جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب کتاب لذت خواندن در عصر حواس‌پرتی | مرور کتاب+جملات برگزیده

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قبل از تایپ کتاب بخوانیم توسط شیر کاکائو با نام کتاب لذت خواندن در عصر حواس‌پرتی | مرور کتاب+جملات برگزیده ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 449 بازدید, 25 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته قبل از تایپ کتاب بخوانیم
نام موضوع کتاب لذت خواندن در عصر حواس‌پرتی | مرور کتاب+جملات برگزیده
نویسنده موضوع شیر کاکائو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط شیر کاکائو
موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,617
5,019
مدال‌ها
2
4859273783741697.jpg

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,617
5,019
مدال‌ها
2
«هنگامی‌که غروب فرا می‌رسد به خانه بازمی‌گردم و به اتاق مطالعه می‌روم. دم در لباس‌های روزم را که پر از گل‌و‌لای شده‌اند از تن درآورده، ردای شاهانۀ درباری بر تن می‌کنم؛ و با این پوشش موقر به دربارهای باستانی مردان کهن وارد می‌شوم. جایی که مرا مهربانانه پذیرا می‌شوند. از غذایی تناول می‌کنم که منتها برای من است و من برای آن زاده شده‌ام. آنجا از مصاحبت ایشان و از پرسیدن دلایل اعمالشان شرمی ندارم و آن‌ها با انسانیت خود پاسخم را می‌دهند؛ و در عرض چهار ساعت هیچ ملالی احساس نمی‌کنم. هر دردی را فراموش می‌کنم، از فقر نمی‌ترسم و مرگ هراسانم نمی‌کند.»
پاراگرافی که خواندیم بخشی از نامۀ نیکولو ماکیاولی بود که در این کتاب به آن اشاره شده است.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,617
5,019
مدال‌ها
2
لذتی که نویسنده برای مطالعه کردن از آن حرف می‌زند و تمرکزی که برای خواندن به آن نیاز داریم، در این چند خط به‌خوبی نمایان است.

کتابِ لذت خواندن در عصر حواس‌پرتی که به قلم نویسندۀ خوش‌فکر، آلن جیکوبز نوشته شده، کتابی پرمحتوا، ساده و روان، صمیمی و درعین‌حال بسیار آموزنده است.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,617
5,019
مدال‌ها
2
وقتی عنوان کتاب را می‌بینیم، ممکن است انتظار داشته باشیم کتابی بخوانیم که توصیه‌هایی برای بهتر خواندن و بیشتر لذت بردن از مطالعه را به‌ترتیب و فهرست‌وار پیش رویمان ردیف کند اما نویسنده قدمی فراتر از این موضوع برمی‌دارد.

ما در این کتاب، چگونگی لذت بردن از مطالعه، نحوۀ تمرکز کردن بر متن و شیوۀ دور شدن از عوامل حواس‌پرتی را نه تیتروار و به شکل توصیه‌ای که آن‌ها را از ورای حکایت‌ها و نقل‌قول‌های بی‌نظیری که نویسنده در جای‌جای کتاب گنجانده است یاد می‌گیریم.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,617
5,019
مدال‌ها
2
نویسنده تلاش می‌کند تا لذت خواندن در دنیایی پر از ابزارهای حواس‌پرتی را نه از طریق تغییر محیط بیرون و نه با کمک راهکارهای فوری،که با هدایت ما برای بازگشت به دنیای درون و صادقانه برخورد کردن با خود در هنگام مطالعه کردن در ذهنمان نهادینه کند. مسلماً که این روش، ماندگارتر و اثربخش‌تر خواهد بود.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,617
5,019
مدال‌ها
2
یک خوانندۀ اهل کتاب، بعید است این اثر را بخواند و با شوقی که نویسنده برای کتاب خواندن دارد و با لذتی برای مطالعه کردن که در نقل‌قول‌هایی از افراد کتاب‌خوان در این کتاب وجود دارد، احساس همدلی نکند و متوجه آن نشود.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,617
5,019
مدال‌ها
2
یکی از بهترین تجربیاتی که با خواندن این کتاب به خواننده دست می‌دهد این است که فرصت امتحان کردن موضوعات مطرح شده را حین خواندن همین کتاب دارد. به‌عنوان‌مثال خواننده‌ای که دربارۀ نوع خواندن و لذت مطالعه کردن کمتر کتابی خریده است، ممکن است در ابتدا با این اثر ارتباط چندانی برقرار نکند اما ناگهان به این جمله از نویسنده می‌رسد که:

«اگر این کتاب خاص اکنون به من لذت نمی‌بخشد ممکن است بعداً ببخشد، اگر به آن فرصت بدهم، ممکن است فقط اوایل آن به کندی پیش برود و بعد سرعت بگیرد. شاید گویشی که نوشته شده را درست درک نمی‌کنم ولی آخرسر آن را بفهمم. شاید مشکل از کتاب نیست بلکه از قدرت تمرکز خودم است چون دیشب آرام نخوابیده‌ام.»

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,617
5,019
مدال‌ها
2
حالا خواننده به خودش اجازه می‌دهد تا بیشتر با کتاب بماند شاید لذتی که الان قابل تجربه نیست، بعداً ممکن شود.

این اثر از بیست فصل کوتاه تشکیل شده است که در حدود ۱۵۰ صفحه گردآوری شده‌اند و نویسنده تلاش کرده است تا در هر بخش کوتاه، موضوعی مهم و جذاب در رابطه با لذت خواندن را به شیوه‌ای متفاوت بیان کند.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,617
5,019
مدال‌ها
2
به‌عنوان‌مثال می‌بینیم که نویسنده در همان ابتدای کتاب به سراغ واژه‌ای به اسم «هوس» می‌رود و آن را سنگ بنایی قرار می‌دهد تا کتاب را نه به‌عنوان همراهی موقتی که در مقام پدیده‌ای لذت‌بخش و ماندگار دریابیم. نویسنده برخلاف توصیه‌های معمول، ما را به خواندن از روی هوس تشویق می‌کند و حتی دست به نکوهش روشی برای مطالعه می‌زند که خیلی‌ها گمان می‌کنند بهترین شیوه برای خواندن است. مثلاً مطالعه کردن از سر وظیفه یا تلاش برای خواندن کتاب‌هایی که دیگران خواندنشان را ضروری می‌دانند را توصیه نمی‌کند و خواننده را تشویق می‌کند تا بی احساس شرم و بدون حس وظیفه برای خواندن کتاب‌های توصیه شده، به سراغ آثاری برود که هوس خواندنشان به سرش افتاده است.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,617
5,019
مدال‌ها
2
برای اشاره به دیگر روش متفاوتی که نویسنده برای تشویق به مطالعۀ درست و لذت‌بخش به آن اشاره می‌کند، می‌توانیم به سراغ فصلی با عنوان «آهسته، آهسته» برویم. در این فصل و بازهم برخلاف باوری که بسیاری از کتاب‌خوان‌ها آن را پذیرفته‌اند، عادت به تندخوانی را مرحلۀ پختگی در خواندن نمی‌داند و برعکس، خواننده را تشویق می‌کند تا آهسته‌تر بخواند.

«آنچه می‌خوانید و چطور خواندن آن است که اهمیت دارد، نه سرعتی که با آن کتاب را تمام می‌کنید. خواندن قرار است دربارۀ مواجهه با اذهان دیگران باشد، نه فرصتی برای بازگشت به موضوع همیشه جذابِ من

بالا پایین