جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی یادگیری نویسندگی خلاق

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قبل از تایپ کتاب بخوانیم توسط -pariya- با نام یادگیری نویسندگی خلاق ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 630 بازدید, 55 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته قبل از تایپ کتاب بخوانیم
نام موضوع یادگیری نویسندگی خلاق
نویسنده موضوع -pariya-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط -pariya-
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,088
53,585
مدال‌ها
12
نخستین کسی‌که در ایران در این کلاس‌ها شرکت کرده، خانم سیمین دانشور است. ایشان برای آموزش زیبایی‌شناسی در آمریکا ثبت‌نام کرد و دو سال دوره آموزشی دید. معلمان ایشان نویسندگان برجسته‌ای بودند و می‌بینیم که چه تاثیری روی ایشان گذاشتند. اما مسأله این است که این آموزش‌ها در ایران مطرح نشد.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,088
53,585
مدال‌ها
12
کسانی هم بودند و مطرح کردند که می‌شود آموزش را همگانی کرد. جاهای مختلفی این موضوع تجربه شده است.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,088
53,585
مدال‌ها
12
وقتی در نیکاراگوئه انقلاب شد، شاعران و نویسندگان که با این فنون آشنا بودند، برای کارگران و دهقانان هم کلاس آموزشی گذاشتند. قرار نبود آن کارگران و دهقانان نویسنده شوند. اما می‌توانستند مسائل مربوط به تجربیاتشان را خودشان بیان کنند. وقتی خودشان بیان کنند متوجه می‌شوند که چه چیزهایی را نمی‌توانند بیان کنند.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,088
53,585
مدال‌ها
12
از این منظر که نگاه کنیم برای جامعه ما بسیار لازم است. کاری که من انجام دادم این است که این‌ آموزش‌ها را مدون کنم. کتاب درسی شکل دهم.
مقداری کار ترجمه انجام دادیم. سعی کردم نشریه درست کنم. اینکه خلاقیت آدم‌ها بارور شود. اینکه در انتها چه نتایجی حاصل می‌شود، به نظرم حتما سودمند خواهد بود.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,088
53,585
مدال‌ها
12
بالاخره انسان‌ها به نوشتن اعتماد پیدا می‌کنند و زیاد هم ایراد ندارد که بد بنویسند یا اینکه زیاد دستاورد درخشانی تولید نکنند.
به هر حال مشارکت بسیار مهم هست. حرکت کردن به این سمت و سو که من یک آدم مثل دیگران اما متفاوت هستم. باید زبان متفاوت پیدا کنم

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,088
53,585
مدال‌ها
12
توضیح: جستار زیر را من در یکی از پرسه‌های اتفاقی‌ام در اینترنت دیدم و آن‌قدر برایم جذاب بود که حیفم آمد به انتهای این مطلب اضافه نشود. این متن بار اول در مجلۀ هنگام چاپ شده و سپس سایت راهک آن‌را بازنشر کرده است.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,088
53,585
مدال‌ها
12
در آمریکا نویسنده را چگونه پرورش می‌دهند؟

نوشتۀ مژگان قاضی راد
مجله هنگام، شماره ۳

جان گاردنر، استاد مسلم نویسندگی خلاق در کتاب “هنر داستان“* می نویسد: «هر نویسنده ای که خودش را از آموزش محروم کند، هرگز نمی تواند اثر هنریِ زیبا و ماندگار خلق کند.»

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,088
53,585
مدال‌ها
12
مدت ها در این اندیشه بودم که چطور می توانم الفبای ضروری نوشتن را یاد بگیرم. هرچند از نوجوانی دستی بر قلم داشتم اما می دانستم که ذوق و حس نوشتن گرچه شرط لازم برای نویسندگی است، اما برای نویسنده حرفه ای شدن هرگز کافی نخواهد بود. باید از جایی شروع می کردم وخودم را آموزش می دادم.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,088
53,585
مدال‌ها
12
تحقیق و جستجو را آغاز کردم و نخستین قدمی که به نظرم رسید بردارم، شرکت در بزرگترین کنفرانس نویسندگان آمریکا بود. کنفرانس نویسندگان آمریکا** هر ساله در یک شهر بزرگ آمریکا، با حضور هزاران نویسنده، ویراستار، ناشران کوچک و بزرگ، دانشجوها و استادان ادبیات دانشگاه‌های مختلف برگزار می‌شود و هزاران سخنرانی درباره نویسندگی و ادبیات آمریکا و جهان در آن ارائه می شود. من اولین بار، سه سال پیش، در این کنفرانس که در ایالت مینه‌سوتای آمریکا برگزار می‌شد شرکت کردم.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,088
53,585
مدال‌ها
12
یادم می‌آید آن روزها مثل آدم‌های گیج و گنگ به ازدحام نویسندگان و ناشران و ویراستاران نگاه می‌کردم. همه چیز برایم تازه بود و مطمئن نبودم که جای درستی را برای آغاز انتخاب کرده‌ام. هیچ‌ک.س را نمی‌شناختم و حتی نمی‌دانستم از میان هزاران موضوع ادبی مختلفی که در صدها پانل و سخنرانی در چند روز پشت سرهم برگزار می‌شد، کدام را انتخاب کنم. ه.

بالا پایین