جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

فایل شده ● مهر خونین اثر ملیکا علی عابدی ●

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته ادبیات توسط (:Shaparak با نام ● مهر خونین اثر ملیکا علی عابدی ● ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 650 بازدید, 29 پاسخ و 9 بار واکنش داشته است
نام دسته ادبیات
نام موضوع ● مهر خونین اثر ملیکا علی عابدی ●
نویسنده موضوع (:Shaparak
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط (:Shaparak
موضوع نویسنده

(:Shaparak

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
فریاد می‌زنم اما انگار کسی صدایم را نمی‌شنود! ولی من صدای هق‌هق تو را می‌شنوم، تو که همدم و هم‌رازم بودی، تو که می‌گفتی اگر کسی به تو آسیب زد با من طرف است چرا این‌گونه شدی؟

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
به رد خون سرم نگاه می‌کنم. دستم را می‌بریدم دکتر و مرهم زخمم می‌شدی و حال دلیل اصلی زخمم!
گناه من چیست؟ سرم را به سمتت می‌چرخانم.
- تقصیر من نبود اون... .
و دوباره سرم با شدت به زمین کوبیده می‌شود!

موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
به من گفته بودند زمین گرد است و هرکسی تاوان رفتارهای خود را پس می‌دهد. پس چرا من تاوان اشتباه دیگران را باید پس بدهم؟ ریشه موهایم از سرم کشیده می‌شد، این درد از سن من زیادتر بود. به واسطه موهایم از زمین بلندم کردی.

موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
دست و پا می‌زدم ولی تأثیری نداشت. می‌دویدی و مرا با موهایم مانند تکه پارچه‌ای دنبال خودت می‌کشاندی! با حس این‌که الان پوست سرم کنده می‌شود متوجه شدم اشتباهم چه بود!

موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
اعتماد! اشتباه من اعتماد به انسان‌ها بود، شاید هم اعتماد به افراد شیطان‌صفت که در پوست انسان مخفی شده‌اند. اما خدا مگر وجود ندارد؟ کجای قرآن این چنین گفته؟ خدا مگر نگفته خانواده باید پشت فرزندش باشد؟

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
من برای این‌همه در خیلی ضعیفم!
من یاد گرفته‌ام دگر خودم را خرج آدم‌های اشتباه نکنم، یک‌بار انجام دادم و نتیجه‌اش را دیدم. حماقتی بیش نیست عشق!

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
و من احمق‌ترین فرد بر روی کره‌ خاکی هستم.
چه‌قدر به ما گفتن این بشر این‌جوری است ما پشت آن در آمدیم، ممنون که سرافرازمان کردی شیر مرد ممنون که چنین بلایی به سرم آوردی.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
با مو‌هایم به کناره‌ی دیوار پرتم می‌کنی، به چشمانت نگاه می‌کنم رد خون را می‌بینم. چاقویی را از روی کابینت بر می‌داری و شکمم را هدف می‌گیری، اما هدف اصلی تو قلب من بود و خب به هدفت رسیدی!

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
می‌دانم با عقلت تصمیم نمی‌گیری، به سختی از جای خویش بلند می‌شوم و به شتاب چاقو را از دستت می‌گیرم، چشمانم را می‌گشایم. چه شد؟ چرا دستان من غرق در خون است؟ چرا سخن نمی‌گویی؟ چرا بدنت یخ کرده است؟

موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
سرم را بر روی قلب پر از خونت می‌گذارم، جایی که همیشه مرهم من بود‌. صدای ضربان قلبت همیشه آرامم می‌کرد اما اکنون دگر صدایی نمی‌شنوم! بلندشو آرام جانم، اشتباه از من و حماقت من بود تو نباید قربانی شوی!

بالا پایین