جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دلنوشته تکمیل شده ● سِلوان اثر ام کا اچ p.r ●

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته دل نوشته های کامل شده کاربران توسط ام کا اچ p.r با نام ● سِلوان اثر ام کا اچ p.r ● ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,464 بازدید, 31 پاسخ و 22 بار واکنش داشته است
نام دسته دل نوشته های کامل شده کاربران
نام موضوع ● سِلوان اثر ام کا اچ p.r ●
نویسنده موضوع ام کا اچ p.r
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ام کا اچ p.r
موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,607
15,598
مدال‌ها
6
دوستان به پایان این دلنوشته رسیدیم من صمیمانه و از ته دل از همه‌ی دوستان عزیزی که تا پایان این دلنوشته من رو همراهی کردند و با نظرات گران‌بهاشون به من امید دادن تشکر می‌کنم و بهترین‌ها رو براشون آرزو می‌کنم
همچنین تشکر ویژه می‌کنم از تارای عزیزم، مبینا جان و تی ناز گلم به خاطر دلگرمی‌هاشون و دنیای عزیزم که تا پایان دلنوشته به من کمک کردن و اشکالاتم رو به من گوش‌زد کردند.
و این دلنوشته رو تقدیم می‌کنم به همه‌ی کسانی که شاید تونسته باشم ذره‌ای کوچک از حرف دلشون رو بیان کرده باشم و همه‌ی مردم دنیا به امید روزی که گل لبخند هدیه‌ی ما بهم باشه نه دل شکستن!
همه‌ی شما رو به خدای بزرگ می‌سپارم.
به پایان آمد این دفتر حکایت همچنان باقیست!
خدایا چنان کن که فرجام کار
تو خشنود باشی و ما رستگار.
پایان .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,607
15,598
مدال‌ها
6
معنی سلوان: کشف غم و اندوه و از بین بردن آن، آب باران است که بر مهره افسون ریخته به عاشق خورانند تا از عشق تسلی یابد. داروی بی‌غمی است که خوردن آن اندوه را دور کند و آن را مفرح هم می‌خوانند. معانی دیگر: ۱.فراموش کردن، از یاد بردن امری یا کسی. ۲. سرگرم شدن. ۳. خرسند و بی‌غم شدن.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا پایین