جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

فایل شده ● ریوِری اثر *aram* ●

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته ادبیات توسط ASAL. با نام ● ریوِری اثر *aram* ● ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,383 بازدید, 28 پاسخ و 15 بار واکنش داشته است
نام دسته ادبیات
نام موضوع ● ریوِری اثر *aram* ●
نویسنده موضوع ASAL.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASAL.
موضوع نویسنده

ASAL.

سطح
1

[سرپرست ادبیات]
پرسنل مدیریت
سرپرست ادبیات
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
Feb
3,000
11,989
مدال‌ها
4
زیباجان! دنیایمان قبل از رفتنت چه‌قدر زیبا بود! دنیای خیالمان پر از آرامش و رنگ‌های شاد بود! رنگ‌هایی که بعد از رفتنت به غبار تبدیل شد! آرامشی که بعد از رفتنت به هیاهوی غیرقابل تحمل تبدیل شد! تو با رفتنت چه بلایی سر رویایمان آوردی! اصلا از این کار‌ها خبر داری؟

موضوع نویسنده

ASAL.

سطح
1

[سرپرست ادبیات]
پرسنل مدیریت
سرپرست ادبیات
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
Feb
3,000
11,989
مدال‌ها
4
در کوچه‌ی خیال تو قدم‌زنان پرسه می‌زنم اما تو را پیدا نمی‌کنم! می‌دانم چشم دیدنم را نداری اما یک‌بار فقط یک‌بار به خوابم بیا و عاشقانه‌های قدیمی‌ات را زیر باران طنین انداز شو رویایم!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

ASAL.

سطح
1

[سرپرست ادبیات]
پرسنل مدیریت
سرپرست ادبیات
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
Feb
3,000
11,989
مدال‌ها
4
فکر و خیالم! همه می‌گویند من دیوانه‌ام که هنوز می‌خواهم تو را به یاد آورم اما من این دیوانگی را دوست دارم چون هربار دارد از تو چیزهایی یاد می‌آید! چیزهایی که می‌داند نوید روزهای دلتنگی است!

موضوع نویسنده

ASAL.

سطح
1

[سرپرست ادبیات]
پرسنل مدیریت
سرپرست ادبیات
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
Feb
3,000
11,989
مدال‌ها
4
در نزدیکی شب غوغایی در تنم ایجاد می‌شود! می‌دانی چرا؟ چون می‌توانم بدون هیچ مزاحمی فقط به خودت فکر کنم! به توی بی‌معرفتی که مرا از یاد برده‌ای! اما من با وجود خاطرات فراموش شده‌ی به‌جا مانده به تو فکر می‌کنم و سعی در تجسم کردن تصویرت می‌شوم!

موضوع نویسنده

ASAL.

سطح
1

[سرپرست ادبیات]
پرسنل مدیریت
سرپرست ادبیات
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
Feb
3,000
11,989
مدال‌ها
4
صبح در نزدیکی طلوع خورشید ناگهان از خواب بیدار می‌شوم! کار هر روز است. اگر گفتی چرا؟ چون سردی تنم از رویایی از صدای تو گرم می‌شود و باعث بیدار شدنم می‌شود! جانانم!

موضوع نویسنده

ASAL.

سطح
1

[سرپرست ادبیات]
پرسنل مدیریت
سرپرست ادبیات
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
Feb
3,000
11,989
مدال‌ها
4
رز سفید... رز قرمز... کدام گل را می‌پسندی؟ شاید هر دو! نه! آخر از بس به تو و آمدنت فکر می‌کنم! خاطرات فرسوده هم از تو به یاد نمی‌آورم! آخر کمی به یاد دارم که یکی را برایت گرفته‌ام و آن گل را تو دوست داشتی زیبا جان! ولی فکر به تو یادآور آن نمی‌شود

موضوع نویسنده

ASAL.

سطح
1

[سرپرست ادبیات]
پرسنل مدیریت
سرپرست ادبیات
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
Feb
3,000
11,989
مدال‌ها
4
در خیال التماس می‌کنم به عقلم که تو یاد‌آور شود اما او با بی‌رحمی کاری نمی‌کند! خنده‌دار است رویایم! عقلم متوجه شده‌است تو نیستی و کاری نمی‌کند اما قلبم هنوز تو را می‌خواهد و لجبازی می‌کند!

موضوع نویسنده

ASAL.

سطح
1

[سرپرست ادبیات]
پرسنل مدیریت
سرپرست ادبیات
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
Feb
3,000
11,989
مدال‌ها
4
ای دل بس است آن‌قدر بی‌تابی! چه کنم وقتی او نمی‌آید و تو دست از لجبازی برنمی‌داری؟ چه کنم او در رویایم هم نیست ولی تو خاستگاه او هستی! چه‌کنم؟ ها؟

موضوع نویسنده

ASAL.

سطح
1

[سرپرست ادبیات]
پرسنل مدیریت
سرپرست ادبیات
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
Feb
3,000
11,989
مدال‌ها
4
غمگینم یا شاد؟ حسی میان این دو دارم، حسی مانند خنثی بودن، اگر گفتی چرا؟ چون در خیالم نجوای تو مرا از خود بی‌تاب کرد اما آن نجوا، نجوای رفتن تو و صدایت بود که همراه با شکسته شدن قلبم همراه شد!

موضوع نویسنده

ASAL.

سطح
1

[سرپرست ادبیات]
پرسنل مدیریت
سرپرست ادبیات
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
Feb
3,000
11,989
مدال‌ها
4
بعد از رفتنت به خودم قول دادم که به تو فکر نکنم اما این قول را شکستم و هر دقیقه به عطرت که تنها او را به یاد دارم فکر می‌کنم، عطری که مشامم از او در است جانانم!

بالا پایین