با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.✓نام اثر : نور حرم
ژانر : عاشقانه ،طنز ، مذهبی
نویسنده: رویا پرداز
خلاصه: ❌رمان نور حرم ❌
📌خلاصه: خوب اول این رو بگم اینکه این رمان با رمان های که خوندید فرق داره شاید بگین چه فرقی میکنه وقتی رمان رو خوندین متوجه میشین 😂 من یک جا خونده بودم که چرا همش توی رمان ها پسر ها بد اخلاق و زورگو هستن و در حق دختر ها ظلم میشه میخواستم بگم توی این رمانی که دارم مینویسم پسر ما خوش اخلاق و دختر ما شر و شیطون خوب بسه همینقدر بدونین🤪 و همچنین پایان خوشی داره فقط نخوندین از دست میدید و یک نکته مهم هر چی رو در این رمان نوشتم فقط از تخیلم هست اصلا واقعیت نداره همین خوب خیلی حرف زدم امیدوارم خوشتون بیاد 😊
نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.✓باسلام
نام رمان:نفرین گل سرخ
ژانر: عاشقانه،اجتماعی،تراژدی،پلیسی
نويسنده:نرجس آقاجانی
خلاصه: نفرین عشق همچون خار گل سرخی است که به هنگام ستوده شدن گل، به میان دستان در حال پرستش فرود می آید و زخم می زند بر قلب ترک برداشته ی یک ستایش..! ولی این عابد است که نفرین گل سرخ را با اشتیاق به آغوش می کشد، هر چند که آن شکافنده ی جانش باشد...
نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.✓نام اثر:خدای زمینی بانو
نویسنده:ریحانه عسکری
ژانر:خانوادگی ،فانتزی،درام
خلاصه:آرتی آسل جادوگر کوچکی که از مادرش و خواهرش جدا میشود و به قصر آلار میرود و با اشخاص جدیدی آشنا میشود و بعد به مدرسه جادوگری میرود و راه تبدیل شدن به یک جادوگر بزرگ را طی میکند
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک