جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

درخواست •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تالار رمان توسط DELVIN با نام •° تعیین ناظر و تأیید اثر°• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 80,958 بازدید, 2,191 پاسخ و 56 بار واکنش داشته است
نام دسته تالار رمان
نام موضوع •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•
نویسنده موضوع DELVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط MAHROKH

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
نام اثر: جن زیر تخت
نویسنده: دنیا احمدی
ژانر: ترسناک
خلاصه:
در خواب ناز بودم که حس کردم کسی مو‌هایم را نوازش می‌کند.
آرام چشم‌هایم را باز کردم، حس کردم دستی به زیر تخت خزید.
با وحشت به زیر پتو رفتم و زیر لب ایت الکرسی را زمزمه کردم.
ثانیه‌ای بعد صدا در کمد و پایی که به طرفم می‌آمد و تختی که تکان می‌خورد تمام استخوان‌هایم را فلج کرد... .

بهاره بانو

سطح
1

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Apr
989
7,937
مدال‌ها
3
نام اثر: افرا
نویسنده: هونِی(حانی)
ژانر: تخیلی
خلاصه:مار افرا، همانطور که زبان بلندش را بیرون می‌آورد، دور پای دخترک پیچید. از ترس زبانش بند آمده بود. دهن باز کرد تا فریاد بزند، که ناگهان دستی جلوی دهان او را گرفت. چشمانش از وحشت دودو میزد. بوی بدی در اتاق پیچیده بود. صدایی خش دار دم گوشش زمزمه کرد:
- افرا... .

آخرین ویرایش:
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: mobina01

نیکا سلیمی

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
May
7
7
مدال‌ها
2

مشاهده فایل‌پیوست 125943
درود؛
کاربران و نویسندگان گرامی؛ با توجه به طولانی شدن روند تأییده قبلی، اشکالات و... مدیریت این بخش تصمیم گرفته زین پس به شیوه‌ای دیگر آثار شما را تأیید کند!
برای تأیید ابتدا در این تاپیک فرم زیر را ارسال کنید:
نام اثر:
نویسنده:
ژانر:
خلاصه‌:

سپس مدیریت ارشد بخش برای شما ناظری تأیین می‌کند، ناظر خصوصی با شما و ارشد بخش زده و دو پارت اولیه، همراه با مقدمه و پیرنگی کوتاه از اثر را برای ناظر ارسال می‌کنید.
سپس بعد از تأیید ناظر، تاپیک رمان شما ایجاد شده و می‌توانید شروع به پارت‌گذاری کنید!
رمان شما حداکثر تا پنج روز مورد برسی قرار میگیرد و در صورتی که تائید نبود مشکلات اعلام می‌شود، پس از رفع مشکلات، در گپ به ناظر خود اعلام کنید.
کسانی که رنگ نویسندگی را دارا هستند نیازی به درخواست تأید اثرشان نیست و می‌توانند از همان ابتدا بدون ارسال موارد بالا تاپیک اثر را ایجاد کنند!

•مدیر ارشد بخش•
عروس برکه
نیکا سلیمی
درام

-یه فاجعه! یه قلاب ماهیگیری ته یه برکه چطوری میتونه فاجعه درست کنه؟ مسخرس مگه نه عشقم؟ +خب به نظر من میتونه همون جوری که من یا تو با حرفمون میتونیم شالوده ی زندگی یه آدم یه جامعه یه دنیا رو بهم بریزیم! دلبر. البته تقصیر خودتم بود همیشه بهت گفتم واسه احساساتت ترمز دستی داشته باش کار دست خودتت میدی یه مدت پیشت نبودما اینم عاقبتش - اصلام اینطور نیست! بذار خودم براشون تعریف کنم بعد ببین تقصیر کیه من یا تو که یه دقه دست از سرم برنمیداشتی +بفرما خانم خانوما _عه!هیچی نگو دیگه

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,211
مدال‌ها
10
@AYSU
نام اثر: جن زیر تخت
نویسنده: دنیا احمدی
ژانر: ترسناک
خلاصه:
در خواب ناز بودم که حس کردم کسی مو‌هایم را نوازش می‌کند.
آرام چشم‌هایم را باز کردم، حس کردم دستی به زیر تخت خزید.
با وحشت به زیر پتو رفتم و زیر لب ایت الکرسی را زمزمه کردم.
ثانیه‌ای بعد صدا در کمد و پایی که به طرفم می‌آمد و تختی که تکان می‌خورد تمام استخوان‌هایم را فلج کرد... .

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,211
مدال‌ها
10
@F.S.Ka
نام اثر: افرا
نویسنده: هونِی(حانی)
ژانر: تخیلی
خلاصه:مار افرا، همانطور که زبان بلندش را بیرون می‌آورد، دور پای دخترک پیچید. از ترس زبانش بند آمده بود. دهن باز کرد تا فریاد بزند، که ناگهان دستی جلوی دهان او را گرفت. چشمانش از وحشت دودو میزد. بوی بدی در اتاق پیچیده بود. صدایی خش دار دم گوشش زمزمه کرد:
- افرا... .

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,211
مدال‌ها
10
@مِعراج؛
عروس برکه
نیکا سلیمی
درام

-یه فاجعه! یه قلاب ماهیگیری ته یه برکه چطوری میتونه فاجعه درست کنه؟ مسخرس مگه نه عشقم؟ +خب به نظر من میتونه همون جوری که من یا تو با حرفمون میتونیم شالوده ی زندگی یه آدم یه جامعه یه دنیا رو بهم بریزیم! دلبر. البته تقصیر خودتم بود همیشه بهت گفتم واسه احساساتت ترمز دستی داشته باش کار دست خودتت میدی یه مدت پیشت نبودما اینم عاقبتش - اصلام اینطور نیست! بذار خودم براشون تعریف کنم بعد ببین تقصیر کیه من یا تو که یه دقه دست از سرم برنمیداشتی +بفرما خانم خانوما _عه!هیچی نگو دیگه@

aoisora

سطح
0

کاربر فعال
فعال انجمن
Apr
478
1,067
مدال‌ها
2
نام: دامگاه
نویسنده: غزل معظمی
ژانر: پلیسی درام
خلاصه: با فرار از مرگ پا در دنیایی بی رحم و خارج از کنترل می‌گذارد اما او کنترل همه‌چیز را به دست می‌گیرد تا اینکه یک روز در دام مزدورهایی مرموز می‌افتد که حتی نمی‌داند از او چه می‌خواهند...

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,211
مدال‌ها
10
نام: دامگاه
نویسنده: غزل معظمی
ژانر: پلیسی درام
خلاصه: با فرار از مرگ پا در دنیایی بی رحم و خارج از کنترل می‌گذارد اما او کنترل همه‌چیز را به دست می‌گیرد تا اینکه یک روز در دام مزدورهایی مرموز می‌افتد که حتی نمی‌داند از او چه می‌خواهند...
@مِعراج؛

ida

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Dec
121
950
مدال‌ها
2
بسم الله

عنوان رمان: ناک اوت
نویسنده: آیدای بی‌شاملو
ژانر: جنایی، عاشقانه، تریلر
خلاصه:
آثار پلیدش همه جا آشکار و پیداست؛ بوی گندیده‌اش در هوایی که هزاران نفر نفس می‌کشند پراکنده شده، سموم سرخ رنگ همچو رنگ خون، در آب پاک و زلال رودخانه‌ها، که اکنون به مزارع نیز رسیده است... این همه، تنها دو مورد از چرک و کثافت آن‌هاست؛ باقیِ فسادشان را شرح دهم؟ آنهایی که پشت به پشت هم ایستاده‌اند؛ یکی را در کابوس قتل قرار داده اند و یکی را در خشم و دلسوزی کسانی که در دوراهی پوچِ دو کشور، زندگی بداقبال و بدبختانه خود را می‌گذرانند... .

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,211
مدال‌ها
10
بسم الله

عنوان رمان: ناک اوت
نویسنده: آیدای بی‌شاملو
ژانر: جنایی، عاشقانه، تریلر
خلاصه:
آثار پلیدش همه جا آشکار و پیداست؛ بوی گندیده‌اش در هوایی که هزاران نفر نفس می‌کشند پراکنده شده، سموم سرخ رنگ همچو رنگ خون، در آب پاک و زلال رودخانه‌ها، که اکنون به مزارع نیز رسیده است... این همه، تنها دو مورد از چرک و کثافت آن‌هاست؛ باقیِ فسادشان را شرح دهم؟ آنهایی که پشت به پشت هم ایستاده‌اند؛ یکی را در کابوس قتل قرار داده اند و یکی را در خشم و دلسوزی کسانی که در دوراهی پوچِ دو کشور، زندگی بداقبال و بدبختانه خود را می‌گذرانند... .

@مِعراج؛

بالا پایین