جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

فایل شده ● بشاشتِ گناه اثر دنیا ●

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته ادبیات توسط DOonYa با نام ● بشاشتِ گناه اثر دنیا ● ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 823 بازدید, 20 پاسخ و 10 بار واکنش داشته است
نام دسته ادبیات
نام موضوع ● بشاشتِ گناه اثر دنیا ●
نویسنده موضوع DOonYa
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DOonYa
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,841
8,888
مدال‌ها
5
مهربانم، امروز به این فکر می‌کردم که چرا باید آرام و پنهانی بخندم مگر چه می‌شود قهقهه‌هایم را عالم و آدم بشنوند.
می‌دانی به چه نتیجه‌ای رسیدم؟
این‌که هر کسی صدای خنده‌های بلندِ پر از شادی مرا بشنود یقین دارم که او هم مثل من می‌خندد و این در دیارِ من گناهی است کبیره... .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,841
8,888
مدال‌ها
5
گناهی که به نابخشودنی‌ترین گناه عالم معروف است و می‌دانی سِزایش چیست؟
دوزخی که خدا بی‌برو و برگرد فرمانش را می‌دهد.
خنده‌دار است جانِ دلم! می‌دانم... .
تو می‌توانی به این کلمه از ته دلت قهقهه بزنی.
از خدایی که در مهربانی زبان‌زد است این‌گونه نا‌مهربانی بعید است.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,841
8,888
مدال‌ها
5
این را نمی‌دانم که بعدها به دخترک کوچکم وقتی می‌خواهد بخندد چگونه بگویم عزیزکم آرام‌تر... .
مطمئناً به حرفم که نه به طرز فکر بسته‌ام می‌خندد و آن‌جاست که زندگی زیبایی‌اش را نشانم می‌دهد با خنده‌ی جِگر گوشه‌ام.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,841
8,888
مدال‌ها
5
عزیزِ مادر... .
مادرت تا این سنی که از خدا گرفته نمی‌داند خنده از ته دل چیست!
امّا تو این‌گونه نباش زیبای من، خنده‌هایت دلِ دیوانه‌ام را به عرش اعلاء می‌برد و بر می‌گرداند.
تو بخند من برایت همه راه‌ها را هموار می‌کنم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,841
8,888
مدال‌ها
5
فردا‌ها می‌آیند و می‌روند دلِ دیوانه‌ام هر صبح سنگ خنده‌هایت را به س*ی*ن*ه می‌زند.
اگر بگویم تو آفریننده‌ی تمام این لبخندهای تلخ منی دروغ نگفته‌ام، بخاطرت دیگر از تهِ دل نمی‌خندم و این برای شهر من بهترین چیز است.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,841
8,888
مدال‌ها
5
پاره‌ی تنم بودی و با رفتنت یک تکه‌ی بزرگ از من، مرا ترک کرد، نصفه و نیمه در این دنیای بی‌در و پیکر زندگی را ادامه دادم و کسی نپرسید چه شده؟
این‌گونه غمگین بودن عرش خدا را هم به لرزه در می‌آورد، قلب انسان‌ها که دیگر از عرش خدا بالاتر نیست... .
چگونه‌ کک‌تان هم نمی‌گزد؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,841
8,888
مدال‌ها
5
الان حالت خوب است؟
از غمی که در لبخندهایم نشاندی خوش‌حالی؟
بندِ دلِ صاحب مرده‌ام را پاره کردی و افسارش را در دست گرفتی و از این کوچه به آن کوچه بردی دلت خنک شد؟
اگر نه تو بگو چه کنم که حالت خوب شود و بخندی آن‌گونه که من نمی‌توانم.
هرچه بود من هستم حتی نابودی خود... .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,841
8,888
مدال‌ها
5
مادر بود که امروز می‌گفت خنده‌هایت جگرم را می‌سوزاند چرا که تلخیش تمام شیرینی‌ درونش را از دم می‌بَرد.
سخت می‌شود خندید در روزگاری که چشم‌ها همه دنبال غم و اندوه‌‌اند و خنده چشم‌ها را کور می‌کند و حرف‌های تکراری را فراوان... .
من می‌گویم که ای دختران سرزمین من، بخندید و بخندانید‌، زندگی کنید و عشق بورزید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,841
8,888
مدال‌ها
5
پیچ و خم‌های زندگی که زیاد شد توقف نکنید و فقط راه خود را ادامه دهید.
عاشق که شدید بدون هیچ ترسی عشق را درون خونتان پمپاژ کنید و بخندید از ته‌ته وجودتان جوری که از خنده‌هایتان دل‌های دیگران نیز بخندد.
به او بگویید درون رگ‌هایتان جریان دارد و سبزی وجودش کویر دل‌هایتان را سیراب کرده است.

موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,841
8,888
مدال‌ها
5
وقتی که زندگی تلخ شد خنده‌های خود را پنهان نکنید با تمام وجود بخندید و روی هر چه تلخ کامی است را کم کنید.
می‌گویند دنیا دار مکافات است عزیز جان من تو از بدی بگذر و بذر خوبی بکار سال‌های سال خوبی‌ها می‌چرخند و بر می‌گردند و آن‌جاست که دل‌های همه شاد می‌شود.

بالا پایین