- Oct
- 3
- 4
- مدالها
- 2
درخواست ناظر دارم
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!نام اثر: عشق
نویسنده: لونا
ژانر: عاشقانه
خلاصه: مفهموم عشق چیست؟ چگونه میتوانم انسان های عاشق را درک کنم؟...
نام اثر بهاره
نویسنده دافنه
ژانر: فانتزی ، عاشقانه
زنی به اسم بهاره که در آغاز دهه پنجم زندگیش، برمیگرده به سال ۱۳۸۰ و اتفاقاتی براش می افته
دل خاموش
نیلوفر
عاشقانه ودرام
دختری ساده که در رویایی شیرین خود سیل میکند این اسمش رویاست دختری که نمیداند در چه دنیایی زندگی میکند وارد جایی میشود که دختر رو از
از تصور کردن رویا پشیمان میکنند
سلام درخواست ناظر تایید دارم
نام اثر: از یاد رفته
نویسنده: حوراء
ژانر: عاشقانه، معمایی، تراژدی، اجتماعی
خلاصه:
روایتگر زندگی دختریست که به تنهایی با معماهای زندگیاش دست و پنجه نرم میکند.
فرد مجهولی وجود دارد که پنج سال از زندگی دخترک را به تباهی کشیده و همهی عزیزانش را از او گرفته است.
نام اثر: بلادی رز
نویسنده: مبیناکریمی
ژانر: عاشقانه، هیجانی
خلاصه: آریان مسیحا مردی دورگه که صاحب یکی از بزرگترین شرکتهای پاتیناژه و به پادشاه یخی معروفه!
دریا دختر رقصنده و جوانی که از خونه فرار میکنه
و ناچاراً پا به شرکت آریان خان عیاش میذاره؛ اما
از رازهایی که توی گذشته پنهان شده خبر نداره و...
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک