با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!ناظرتون خودمم لیدیعنوان: جردن.
نویسنده: کانی قادری.
ژانر: تراژدی، عاشقانه.
خلاصه: فعلاً خلاصهای براش در نظر نگرفتم میتونم به جاش یه پارت رو بفرستم؟
@AYSUنام اثر:دایره قرمز
نوینده: جغد سپید
ژانر: علمی تخیلی - هیجان انگیز - معمایی
خلاصه: داستان درباره زن و شوهری هست که به خونه ای در شهر نیویورک نقل مکان میکنن. در اون خونه براشون اتفاقات عجیبی میوفته. مثل شنیدین صدا کوبیدن مشت روی دیوار. ولی اون ور دیوار کسی نیست! این زن و شوهر درصدد توضیح منظقی یا ماوراطبیعی برای این اتفاق هستن که متوجه میشن ...
@AYSUنام داستانک: حوالی تئاتر شهر
نویسنده: ملیسا کوه کبیری
ژانر: تراژدی، درام، عاشقانه
خلاصه:
کاش از خندههای از ته دلت عکس میگرفتم و در دفتر خاطراتم چسب میزدم تا حال که نیستی و قلبم برای لحظهای دیدن لبخندت، خودش را از تب و تاب میاندازند؛ خنده هایت را نگاه میکردم و دل بیقرارم را، آرام.
هنوز هم چند قدم پایینتر از تئاتر شهر، در همان کافهی همیشگی، گوشه ترین صندلی را انتخاب میکنم و به انتظار دیدارت مینشینم... .
@F.S.Kaنام داستان کوتاه: رو به پایین
اثر : جغد سپید
ژانر: فانتزی- عاشقانه
خلاصه: هیچ کَس قبل از تولدش رو یادش نمیاد. ما قبل از تولد کجا بودیم؟ در خون یا در نور؟ کی انتخاب کرد تا من، من بشم. تو، تو بشی؟ حالا که کارت ها رو دارند چه کسی اول از پرتگاه عالم به زمین میره؟
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک