جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

درخواست •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تالار رمان توسط DELVIN با نام •° تعیین ناظر و تأیید اثر°• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 121,165 بازدید, 2,420 پاسخ و 61 بار واکنش داشته است
نام دسته تالار رمان
نام موضوع •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•
نویسنده موضوع DELVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Sanai_paiiz

دختر خوب

سطح
10

ناظر کیفی کتاب
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,220
39,858
مدال‌ها
25
نام اثر : خانه ای در خیابان ماه
نام نویسنده: دلارام
ژانر: درام _ ترسناک
خلاصه: همه چیز از اون روز کنجکاوانه شروع شد خونه ای که سراسر بوی خون و راز میداد سرنوشت ما سه دوست چه میشد و اون صندوقچه اسرار چه بود ؟ رمان پر معما و جذاب....
مقدمه: سه دوست که تصمیم میگیرند به راز اون خانه ی‌ معمایی قدیمی که اسرار عجیبی داره نفوذ پیدا کنن ولی حضور شخص سومی سرنوشت تلخی رو رقم میزنه..
@SHAHSANAM (:

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,814
13,273
مدال‌ها
12
درخواست ناظر برای داستانک رو دارم.

-مینا؛

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
382
524
مدال‌ها
2
نام اثر: دلدادگی
نویسنده: مینا عباسی
ژانر: عاشقانه، تراژدی
خلاصه:
می‌توانم با نگاهت، دوباره زنده شوم و زندگی جدیدی را اغاز کنم... همین که تو کنارم باشی، برای یک عمر من کافیست!

Aramesh.

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jan
2,241
3,559
مدال‌ها
5
نام اثر: دلدادگی
نویسنده: مینا عباسی
ژانر: عاشقانه، تراژدی
خلاصه:
می‌توانم با نگاهت، دوباره زنده شوم و زندگی جدیدی را اغاز کنم... همین که تو کنارم باشی، برای یک عمر من کافیست!
@F.S.Ka

atefeh.m

سطح
1

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
875
26,105
مدال‌ها
3
نام اثر:مردی از جنس غم
نویسنده: عاطفه. 1494
ژانر:عاشقانه و انتقامی و اربابی
خلاصه‌:آراز خانزاده دورگه ترک و ایرانی بعداز 15سال حقیقتی رو میفهمه وبرای انتقام به ایران میاد و اونجا متوجه میشه سه سال پیش دختری رو دچار تهمت کرده...

Aramesh.

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jan
2,241
3,559
مدال‌ها
5
نام اثر:مردی از جنس غم
نویسنده: عاطفه. 1494
ژانر:عاشقانه و انتقامی و اربابی
خلاصه‌:آراز خانزاده دورگه ترک و ایرانی بعداز 15سال حقیقتی رو میفهمه وبرای انتقام به ایران میاد و اونجا متوجه میشه سه سال پیش دختری رو دچار تهمت کرده...
@آوا...

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: atefeh.m

Dijor

سطح
2

کاربر رمان بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
1,318
4,219
مدال‌ها
5
نام: یک ثانیه

نویسنده: اسماء براتیان(آیسان)

ژانر: عاشقانه، اجتماعی، معمایی

خلاصه: دریا، دختری‌ که برادرش یکی از مافیا‌های روسیه هست، به همراه همسر برادرش در استخر توسط دشمن‌های برادرش دزدیده می‌شود و به طرز عجیبی...

Aramesh.

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jan
2,241
3,559
مدال‌ها
5
نام: یک ثانیه

نویسنده: اسماء براتیان(آیسان)

ژانر: عاشقانه، اجتماعی، معمایی

خلاصه: دریا، دختری‌ که برادرش یکی از مافیا‌های روسیه هست، به همراه همسر برادرش در استخر توسط دشمن‌های برادرش دزدیده می‌شود و به طرز عجیبی...
@__DELARAM__

nana_wr

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jan
1
0
مدال‌ها
2
نام اثر:عشق قدیمی
نویسنده: نانا
ژانر: عاشقانه،اجتماعی،استاد دانشجویی
خلاصه‌: داستان درباره دختری به نام نفسه،رازی داره که فقط خانواده خودش و دوستای صمیمیش که رها و اوا و نوا باشند خبر دارن،۳ سال دانشگاه رو بخاطر مسائلی نرفته و کنکور داده و...

بالا پایین