- Dec
- 2,451
- 19,534
- مدالها
- 17
نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.✓سلام درخواست ناظر دارم🤓🌟
ژانر: فانتزی
ناظر تأیید: @Atiye♡
°چنان چه پس از هفت روز ناظر تائید با شما خصوصی تشکیل نداد به کادر مدیریت اطلاع دهید°
@SHAHDOKHT
@DELARAM
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.✓سلام درخواست ناظر دارم🤓🌟
نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.✓درود.
درخواست ناظر
نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.✓باسلام و وقت بخیر
عنوان: مرضیهِ مرتضی
نویسنده: صباعسکری
موضوع: عاشقانه، اجتماعی، درام
خلاصه: مرضیهِ مرتضی روایتی است از عاشقانه ای کلاسیک، عاشقانه ای آمیخته با احساسات ناشناخته و پاک دختری نُه ساله در دهه های دور 1330.
"این روایت از واقعیت سرچشمه گرفته و برخی از صحنه ها و اسامی گاه با اغراق همراه می باشند."
نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.✓نام: قرار آنجاست
نویسنده: دردانه عوضزاده
ژانر: عاشقانه، تراژدی
خلاصه:
این رمان در ادامهی رمان «راهی جز او نیست» میباشد. ماجرای زندگی سارینا را با یک وقفهی پنجساله نشان میدهد. خلاصهی داستان رمان تلاش سارینا برای رسیدن به آرامشی است که نبود علی آن را از زندگیاش برده.
نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.✓نام اثر: شهرزاد
نویسنده: کیانا طاهری
ژانر: عاشقانه
خلاصه: من دلبسته به تو بودم؛ با هراسی پوچ و خیالی واهی ازت گذشتم، با کمکت به آرزوی دیرینهام رسیدم..
حال باید برای داشتنت تلاش کنم و تویی را که از دست داده بودم دوباره به خود بازگردانم؛ اینبار دیگر از تو نمیگذرم..
"شهرزاد"
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک