:|
من مخالف اینم با تشکر

• پوکر
موضوع نویسنده

MHP

سطح
10

[ EVP ]
پرسنل مدیریت
معاونت اجرایی
نویسنده افتخاری انجمن
مدرس تیم روزنامه
Aug
6,331
45,444
مدال‌ها
23
دبیرای ما نذاشتن از ماه نهایی شروع کنیم.
گفتم که فنونم بیست بوده نوبت اول و به خاطر این‌که یه بار نمره بعضیا پایین بود می‌خواستن اخراجشون کنن از مدرسه.
ما با چنین دبیرایی طرف بودیم پریا جان.
مثال زدم و به امکانات کم مدرسمون اشاره کردم‌.
این واقعیته که ماژیک و تخته تاثیر چندان نداره ولی بی تاثیر نیست
کسی که تو روستا یه بخاری عادی نداره در حالی که از سرما دندونش به هم میخوره باید بشینه ریاضی یاد بگیره
در مقابلش یه دانش اموز تو شهر روی پرژکتور به ویدئو تشریح قلب و... رو یاد میگیره
پریا تاثیر داره و این بی تاثیر نیست
و اما بحث نهایی ها
امتحانی که نوبت اول گرفته شد و معلم خودش نوشته رو نباید با نهایی مقایسه کرد، دبیر به اندازه چیزی که درس میده امتحان میگیره ولی سنجش خبر داره چطور به ما تدریس شده؟ نه! فقط یه طوری میگیره که با کنکور برابری کنه چون 60 درصد کنکوره

Dijor

سطح
2

کاربر رمان بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
1,332
4,193
مدال‌ها
5
کسی که تو روستا یه بخاری عادی نداره در حالی که از سرما دندونش به هم میخوره باید بشینه ریاضی یاد بگیره
و اما بحث نهایی ها
امتحانی که نوبت اول گرفته شد و معلم خودش نوشته رو نباید با نهایی مقایسه کرد، دبیر به اندازه چیزی که درس میده امتحان میگیره ولی سنجش خبر داره چطور به ما تدریس شده؟ نه! فقط یه طوری میگیره که با کنکور برابری کنه چون 60 درصد کنکوره
انقدر حق گفتی که نتونستم نگم
+حق

• خنده
واکنش‌ها[ی پسندها]: -pariya-

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
25,569
52,106
مدال‌ها
12
و اما بحث نهایی ها
تاثیر داره صددرصد اما مانع نمیشه مهسا ویدیو تشریح قلب هست حتی یک روز اختصاص بذارند بیان از کافینت همه فیلمارا توی فلش بریزن با گوشی ساده نگاه کنند میشه ابدا نمیگم تاثیری نداره اما ناامیدی بیاره مراحل بقیه زندگی هم باید ناامید بشن ؟

• جذاب

- نغمه -

سطح
7

مدیر ارشد بخش فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
خاطره نویس انجمن
May
3,427
21,242
مدال‌ها
15
روند درس خوندنتو ابدا نمیبرم زیر سوال چون در مقامی نیستم بدون هیچ دلیلی ببرمش زیر سوال این ازاین دختر خوب
اما دبیراتون تو بابرنامه ریزی دبیرت جلو میری؟
پیش خوانی نمیکنی؟
جزوه خوانی قبل از معلم؟
دبیر ۵۰ درصد یکم بیشتر تاثیر داره چون نحوه خوندن تدریس واقعا مهمه منکر این نمیشم
روش درس خوندن من طبق تدریس دبیرامون بود و هر دبیری شیوه خودشو داشت.
یه نفر می‌گفت کلی بخونید یه نفر دیگه می‌گفت جز به جز کتابو بخونید.
خود دبیرمون می‌گفت من تلاشمو می‌کنم، ولی شما هم باید تلاشتونو بکنید، چون رقابت با دانش آموزی که تو بهترین مدرسه‌ی تهران درس می‌خونه سخته.
ما تا اواخر آبان ماه دبیر جامعه و اقتصاد نداشتیم و دبیر بیچارمون مجبور بود ساعت زیاد برداره که برسیم به بقیه.
ببین پریا جان، شرایط یه دانش آموز توی یکی از مدارس شوشتر که بچه‌هاش هیچی از امتحان نهایی نمی‌دونستن و تا قبل از عید نمی دونستن چه خاکی به سرشون شده با دانش‌آموزای تهرانی فرق داره.
این طرح اگه خوب باشه یا بد، کلی معترض داره که همشون نظر منو دارن.
یا باید اصلاح بشه، یا باید برداشته بشه چون استرس کنکورو از یک سال به سه سال تقسیم کرده و کلی خرج گذاشته رو دستامون.
شب همگی به خیر.

