جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دلنوشته تکمیل شده ● درگیر اثر ملیکا علی عابدی ●

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته دل نوشته های کامل شده کاربران توسط (:Shaparak با نام ● درگیر اثر ملیکا علی عابدی ● ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,238 بازدید, 29 پاسخ و 8 بار واکنش داشته است
نام دسته دل نوشته های کامل شده کاربران
نام موضوع ● درگیر اثر ملیکا علی عابدی ●
نویسنده موضوع (:Shaparak
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط (:Shaparak
موضوع نویسنده

(:Shaparak

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
آخرین جمله‌ات را به خاطر داری؟ خیلی دوستت دارم! بگذار باور نکنم، بگذار فکر کنم دروغ می‌گویی، مگر می‌شود عاشق از معشوقه‌اش به راحتی دست بکشد؟

موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
شده دلتنگ کسی باشی و از شدت غم، وحشی و هار شوی، پاچه بگیری همه را؟
شده دلت برای دخترکی که حال دستانش خالی‌ست تنگ شود؟

موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
از همه این‌ها بگذریم، لباس یاسی چه‌قدر به تو می‌آید! همانند صدفی که مروارید سفید رنگ خود را در آغوش گرفته. از من که گذشت اما به قول شاعر:
از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران‌
تو بمان و دگران خوش به حال دگران.

موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
یعنی همان‌قدر که من دلم لک زده برای دیدنت، برای در آغوش گرفتنت، تو هم دل تنگی؟
عشق!
سه حرفی که از شنیدنش هراس دارم، دگر از کجا متوجه شوم چه کسی راست می‌گوید و که دروغ؟
خداوندا! عشق واقعی را می‌فروشی؟ خریدارم، حتی اگر بهای آن تمام زندگیم باشد!

موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
عشق واقعی؟ از چه سخن می‌گویم، عشق اگر عشق باشد کسی معشوقه‌اش را تنها نمی‌گذارد، اگر واقعی باشد عاشق همه‌ی تلاش خود را می‌کند تا به یار خویش برسد! تو و عشق واقعی؟ امکان ندارد، جانکم خنده‌ام می‌گیرد وقتی یاد تک‌تک رفتارهایت می‌افتم! رفتارهایی که در خیال من عاشقانه بود اما شاید... .

موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
من درگیر عشق تویی شدم که چیزی جز هـوس نمی‌شناسی! تو شاید رنگ نگاه‌هایت، نحوه صدا زدنت یا حتی بوی عطرت با همه فرق کند اما ذهنت پر از دخترانی است که به مرا به آن‌ها فروختی.

موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
دست‌هایم را بر روی شقیقه‌هایم فشار دادم.
- باید برم، نمی‌ذارن تو مال من باشی!
+ کی نمی‌ذاره؟
- همه... .
اگر روزی از من پرسیدنت چرا به تمام جانت نرسیدی در پاسخ به آن‌ها خواهم گفت که آن‌ها نگذاشتند، آن‌ها نخواستند، آخر سرنوشت ما دست دیگران است.

موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
استوری اینستاگرامت را باز می‌کنم. مرد زیبای من چقدر با کت سیاهت جذاب‌تر شدی، دخترک را در آغوش گرفته‌ای و چشمم به جمله‌ی پایین عکس می‌افتد.
«گفتم این آغاز پایان ندارد»

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
خداحافظ ای شیرین‌ترین بهانه زندگی من!
حال آن طفلی را دارم که با ذوق نقاشی خود را به پایان می‌رساند تا مادرش را شگفت‌زده کند، اما یادش می‌افتد سال‌هاست که مادرش توانایی دیدن ندارد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
در دنیایی زندگی می‌کنیم که هرکس چندین مرتبه زندگی با عشقش را در دل خود تجربه کرده هرچند دل کندن و به دست فراموشی سپردن سخت است اما، ما یادگرفتیم زمانی که روحمان آسیب دید انتقامش را از جسم خود بگیریم!

بالا پایین