جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

فایل شده ● فرجام عشق نافرجام اثر الهه‌.جی.اچ ●

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته ادبیات توسط 'elahe با نام ● فرجام عشق نافرجام اثر الهه‌.جی.اچ ● ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 783 بازدید, 23 پاسخ و 14 بار واکنش داشته است
نام دسته ادبیات
نام موضوع ● فرجام عشق نافرجام اثر الهه‌.جی.اچ ●
نویسنده موضوع 'elahe
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط 'elahe
موضوع نویسنده

'elahe

سطح
5

[سرپرست علوم‌ و فناوری]
پرسنل مدیریت
سرپرست علوم و فناوری
مدیر تالار کپیست
گوینده انجمن
کپیست انجمن
Jul
2,905
13,489
مدال‌ها
9
شب رسید با کوله باری از غم، که بر پشتش نهاده است، انگار که می‌گوید می‌شود کمی برایم این کوله را تا صبح کول کنی؟ چه گوییم که نه گفتن در مراممان نیست! می‌گوییم شب است که مغز باور کند، ورنه نه ما اهل خوابیم نه چشمانمان مشتاق به خواب... .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

'elahe

سطح
5

[سرپرست علوم‌ و فناوری]
پرسنل مدیریت
سرپرست علوم و فناوری
مدیر تالار کپیست
گوینده انجمن
کپیست انجمن
Jul
2,905
13,489
مدال‌ها
9
می‌دانی چه بر سر آن دخترک شاد آوردی؟ هر که می‌رسد می‌پرسد چرا این‌گونه شده‌ای؟ سکوت می‌کنم و بعد از اندکی مکث جز "هیچی" چیزی نمی‌گویم! حال دگر آن دخترک خیلی تغییر کرده است، من همان بودم که فارغ از دردهایم می‌خندیدم؟! حال ناگهان سکوت می‌کنم و این سوالات هستند که مانند کارگران در حال کار مغزم را مته کاری می‌کنند. اما ای نور چشم‌هایم! بدان من همانی بودم که دنیا گر زخمی به من می‌زد به امید تو می‌شدم جوانه‌ای!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

'elahe

سطح
5

[سرپرست علوم‌ و فناوری]
پرسنل مدیریت
سرپرست علوم و فناوری
مدیر تالار کپیست
گوینده انجمن
کپیست انجمن
Jul
2,905
13,489
مدال‌ها
9
آری، ما همه پر از دردیم و دم نمی‌زنیم ز تیغ برّنده‌‌ی روزگار که بر گردن ما هر لحظه بیشتر از قبل فشرده می‌شود ... . بعد از رفتنت شهر زیبای درونم واهی شده است. تیره و تاریک شده است، خرده‌های قلبم مانع راه رفتن در جاده‌های این شهر شده اند. چشمه‌ای که توسط آن اشک می‌ریختم خشکیده است. دشت احساساتم به کویری خشک تبدیل شده است. حتی دگر خبری از آن پروانه‌های زیبا نیست! می‌بینی؟ حال بگو برایم ارزشش را داشت؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

'elahe

سطح
5

[سرپرست علوم‌ و فناوری]
پرسنل مدیریت
سرپرست علوم و فناوری
مدیر تالار کپیست
گوینده انجمن
کپیست انجمن
Jul
2,905
13,489
مدال‌ها
9
این شد فرجام عشق نافرجامی که لحظه‌ای نمی‌پنداشتم در این مرحله از عشقمان به پایان رسد.
معشوقه‌ی دیرینه‌ام!
می‌خواهم بدانی، حتی اگر تو دگر مرا دوست نداشته باشی، من به جای تو هم، تو را دوست می‌دارم و چشمانِ کهکشانی‌ات را می‌پرستم.
به قولی:
درست است که پایانش تلخ بود،
اما مسیرش قشنگ بود؛
خداحافظت تا قیامت
بهترین نداشته‌ی زندگی‌ام.

پایان

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا پایین