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
25,569
52,106
مدال‌ها
12
روش درس خوندن من طبق تدریس دبیرامون بود و هر دبیری شیوه خودشو داشت.
یه نفر می‌گفت کلی بخونید یه نفر دیگه می‌گفت جز به جز کتابو بخونید.
خود دبیرمون می‌گفت من تلاشمو می‌کنم، ولی شما هم باید تلاشتونو بکنید، چون رقابت با دانش آموزی که تو بهترین مدرسه‌ی تهران درس می‌خونه سخته.
ما تا اواخر آبان ماه دبیر جامعه و اقتصاد نداشتیم و دبیر بیچارمون مجبور بود ساعت زیاد برداره که برسیم به بقیه.
ببین پریا جان، شرایط یه دانش آموز توی یکی از مدارس شوشتر که بچه‌هاش هیچی از امتحان نهایی نمی‌دونستن و تا قبل از عید نمی دونستن چه خاکی به سرشون شده با دانش‌آموزای تهرانی فرق داره.
این طرح اگه خوب باشه یا بد، کلی معترض داره که همشون نظر منو دارن.
یا باید اصلاح بشه، یا باید برداشته بشه چون استرس کنکورو از یک سال به سه سال تقسیم کرده و کلی خرج گذاشته رو دستامون.
شب همگی به خیر.
شرایط تدریس قطعا اهمیت داره
اما یسنا ازمن به تو راهنمایی همیشه سعی کن یه گام جلوتر باشی اگه شد
کلا برداشته نمیشه و همین روند ... ادامه داره متاسفانه موفق باشی دخترخوب شبت زیبا

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,607
15,576
مدال‌ها
6
دقیقا باید راهشو پیدا کنی نحوه خوندن نحوه تست زدن نحوه تست زدن زماندار نحوه خلاصه بندی برای اخر نحوه هایلایت کردن نحوه ترکیب بندی و...
راهش شاید سخت به نظر بیاد اما نشدنی هم نیست
کاملا درسته ولی به نظرم همین ها باید آموزش داده بشه تا یه دانش آموز یاد بگیره چطور باید موفق بشه! ولی نه توی مدرسه درس رو تدریس می‌کنن و میگن برو بخون و بیا جواب بده، بعضی از دانش آموزان هستن که واقعا می‌خونن ولی چون روش درستی برای خوندن ندارن نمی تونن زمانشون رو مدیریت کنن و ... از دانش آموزای دیگه‌ای که این چیزا رو بلدن عقب میوفتن! به نظرم قبل از اینکه از دانش آموز توقع یادگیری یک مطلب رو داشته باشن باید بهش یاد بدن چجوری اون رو یاد بگیره با چه روشی سریعتر می‌تونه بخونه و ... .
مثلا همین کنکوری که ما می‌دیم سوالاش تستیه در حالی که تو مدرسه‌‌های ما سوالای تستی کار نمیکنن روش‌های تست زنی رو یاد نمی‌دن!

موضوع نویسنده

MHP

سطح
10

[ EVP ]
پرسنل مدیریت
معاونت اجرایی
نویسنده افتخاری انجمن
مدرس تیم روزنامه
Aug
6,331
45,444
مدال‌ها
23
تاثیر داره صددرصد اما مانع نمیشه مهسا ویدیو تشریح قلب هست حتی یک روز اختصاص بذارند بیان از کافینت همه فیلمارا توی فلش بریزن با گوشی ساده نگاه کنند میشه ابدا نمیگم تاثیری نداره اما ناامیدی بیاره مراحل بقیه زندگی هم باید ناامید بشن ؟
من هیچ وقت منکر این مثبت نگری نمیشم
ادم نباید امیدش رو از دست بده درست
ولی یعنی اگر مدادمون نوکش صاف شد نتراشیمش و با همون نوک تخت بنویسیم؟ نه! بحث ما پیگیریه.
وقت یه مدرسه تو شهر بودجه پروژکتور داره چرا یه مدرسه تو روستا نداشته باشه؟
وقتی یه مدیر پول ساختن یک مدرسه سه طبقه غیر دولتی داره، نمیتونه یه ذره از پولی که بابت شهریه از اولیا میگیره رو خرج کلاس اموزش بهترش کنه؟
همه اینا توانش رو دارن ولی چون کسی نیست حواسش بهشون باشه دارن به راحتی از کنارش رد میشن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین