جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

درخواست •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تالار رمان توسط DELVIN با نام •° تعیین ناظر و تأیید اثر°• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 110,305 بازدید, 2,362 پاسخ و 61 بار واکنش داشته است
نام دسته تالار رمان
نام موضوع •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•
نویسنده موضوع DELVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ارشیدا

rimay.com

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
1
0
مدال‌ها
2
عنوان:«بازیچه‌ی قدرت»
نویسنده:timay
خلاصه:
یه روز عادی، مثل همه روزهای دیگه، شروع شد. «جسی! از روی من پاشو، سگ احمق!» صدای دادم هنوز توی گوشم می‌پیچد

سلام، اسم من ریماست و این داستان پر رمز و رازه منه

داستان از جایی شروع شد که من بعد از هفت سال تحصیل و زندگی در آمریکا به ایران برگشتم.
شاید اگه برنمکشت راز پشت رفتنم رو نمیفهمیدم
شاید الان با خاطراتت نبودم

آخرین ویرایش:
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
1
0
مدال‌ها
2
نام اثر: شیخ عالیجناب
نویسنده: سنیه منصوری
ژانر: مذهبی_عاشقانه
خلاصه:
شیخ ما عالیجناب قصه هاست
قصه ما، گفته های شیخ ماست
هم قدم با شیخ تا کوی خدا
قصه کوتاه است!قد عمر ماست
شیخ آمد و قصه آغاز شد، داستانی از عاشقانه های شیخنا.... قدم به قدم تا عاشقی در دنیای جدید...

ارشیدا

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jul
22
89
مدال‌ها
2
عنوان:

سرخ‌گریهٔ ماه

ژانر:

فانتزی تیره، عاشقانهٔ تراژیک، سوررئال

خلاصه:

در سرزمینی که ماه فقط ناظر نیست، بلکه روحی زنده است، هر چند دهه یک‌بار آسمان با خون او رنگ می‌گیرد. این شب، پرده‌ای از میان دنیای انسان‌ها و خاطرات اجدادشان کنار می‌رود، رازها برملا می‌شود و مرز میان عشق و نفرین فرو می‌پاشد.
در این میان، دختری انتخاب‌شده صدای ماه را می‌شنود؛ ماهی که برای نخستین‌بار عاشق شده و جهان را برای رسیدن به معشوقش در خون فرو خواهد برد

بالا پایین