جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

درخواست •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تالار رمان توسط DELVIN با نام •° تعیین ناظر و تأیید اثر°• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 80,166 بازدید, 2,191 پاسخ و 56 بار واکنش داشته است
نام دسته تالار رمان
نام موضوع •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•
نویسنده موضوع DELVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط MAHROKH

شاهدخت

سطح
10

دستیار معاونت
پرسنل مدیریت
دستیار معاونت
ارشد بازنشسته
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Jun
12,788
40,155
مدال‌ها
25
نام اثر : خانه ای در خیابان ماه
نام نویسنده: دلارام
ژانر: درام _ ترسناک
خلاصه: همه چیز از اون روز کنجکاوانه شروع شد خونه ای که سراسر بوی خون و راز میداد سرنوشت ما سه دوست چه میشد و اون صندوقچه اسرار چه بود ؟ رمان پر معما و جذاب....
مقدمه: سه دوست که تصمیم میگیرند به راز اون خانه ی‌ معمایی قدیمی که اسرار عجیبی داره نفوذ پیدا کنن ولی حضور شخص سومی سرنوشت تلخی رو رقم میزنه..
@SHAHSANAM (:

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,271
مدال‌ها
12
درخواست ناظر برای داستانک رو دارم.

-مینا؛

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
382
524
مدال‌ها
2
نام اثر: دلدادگی
نویسنده: مینا عباسی
ژانر: عاشقانه، تراژدی
خلاصه:
می‌توانم با نگاهت، دوباره زنده شوم و زندگی جدیدی را اغاز کنم... همین که تو کنارم باشی، برای یک عمر من کافیست!

_ نفس _

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jan
2,237
3,446
مدال‌ها
5
نام اثر: دلدادگی
نویسنده: مینا عباسی
ژانر: عاشقانه، تراژدی
خلاصه:
می‌توانم با نگاهت، دوباره زنده شوم و زندگی جدیدی را اغاز کنم... همین که تو کنارم باشی، برای یک عمر من کافیست!
@F.S.Ka

atefeh.m

سطح
1

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Dec
857
25,184
مدال‌ها
3
نام اثر:مردی از جنس غم
نویسنده: عاطفه. 1494
ژانر:عاشقانه و انتقامی و اربابی
خلاصه‌:آراز خانزاده دورگه ترک و ایرانی بعداز 15سال حقیقتی رو میفهمه وبرای انتقام به ایران میاد و اونجا متوجه میشه سه سال پیش دختری رو دچار تهمت کرده...

_ نفس _

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jan
2,237
3,446
مدال‌ها
5
نام اثر:مردی از جنس غم
نویسنده: عاطفه. 1494
ژانر:عاشقانه و انتقامی و اربابی
خلاصه‌:آراز خانزاده دورگه ترک و ایرانی بعداز 15سال حقیقتی رو میفهمه وبرای انتقام به ایران میاد و اونجا متوجه میشه سه سال پیش دختری رو دچار تهمت کرده...
@آوا...

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: atefeh.m

Dijor

سطح
2

کاربر رمان بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
1,332
4,220
مدال‌ها
5
نام: یک ثانیه

نویسنده: اسماء براتیان(آیسان)

ژانر: عاشقانه، اجتماعی، معمایی

خلاصه: دریا، دختری‌ که برادرش یکی از مافیا‌های روسیه هست، به همراه همسر برادرش در استخر توسط دشمن‌های برادرش دزدیده می‌شود و به طرز عجیبی...

_ نفس _

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jan
2,237
3,446
مدال‌ها
5
نام: یک ثانیه

نویسنده: اسماء براتیان(آیسان)

ژانر: عاشقانه، اجتماعی، معمایی

خلاصه: دریا، دختری‌ که برادرش یکی از مافیا‌های روسیه هست، به همراه همسر برادرش در استخر توسط دشمن‌های برادرش دزدیده می‌شود و به طرز عجیبی...
@__DELARAM__

nana_wr

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jan
1
0
مدال‌ها
2
نام اثر:عشق قدیمی
نویسنده: نانا
ژانر: عاشقانه،اجتماعی،استاد دانشجویی
خلاصه‌: داستان درباره دختری به نام نفسه،رازی داره که فقط خانواده خودش و دوستای صمیمیش که رها و اوا و نوا باشند خبر دارن،۳ سال دانشگاه رو بخاطر مسائلی نرفته و کنکور داده و...

بالا پایین