@__DELARAM__نام داستان: سوگلی
نویسنده : Kahkashan
ژانر: عاشقانه
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!@__DELARAM__نام داستان: سوگلی
نویسنده : Kahkashan
ژانر: عاشقانه
@سادات.نام اثر:روحِپروازکردهماتیلدا
نویسنده:کاریشدانمَهسی
ژانر:تخیلی،داستانیکوتاه
خلاصه:دختریدر یکی از روزها سرکلاس روحش از بدنش جدا می شود و اتفاق هایی که روح پرواز کرده اش تجربه میکند خواندش خالی از لطف نیست!
@__DELARAM__مجموعهی سایه نشین.
نام رمان: زادگاه.
ژانر: ترسناک، تراژدی.
خلاصه:
دفتر خاکخوردهای پیدا شد. دست نوشتههایی لرزان از فرد درماندهای به چشم میخورد. در صفحات کهنهی آن دفتر که کمی از جلد روی آن تغییر رنگ یافته بود، جملات سادهای کنار یکدیگر قرار گرفته؛ امّا هیچک.س متوجّه هراس پشت همین چند جمله نشد:
«من آن قاب را در دست گرفتم و با چیزی که دیدم، پا در اینجایی که الآن هستم گذاشتم؛ زادگاهم!»
@سادات.نام اثر: منطقهی پنجم
نویسنده: Rasha_S
ژانر: تریلر، عاشقانه، فانتزی
خلاصه: دیگه هیچی مثل قبل نیست. یه لحظه به خودم اومدم و دیدم توسط موجوداتی که تا حالا حتی توی تصوراتم هم ندیده بودم، محاصره شدم و باید برای بقا بجنگم. همهی ما باید تغییر کنیم تا بتونیم دوام بیاریم. اما آیا اونقدر سریع هستیم که قبل از منقرض شدن بتونیم مقابله به مثل کنیم؟
@-Aurora-نام اثر: پاد زهر
نویسنده: ریحانه محمودی پور
ژانر: جنایی پلیسی
خلاصه: پادزهر داستانی آمیخته به خون همراه با غم با هنر نمایی دختر چهارده ساله
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک