جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

درخواست •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تالار رمان توسط DELVIN با نام •° تعیین ناظر و تأیید اثر°• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 78,418 بازدید, 2,191 پاسخ و 56 بار واکنش داشته است
نام دسته تالار رمان
نام موضوع •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•
نویسنده موضوع DELVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط MAHROKH
موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,211
مدال‌ها
10
نام اثر: دنیایی در تنهایی
نویسنده: دنیا
ژانر: عاشقانه،غمگین
خلاصه:
داستان در مورد
دو خانواده متفاوت با دو فرهنگ متفاوت و دنیایی که فاصله زیادی با زندگی طرف مقابلشان داشت،طرز فکر های مختلف و فاصله طبقاطی زیاد.

من دختریم که اسیر سرنوشت شد جوری شکسته شدم که تیکه هام تا سال ها بعد مرگمم جمع نمیشه و تا ابد شکسته باقی میمونم
عشق منو از خودم میگیره و به دست باد می سپاره وجودم تیکه تیکه میشه و از هر تیکم اتیش زبانه میکشه غبار غم روی صورتم میشینه و پرستوهای بی مهری روی قلبم لانه می سازن و دختری سوار بر روی گیسوان سیاهم می تازد و در بُهت و نا امیدی فرو می رود و روحم کالبد خود را میشکافد و جانم به لبم میرسد و مرگ مسافر راه همیشگی ام میشود...
@Mahi.otred

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,211
مدال‌ها
10
نام اثر:سیاه. سفید
نویسنده:محمد
ژانر:عاشقانه،مذهبی،کمی شوخ
خلاصه:پسری مذهبی که به یک دختر برخورد می کند که حجابش را رعایت نمی کند و به دین اهمیت نمی دهد دونفر متضاد هم ولی به گذشت زمان پسرک قصه ما عاشق او می شود واتفاقاتی که می افتد.
(ژانر مذهبی و شوخ نداریم) @F.S.Ka

یآقوت؛

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Dec
279
1,205
مدال‌ها
2
نام اثر: دوشنبه‌ی منحوس
نویسنده: یاقوت. م
ژانر: معمایی، تراژدی
خلاصه:
قتل درجه‌ی یک، عدالت اجتماعی...
چه‌قدر بی‌اهمیت! گاهی تنها یک تکه چوب برای سقوط از دره‌ی عرش، کافی‌ست...!
در این‌صورت پنجره‌های صبح، فریاد می‌کشند آسمان مه‌پوشیده است... آسمان مه‌پوشیده است...!

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: mila
موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,211
مدال‌ها
10
نام اثر: دوشنبه‌ی منحوس
نویسنده: یاقوت. م
ژانر: معمایی، تراژدی
خلاصه:
قتل درجه‌ی یک، عدالت اجتماعی...
چه‌قدر بی‌اهمیت! گاهی تنها یک تکه چوب برای سقوط از دره‌ی عرش، کافی‌ست...!
در این‌صورت پنجره‌های صبح، فریاد می‌کشند آسمان مه‌پوشیده است... آسمان مه‌پوشیده است...!
@F.S.Ka

00sahar00_❥

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
2
3
مدال‌ها
2
نام:وقتی بوی بهار را حس کردم
نویسنده:سحر
ژانر:عاشقانه،درام
خلاصه:نگار دختری که با برادر کوچکترش زندگی میکند و با سختی ها مبارزه میکند و در مقابل تقدیر کم نمی اورد،ناگهان فردی وارد زندگی اش میشود که اورا از یک وضعیت دشوار نجات میدهد و این آغاز ماجرای این دو است...

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,211
مدال‌ها
10
نام:وقتی بوی بهار را حس کردم
نویسنده:سحر
ژانر:عاشقانه،درام
خلاصه:نگار دختری که با برادر کوچکترش زندگی میکند و با سختی ها مبارزه میکند و در مقابل تقدیر کم نمی اورد،ناگهان فردی وارد زندگی اش میشود که اورا از یک وضعیت دشوار نجات میدهد و این آغاز ماجرای این دو است...
@Mahi.otred

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
494
1,005
مدال‌ها
2
نام اثر: چشم سبز مهربونِ خوش قلب من
نویسنده: نیایش بیاتی
ژانر: عاشقانه، تراژدی
خلاصه‌: نریمان و سوگل، دختر و پسری که بهم علاقه‌مند هستند، دنیا رو به آتش می‌کشند تا بهم برسند، اما سرنوشت، باعث اتفاقی شد که... .

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,211
مدال‌ها
10
نام اثر: چشم سبز مهربونِ خوش قلب من
نویسنده: نیایش بیاتی
ژانر: عاشقانه، تراژدی
خلاصه‌: نریمان و سوگل، دختر و پسری که بهم علاقه‌مند هستند، دنیا رو به آتش می‌کشند تا بهم برسند، اما سرنوشت، باعث اتفاقی شد که... .
@Mahi.otred

بالا پایین