جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

فایل شده ● مخبر به خ*یانت اثر دنیا ●

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته ادبیات توسط DOonYa با نام ● مخبر به خ*یانت اثر دنیا ● ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 766 بازدید, 21 پاسخ و 15 بار واکنش داشته است
نام دسته ادبیات
نام موضوع ● مخبر به خ*یانت اثر دنیا ●
نویسنده موضوع DOonYa
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DOonYa
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,841
8,888
مدال‌ها
5
آه عشق شیرین زبانِ من حرف‌هایت در گوشم زنگ می‌زند و دلم تقاصِ اشتباه کورکورانه خود را می‌دهد!
اشتباهی شیرین و دوست داشتنی که هر بار که به عقب برگردم باز با کمال میل تکرارش می‌کنم.
نداشتنت هیچ جنبه‌ی مثبتی نداشت که اگر داشت منی این‌گونه در این‌جا برایت لَه‌لَه نمی‌زد و نمی‌سوخت از عشقی که سال‌های سال است بر باد رفته امّا فراموش نشده است.
تو فراموش نشدنی‌ترین چیزی هستی که من در ذهن و قلبم کنار گذاشتمش... .

موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,841
8,888
مدال‌ها
5
شب‌هایی که خواب را حرامم کردی، هیچ! من گذشتم امّا فقط بگو چه‌گونه خدایی که درون رگ‌هایم می‌جوشد از اشک‌های شبانه‌ام بگذرد که نه سیخ بسوز نه کباب؟!
حاضرم هرشب و هرروز در اشک‌های خود غرق شوم؛ تمام سال‌های عمرم را به کابوس بگذرانم نه فقط وقت نبودنت را امّا باز هم طعم داشتنت را بچشم و زیر زبانم مزه‌مزه‌اش کنم.
تو را چون جان خود می‌دانمت عشق خیانَت‌کارِ من هرچه دورتر باشی باز در کنار منی... .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا پایین