جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

فایل شده ● ریوِری اثر *aram* ●

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته ادبیات توسط ASAL. با نام ● ریوِری اثر *aram* ● ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,383 بازدید, 28 پاسخ و 15 بار واکنش داشته است
نام دسته ادبیات
نام موضوع ● ریوِری اثر *aram* ●
نویسنده موضوع ASAL.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASAL.
موضوع نویسنده

ASAL.

سطح
1

[سرپرست ادبیات]
پرسنل مدیریت
سرپرست ادبیات
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
Feb
3,000
11,989
مدال‌ها
4
و سوگند به عطر تنت زیباجان! عطری که باعث می‌شود من به تو فکر کنم و غرق در لذت شود! کارم، کار دیوانه‌ای‌ است که از دست پزشک‌ها فرار کرده و می‌خواهد به معشوق برسد، خیالم!

موضوع نویسنده

ASAL.

سطح
1

[سرپرست ادبیات]
پرسنل مدیریت
سرپرست ادبیات
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
Feb
3,000
11,989
مدال‌ها
4
من همانند گل اورینتال هستم! اگر گفتی چرا؟ به این علت که آن نماد امید است و من امید دارم که از تو در همین روزها خبری می‌رسد، شاید خبری در این دنیا و شاید خبری در خیالم برسد!

موضوع نویسنده

ASAL.

سطح
1

[سرپرست ادبیات]
پرسنل مدیریت
سرپرست ادبیات
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
Feb
3,000
11,989
مدال‌ها
4
زیبای من! خبرت هست که همه دارند از من سخن می‌گویند! سخن از دیوانگی و سربه هوایی من! سخنی که من بی‌خیال از او گذر می‌کنم آخر من فقط خیالم از عطر تو پر است و جایی برای چیزهای بیهوده ندارد!

موضوع نویسنده

ASAL.

سطح
1

[سرپرست ادبیات]
پرسنل مدیریت
سرپرست ادبیات
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
Feb
3,000
11,989
مدال‌ها
4
سرمای این روز هایم فقط با عطر تو گرم می‌شود جانانم! عطری که در حافظه‌ی مریضم زنده دارد سعی در یادآوری تو می‌شود اما من او را از این کار منع می‌کنم زیرا می‌خواهم، تو بیایی و یادآور خودت شوی!

موضوع نویسنده

ASAL.

سطح
1

[سرپرست ادبیات]
پرسنل مدیریت
سرپرست ادبیات
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
Feb
3,000
11,989
مدال‌ها
4
خواب به چشمانم نمی‌آید و من نمی‌دانم چرا؟ شاید به‌خاطر این است که تو نمی‌خواهی من بخوابم و تو را به یاد بیاورم یا شاید آن‌قدر به تو فکر کرده‌ام و از خدا خواسته‌ام تو را در خواب مهمانم کند! که دیگر خوابم نمی‌برد!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

ASAL.

سطح
1

[سرپرست ادبیات]
پرسنل مدیریت
سرپرست ادبیات
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
Feb
3,000
11,989
مدال‌ها
4
سیاه... سفید... می‌خواهم رنگ دلت را برای خودم حدس بزنم! گویا رنگش سیاه است چون تو مرا از خود رانده و حتی نمی‌گذاری من تو را به یاد بیاورم خیال این روزهایم!

موضوع نویسنده

ASAL.

سطح
1

[سرپرست ادبیات]
پرسنل مدیریت
سرپرست ادبیات
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
Feb
3,000
11,989
مدال‌ها
4
در تلخی خیالی که یاد‌آورت نمی‌شود، شیرینی را یافتم! شیرینی به اندازه‌ی شادی! شیرینی که مرا یک قدم به تو نزدیک کرد! من نوازش دستانت را به یاد آوردم!

موضوع نویسنده

ASAL.

سطح
1

[سرپرست ادبیات]
پرسنل مدیریت
سرپرست ادبیات
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
Feb
3,000
11,989
مدال‌ها
4
زیبای من! خرسندم که به تو نزدیک شده‌ام! اگر گفتی چرا؟ چون نوازشت را به یاد آوردم و الان می‌توانم تا سال‌های سال به این نوازش فکر کنم و غرق لذت شوم!

موضوع نویسنده

ASAL.

سطح
1

[سرپرست ادبیات]
پرسنل مدیریت
سرپرست ادبیات
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
Feb
3,000
11,989
مدال‌ها
4
هقم هقم اوج می‌گیرد رویایم! حال تو را درک می‌کنم که چرا نمی‌خواستی من، تو را به یاد بیاورم! حال که تو را به یاد آوردم، چیزی جز تن خون‌آلودت حال من را خراب نمی‌کند. تو رفته‌ای و من مجبورم با رویای تن خون‌آلودت
سالیان زیاد زنده بمانم.

پایان

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا پایین