جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

درخواست •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تالار رمان توسط DELVIN با نام •° تعیین ناظر و تأیید اثر°• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 79,972 بازدید, 2,191 پاسخ و 56 بار واکنش داشته است
نام دسته تالار رمان
نام موضوع •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•
نویسنده موضوع DELVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط MAHROKH

KarishDanMahsi

سطح
0

گوینده آزمایشی
گوینده آزمایشی
Jan
3
3
مدال‌ها
2
نام اثر:روحِ‌پرواز‌کرده‌ماتیلدا
نویسنده:کاریش‌دان‌مَهسی
ژانر:تخیلی،داستانی‌کوتاه
خلاصه:دختری‌در یکی از روزها سرکلاس روحش از بدنش جدا می شود و اتفاق هایی که روح پرواز کرده اش تجربه میکند خواندش خالی از لطف نیست!

شاهدخت

سطح
10

دستیار معاونت
پرسنل مدیریت
دستیار معاونت
ارشد بازنشسته
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Jun
12,788
40,155
مدال‌ها
25
نام اثر:روحِ‌پرواز‌کرده‌ماتیلدا
نویسنده:کاریش‌دان‌مَهسی
ژانر:تخیلی،داستانی‌کوتاه
خلاصه:دختری‌در یکی از روزها سرکلاس روحش از بدنش جدا می شود و اتفاق هایی که روح پرواز کرده اش تجربه میکند خواندش خالی از لطف نیست!
@سادات.

𝗧𝗪𝗗

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jan
66
685
مدال‌ها
2
مجموعه‌ی سایه نشین.
نام رمان: زادگاه.
ژانر: ترسناک، تراژدی.
خلاصه:
دفتر خاک‌خورده‌ای پیدا شد. دست نوشته‌هایی لرزان از فرد درمانده‌ای به چشم می‌خورد. در صفحات کهنه‌ی آن دفتر که کمی از جلد روی آن تغییر رنگ یافته بود، جملات ساده‌ای کنار یک‌دیگر قرار گرفته؛ امّا هیچ‌ک.س متوجّه هراس پشت همین چند جمله نشد:
«من آن قاب را در دست گرفتم و با چیزی که دیدم، پا در این‌جایی که الآن هستم گذاشتم؛ زادگاهم!»

شاهدخت

سطح
10

دستیار معاونت
پرسنل مدیریت
دستیار معاونت
ارشد بازنشسته
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Jun
12,788
40,155
مدال‌ها
25
مجموعه‌ی سایه نشین.
نام رمان: زادگاه.
ژانر: ترسناک، تراژدی.
خلاصه:
دفتر خاک‌خورده‌ای پیدا شد. دست نوشته‌هایی لرزان از فرد درمانده‌ای به چشم می‌خورد. در صفحات کهنه‌ی آن دفتر که کمی از جلد روی آن تغییر رنگ یافته بود، جملات ساده‌ای کنار یک‌دیگر قرار گرفته؛ امّا هیچ‌ک.س متوجّه هراس پشت همین چند جمله نشد:
«من آن قاب را در دست گرفتم و با چیزی که دیدم، پا در این‌جایی که الآن هستم گذاشتم؛ زادگاهم!»
@__DELARAM__

Rasha_S

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
3,444
12,533
مدال‌ها
4
نام اثر: منطقه‌ی پنجم
نویسنده: Rasha_S
ژانر: تریلر، عاشقانه، فانتزی
خلاصه: دیگه هیچی مثل قبل نیست. یه لحظه به خودم اومدم و دیدم توسط موجوداتی که تا حالا حتی توی تصوراتم هم ندیده بودم، محاصره شدم و باید برای بقا بجنگم. همه‌ی ما باید تغییر کنیم تا بتونیم دوام بیاریم. اما آیا اون‌قدر سریع هستیم که قبل از منقرض شدن بتونیم مقابله به مثل کنیم؟

_ نفس _

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jan
2,237
3,446
مدال‌ها
5
نام اثر: منطقه‌ی پنجم
نویسنده: Rasha_S
ژانر: تریلر، عاشقانه، فانتزی
خلاصه: دیگه هیچی مثل قبل نیست. یه لحظه به خودم اومدم و دیدم توسط موجوداتی که تا حالا حتی توی تصوراتم هم ندیده بودم، محاصره شدم و باید برای بقا بجنگم. همه‌ی ما باید تغییر کنیم تا بتونیم دوام بیاریم. اما آیا اون‌قدر سریع هستیم که قبل از منقرض شدن بتونیم مقابله به مثل کنیم؟
@سادات.

R.mahmudi

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jan
8
31
مدال‌ها
2
نام اثر: پاد زهر
نویسنده: ریحانه محمودی پور
ژانر: جنایی پلیسی
خلاصه‌: پادزهر داستانی آمیخته به خون همراه با غم با هنر نمایی دختر چهارده ساله

شاهدخت

سطح
10

دستیار معاونت
پرسنل مدیریت
دستیار معاونت
ارشد بازنشسته
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Jun
12,788
40,155
مدال‌ها
25

سپیدخون؛

سطح
4

مدیر تالار تکنولوژی
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
941
4,905
مدال‌ها
5
نام رمان: نامقدس
به قلم: آرورا
ژانر: فانتزی، ماجراجویی، عاشقانه
خلاصه: در قلب جهانی دور، اما نزدیک‌تر از شاهرگ‌های روشن؛ پرتوهای رقصنده‌ی جادو و موهبتی ناآشنا به بقایای نسل این موجودات دوپا روی می‌آورند.
اما شاید پلیدی کوچکی، در بین این سجده‌ها جولان می‌دهد؛ یک بی‌عقیده از خاندان طردشدگان، یک نامقدس!

آخرین ویرایش:
بالا پایین