- Jun
- 2,607
- 15,576
- مدالها
- 6
سعیمو میکنم برم دنبالش :)کنکور یعنی خودت دنبالش بری دخترم دیگ بگیر چی میگم جانم
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!سعیمو میکنم برم دنبالش :)کنکور یعنی خودت دنبالش بری دخترم دیگ بگیر چی میگم جانم
درسته گلیکاملا درسته ولی به نظرم همین ها باید آموزش داده بشه تا یه دانش آموز یاد بگیره چطور باید موفق بشه! ولی نه توی مدرسه درس رو تدریس میکنن و میگن برو بخون و بیا جواب بده، بعضی از دانش آموزان هستن که واقعا میخونن ولی چون روش درستی برای خوندن ندارن نمی تونن زمانشون رو مدیریت کنن و ... از دانش آموزای دیگهای که این چیزا رو بلدن عقب میوفتن! به نظرم قبل از اینکه از دانش آموز توقع یادگیری یک مطلب رو داشته باشن باید بهش یاد بدن چجوری اون رو یاد بگیره با چه روشی سریعتر میتونه بخونه و ... .
مثلا همین کنکوری که ما میدیم سوالاش تستیه در حالی که تو مدرسههای ما سوالای تستی کار نمیکنن روشهای تست زنی رو یاد نمیدن!
قطعا همینطورهمن هیچ وقت منکر این مثبت نگری نمیشم
ادم نباید امیدش رو از دست بده درست
ولی یعنی اگر مدادمون نوکش صاف شد نتراشیمش و با همون نوک تخت بنویسیم؟ نه! بحث ما پیگیریه.
وقت یه مدرسه تو شهر بودجه پروژکتور داره چرا یه مدرسه تو روستا نداشته باشه؟
وقتی یه مدیر پول ساختن یک مدرسه سه طبقه غیر دولتی داره، نمیتونه یه ذره از پولی که بابت شهریه از اولیا میگیره رو خرج کلاس اموزش بهترش کنه؟
همه اینا توانش رو دارن ولی چون کسی نیست حواسش بهشون باشه دارن به راحتی از کنارش رد میشن
دقیقا حتی جنبه های منفیش رو در نظر نگرفتن ولی واقعاً باید این طرح برداشته بشهبه نظر من قبل از اجرای این طرح همه جوانب در نظر گرفته نشده و جنبه مثبت رو دیدن
قبل از شروع امتحان نهایی همه به این عقیده بودن که اگر تلاش کنن و تو تشریحی توان بالایی داشته باشن قطعا 60 درصد کنکور رو جلو هستن اما هیچ ک.س به ذهنش خطور نکرد شاید این 60 درصد به اندازه کنکور سخت و غیر قابل پیشبینی باشه
ما نمیگیم سوالات از کتاب نبودن بلکه بودن در پاسخنامه ها هم با ذکر شماره صفحه از کتاب پاسخ داده شده بود ولی دانش آموز چرا نتونست پاسخ بده؟
چون همون سوال رو به هر شکلی تونسته بودن تغییر دادن تا مغز دچار تردید بشه...
گویا قسم خورده بودن مانع بشن تا یک سری اَبَر باهوش فقط بتونن پا به عرصه موفقیت بذارن
هم کلامی از بحث "روند تحصیل" پایان یافت.
نتیجه: ضمن برسی تمامی نظرات 95 درصد خواهان نظارت بیشتر بر مدارس هستند.
خوب است در هم کلام بعدی شرکت کنید.
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک