جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

درخواست •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تالار رمان توسط DELVIN با نام •° تعیین ناظر و تأیید اثر°• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 78,335 بازدید, 2,191 پاسخ و 56 بار واکنش داشته است
نام دسته تالار رمان
نام موضوع •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•
نویسنده موضوع DELVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط MAHROKH
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jan
2
5
مدال‌ها
2
نام رمان : افسون آمازون
ژانر : عاشقانه ، طنز ، ماجراجویانه ، هیجان انگیز
نام نویسنده : شقایق داوری
خلاصه :
من دختری زیبا و سرزنده و تو پسری شر و مغرور! من و تو در میان آمازون گم شده ایم ؛
دایره وار میچرخم و میچرخیم تا بهم می‌رسیم
این است راز آمازون....
عشق ما افسانه این جنگل بزرگ است🌱🍃

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jan
2
5
مدال‌ها
2
ببخشید من رمانم تکمیل شده فایلش روهم دارم ؛ قصد دارم به طور کامل انتشارش بدم نه اینکه به صورت پارت پارت توی انجمن بذارم.

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,211
مدال‌ها
10

YASNA.B

سطح
7

مدیر ارشد بخش فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
خاطره نویس انجمن
May
3,450
21,530
مدال‌ها
15

وفا

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Sep
1,275
1,063
مدال‌ها
2
عنوان: بگذار لیلی‌ات باشم.
ژانر: عاشقانه، اجتماعی
خلاصه:
سلین بعد سال‌ها به طور عجیبی با مرد عاشقانه‌های نوجوانی‌اش که او را پس زده رو‌به‌رو می‌شود که حافظه‌اش را از دست داده و تا بازگشت خانواده‌ او از خارج، خودش داوطلب می‌شود از او مراقبت کند

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,211
مدال‌ها
10
عنوان: بگذار لیلی‌ات باشم.
ژانر: عاشقانه، اجتماعی
خلاصه:
سلین بعد سال‌ها به طور عجیبی با مرد عاشقانه‌های نوجوانی‌اش که او را پس زده رو‌به‌رو می‌شود که حافظه‌اش را از دست داده و تا بازگشت خانواده‌ او از خارج، خودش داوطلب می‌شود از او مراقبت کند
@F.S.Ka

smile(:

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
2
5
مدال‌ها
2
نویسنده:سایه سفیدبخت
نام اثر:هرماس مفتون
ژانر:تراژدی،عاشقانه
خلاصه:
پا به خاک نهاد، به راستی باید سال های
آتی زندگی اش را در زمین می گذراند؟! به
چشم بهم زدنی محکوم به تبعید شد؟! هرچه خواست راهی برای نجات از این کابوس پیدا کند بیشتر و بیشتر به حقیقت نزدیک شد و دریافت که باید بدون مهر و محبت زندگی خود را سپری کند... اری قلب او بهای اشتباهش بود...اما این میان دخترکی سپید موی پدیدار شد که روح و جانش را طراوت بخشید !

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,211
مدال‌ها
10
نویسنده:سایه سفیدبخت
نام اثر:هرماس مفتون
ژانر:تراژدی،عاشقانه
خلاصه:
پا به خاک نهاد، به راستی باید سال های
آتی زندگی اش را در زمین می گذراند؟! به
چشم بهم زدنی محکوم به تبعید شد؟! هرچه خواست راهی برای نجات از این کابوس پیدا کند بیشتر و بیشتر به حقیقت نزدیک شد و دریافت که باید بدون مهر و محبت زندگی خود را سپری کند... اری قلب او بهای اشتباهش بود...اما این میان دخترکی سپید موی پدیدار شد که روح و جانش را طراوت بخشید !
@Mahi.otred

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
نام اثر: دنیایی در تنهایی
نویسنده: دنیا
ژانر: عاشقانه،غمگین
خلاصه:
داستان در مورد
دو خانواده متفاوت با دو فرهنگ متفاوت و دنیایی که فاصله زیادی با زندگی طرف مقابلشان داشت،طرز فکر های مختلف و فاصله طبقاطی زیاد.

من دختریم که اسیر سرنوشت شد جوری شکسته شدم که تیکه هام تا سال ها بعد مرگمم جمع نمیشه و تا ابد شکسته باقی میمونم
عشق منو از خودم میگیره و به دست باد می سپاره وجودم تیکه تیکه میشه و از هر تیکم اتیش زبانه میکشه غبار غم روی صورتم میشینه و پرستوهای بی مهری روی قلبم لانه می سازن و دختری سوار بر روی گیسوان سیاهم می تازد و در بُهت و نا امیدی فرو می رود و روحم کالبد خود را میشکافد و جانم به لبم میرسد و مرگ مسافر راه همیشگی ام میشود...

آخرین ویرایش:

Mohamadarab

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3
4
مدال‌ها
2
نام اثر:سیاه. سفید
نویسنده:محمد
ژانر:عاشقانه،مذهبی،کمی شوخ
خلاصه:پسری مذهبی که به یک دختر برخورد می کند که حجابش را رعایت نمی کند و به دین اهمیت نمی دهد دونفر متضاد هم ولی به گذشت زمان پسرک قصه ما عاشق او می شود واتفاقاتی که می افتد.

بالا پایین