جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

درخواست •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تالار رمان توسط DELVIN با نام •° تعیین ناظر و تأیید اثر°• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 80,113 بازدید, 2,191 پاسخ و 56 بار واکنش داشته است
نام دسته تالار رمان
نام موضوع •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•
نویسنده موضوع DELVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط MAHROKH

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,540
19,741
مدال‌ها
17
نام اثر: راز لوتوس
نویسنده: آتنامعمر
ژانر: جنایی-معمایی
خلاصه:لوتوس، دختری که چندین سال پیش مفقود شد و در یک شب، خانه دو مضنون مو، خون و دی ان ای او پیدا شد. مضنون اول خواهر من بود، اما جنازه ای در کار نیست که اثبات کننده چیزی باشد…هست؟

مقدمه:
توی آشپزخونه مابین گاز و یخچال، درست زیر نور زرد چراغ پشت بهم خم شده بود و دستاش به شدت حرکت میکرد انگارکه…چیزی رو میشست؟
مانتوی گران قیمت و سبز رنگش رو حالا لکه های قهوه‌ای تیره و زشت کرده بودن…لکه هایی شبیه روغن سوخته، رنگ اکرولیک یا…خون؟
آب دهنم رو قورت دادم و روی پله ها قدم گذاشتم.
پله زیر پام صدا داد و باعث شد بی اینکه به سمتم برگرده دست بکشه از هرفعالیتی که انجام میداد
آب دهنم رو قورت دادم و زمزمه کردم:
-نورا؟ تو حالت خوبه؟
پس از مکثی طولانی جواب داد:
-من خوبم…برو تو اتاقت و بگیر بخواب.
صداش عجیب گرفته بود، انگار نای‌اش تحت فشار بود.
بی اراده عقب گرد زدم و به سمت اتاقم رفتم.
روی تخت درازکشیدم، پتو رو روی سرم کشیدم و پلکامو روی هم فشردم.
اون خواهر بزرگ‌ترم بود، من باید به حرفش گوش میکردم.
نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.✓
ناظر تأیید: @Rasha_S
°چنان چه پس از هفت روز ناظر تائید با شما خصوصی تشکیل نداد به کادر مدیریت اطلاع دهید°
@شاهدخت
@DELARAM

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Rasha_S

mobina_shafinia

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jun
6
81
مدال‌ها
2
نام اثر: میشه مالِ شی؟
نویسنده:مبینا شفیع نیا
ژانر: عاشقانه؛ هیجانی؛درام
خلاصه:
من تینا عبادی
شب تولد نوزده سالگیم که از خونه فرار کردم از تله ای به تله دیگه افتادم و دردسر های جدید من با آرازِ رستا پسر خان روستامون شروع شد

اما آخر این قصه خوش است زیرا این تله ؛تله ی عشق است گرچه ابتدا سخت و دشوار ولی کم کم عشق ریشه میکند در قلب این دو عاشق

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,540
19,741
مدال‌ها
17
نام اثر: میشه مالِ شی؟
نویسنده:مبینا شفیع نیا
ژانر: عاشقانه؛ هیجانی؛درام
خلاصه:
من تینا عبادی
شب تولد نوزده سالگیم که از خونه فرار کردم از تله ای به تله دیگه افتادم و دردسر های جدید من با آرازِ رستا پسر خان روستامون شروع شد

اما آخر این قصه خوش است زیرا این تله ؛تله ی عشق است گرچه ابتدا سخت و دشوار ولی کم کم عشق ریشه میکند در قلب این دو عاشق
ناظر تأیید: @آرشیت
°چنان چه پس از هفت روز ناظر تائید با شما خصوصی تشکیل نداد به کادر مدیریت اطلاع دهید°
@شاهدخت
@DELARAM

مدیر آزمایشی تالار زبان و هنر
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
گوینده آزمایشی
مولف تیم روزنامه
فعال انجمن
Aug
471
1,285
مدال‌ها
2
عنوان: ملاقات در کافه گل
اثر: روژان
ژانر: عاشقانه
خلاصه: جانان شش ماهه به تهران نقل مکان کرده، هروز قبل از رفتن به خونه ساعتی به صرف قهوه و کتاب در کافه گل منتظر غروب پاییزی پشت میز تک نفره می‌شینه، غریبه‌ای همیشه این جاست اون هم تنهاست؟

آخرین ویرایش:
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Atiye♡

Atiye♡

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار عکس و فیلم
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
Jun
349
623
مدال‌ها
2
عنوان: وهم واهی
اثر: عطیه
ژانر: عاشقانه، اجتماعی
خلاصه: معلمی که با رفتن به یک روستا وارد ماجراهایی میشه و اتفاقاتی براش می‌افته. در این بین با یک نفر آشنا میشه. هردو در مسیری قرار می‌گیرنده که عبور ازش کار راحتی نیست...

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,540
19,741
مدال‌ها
17
عنوان: ملاقات در کافه گل
اثر: روژان
ژانر: عاشقانه
خلاصه: جانان شش ماهه به تهران نقل مکان کرده، هروز قبل از رفتن به خونه ساعتی به صرف قهوه و کتاب در کافه گل منتظر غروب پاییزی پشت میز تک نفره می‌شینه، غریبه‌ای همیشه این جاست اون هم تنهاست؟
ناظر تأیید: @F.S.Ka
@شاهدخت
@DELARAM

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,540
19,741
مدال‌ها
17
عنوان: وهم واهی
اثر: عطیه
ژانر: عاشقانه، اجتماعی
خلاصه: معلمی که با رفتن به یک روستا وارد ماجراهایی میشه و اتفاقاتی براش می‌افته. در این بین با یک نفر آشنا میشه. هردو در مسیری قرار می‌گیرنده که عبور ازش کار راحتی نیست...
ناظر تأیید: @Witch Princess
@شاهدخت
@DELARAM

Aynazmoonchild

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
12
21
مدال‌ها
2
نام اثر: متاسفم که عاشقت شدم
نویسنده :آیناز فرزند ماه
ژانر:عاشقانه درام اکشن
خلاصه :روایت دختری به نام یونا
او در مسیر عشق هر سختی رابه جان میخرد
او بخاطر اورال هرکاری خواهد کرد نخ سرنوشت آن دو را بی پایان بهم متصل خواهد کرد اورال هرگز بیخیال معشوق خود نمیشود و برای یونا از شرق آسیا تا بریتانیا سفر میکند او غم این عشق افسانه ای را به جان میخرد اما سرنوشت برای آن دو عجایب هایی نامحدود در نظر گرفته بود...

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,540
19,741
مدال‌ها
17
نام اثر: متاسفم که عاشقت شدم
نویسنده :آیناز فرزند ماه
ژانر:عاشقانه درام اکشن
خلاصه :روایت دختری به نام یونا
او در مسیر عشق هر سختی رابه جان میخرد
او بخاطر اورال هرکاری خواهد کرد نخ سرنوشت آن دو را بی پایان بهم متصل خواهد کرد اورال هرگز بیخیال معشوق خود نمیشود و برای یونا از شرق آسیا تا بریتانیا سفر میکند او غم این عشق افسانه ای را به جان میخرد اما سرنوشت برای آن دو عجایب هایی نامحدود در نظر گرفته بود...
ناظر تأیید: @RaHa_WH
@شاهدخت
@DELARAM

سپید

سطح
1

مدیر آزمایشی تالار ویرایش
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
ویراستار ارشد
ناظر کتاب
ویراستار تیم روزنامه
فعال انجمن