جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دلنوشته تکمیل شده ● وهم برگشتَنَت اثر الهه.جی.اچ ●

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته دل نوشته های کامل شده کاربران توسط 'elahe با نام ● وهم برگشتَنَت اثر الهه.جی.اچ ● ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 898 بازدید, 21 پاسخ و 12 بار واکنش داشته است
نام دسته دل نوشته های کامل شده کاربران
نام موضوع ● وهم برگشتَنَت اثر الهه.جی.اچ ●
نویسنده موضوع 'elahe
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط 'elahe
موضوع نویسنده

'elahe

سطح
5

[سرپرست علوم‌ و فناوری]
پرسنل مدیریت
سرپرست علوم و فناوری
مدیر تالار کپیست
گوینده انجمن
کپیست انجمن
Jul
2,905
13,489
مدال‌ها
9
Negar_1701441959214.png
دلنوشته: وهم برگشتَنَت
اثر: الهه.جی.اچ
ژانر: تراژدی_عاشقانه
تگ: برگزیده
ناظر: @.MANA
ویراستار: @سپید
کپیست: @ARALIYA
مقدمه:
وهم برگشتنت، توهم آمدنت، لحظه‌ای مرا رها نمی‌کنند، گاه گمان می‌کنم از همان جاده‌ای که روحم را به قتل رساندی بازگشته‌ای؛ بازگشته‌ای و ناجی روحم، که در حال جان دادن است شدی، گاه گمان می‌کنم باز برای من هستی؛ باز می‌توانم به آخر اسمت (م) مالکیت بچسبانم، اما افسوس که این‌ها فقط توهم اند.

DLNZ

سطح
7

🝢ارشد بازنشسته🝢
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
May
3,434
13,007
مدال‌ها
17
1000008683.png عرض ادب و احترام خدمت دلنویس عزیز و ضمن تشکر بابت انتخاب "رمان بوک" برای انتشار آثار ارزشمندتان.
حتما پیش از آغاز نوشتن، تاپیک زیر را مطالعه کنید تا دچار مشکل نشوید:
[قوانین تایپ دلنوشته کاربران]

پس از بیست پست، در تاپیک زیر درخواست نقد شورا دهید:
[تاپیک جامع درخواست نقد دلنوشته]

بعد از ایجاد تاپیک نقدر شورا برای دلنوشته‌تان، می‌توانید در تاپیک زیر درخواست نقد بدهید:
[درخواست تگ دلنوشته | انجمن رمان‌بوک]

پس از گذاشتن بیست پست از دلنوشته، می‌توانید در تاپیک زیر برای آن درخواست جلد دهید:
[تاپیک جامع درخواست جلد دلنوشته و اشعار]

و انشاءالله پس از به پایان رسیدن دلنوشته‌تان، در تاپیک زیر اعلام کنید:
[اعلام پایان - دلنوشته کاربران]

دلنویسان عزیز، هرگونه سوالی دارید؛ می‌توانید در اینجا مطرح کنید:
[سوالات و مشکلات دلنویسان]

با آرزوی موفقیت برای شما،
[تیم مدیریت تالار ادبیات]

موضوع نویسنده

'elahe

سطح
5

[سرپرست علوم‌ و فناوری]
پرسنل مدیریت
سرپرست علوم و فناوری
مدیر تالار کپیست
گوینده انجمن
کپیست انجمن
Jul
2,905
13,489
مدال‌ها
9
• بسمِ ربِ عشق و قلم•

ای امید بخش به روزهای خاکستری‌ام، آمده‌ای؟
الهی جانم به قربانت شود خوش آمدی، بیا تا یک دل سیر در آغوشت بگیرم، بیا و در آغوشم بگیر، تا تمام اضطراب‌هایم در آغوش امن تو گم شوند.
ای وای بر من، باز هم توهم؟ باز هم وهم برگشتنت؟

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

'elahe

سطح
5

[سرپرست علوم‌ و فناوری]
پرسنل مدیریت
سرپرست علوم و فناوری
مدیر تالار کپیست
گوینده انجمن
کپیست انجمن
Jul
2,905
13,489
مدال‌ها
9
ای تمام هستی من، بازمانده‌ام، درمانده‌ام، پس کی میایی؟ یعنی تو دلت برایم تنگ نمی‌شود؟ برای خاطراتمان چه؟ یعنی تو راحت آن‌ها را به دست باد‌های فراموشی سپرده‌ای؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

'elahe

سطح
5

[سرپرست علوم‌ و فناوری]
پرسنل مدیریت
سرپرست علوم و فناوری
مدیر تالار کپیست
گوینده انجمن
کپیست انجمن
Jul
2,905
13,489
مدال‌ها
9
بیا و ببین منتظرت هستم، در همان خانه‌ای که آجر به آجرش را با عشق در خیالاتمان روی هم گذاشتیم؛ برایت غذای مورد علاقه‌ات را پخته‌ام، حتی چای هم دم کردم، چرا نمیایی؟ می‌خواهی با این دوری‌هایت چه بر سرم بیاوری؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

'elahe

سطح
5

[سرپرست علوم‌ و فناوری]
پرسنل مدیریت
سرپرست علوم و فناوری
مدیر تالار کپیست
گوینده انجمن
کپیست انجمن
Jul
2,905
13,489
مدال‌ها
9
یادم است، که چه‌گونه پای بر گلوی من نهادی و در یک لحظه قلب مرا از سی*ن*ه درآوردی، آخر چرا؟ حرف‌هایی که برای آخرین‌بار با صدایی سرد و یخ زننده و با چشمانی که دیگر آن شوق همیشگی را درونش ندیدم، یادم است؛ یادم است که چه‌گونه، با سردی کلامت یخ زدم و با چشمان پر از نفرتت خرد شدم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

'elahe

سطح
5

[سرپرست علوم‌ و فناوری]
پرسنل مدیریت
سرپرست علوم و فناوری
مدیر تالار کپیست
گوینده انجمن
کپیست انجمن
Jul
2,905
13,489
مدال‌ها
9
هنوز تلخی حرف‌هایت دهنم را گس می‌کند، هنوز سردی کلامت بدنم را یخ می‌کند، حتی هنوز به یاد دارم که با نفرت تمام گفتی دیگر برایت مرده و زنده‌ام فرقی ندارد، دیگر دلت برایم تنگ نمی‌شود؛ اما من هنوز چشمان کهکشانیت را دوست دارم، هنوز لبخندت را امید بخش زندگی تیره و تارم می‌دانم.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

'elahe

سطح
5

[سرپرست علوم‌ و فناوری]
پرسنل مدیریت
سرپرست علوم و فناوری
مدیر تالار کپیست
گوینده انجمن
کپیست انجمن
Jul
2,905
13,489
مدال‌ها
9
حالا دیگر نه تو برای منی، نه من برای تو و من در آتش فراغ تو می‌سوزم و می‌سوزم... .
انگار در دریای عشقت غرق شده‌ام، یا شاید دارم غرق می‌شوم، آری، این است؛ هر چه‌قدر تقلا می‌کنم تا نجات یابم، انگار بی‌فایده‌ است، منتظرم تا دست تو به سمتم بی‌آید و مرا نجات دهد، اما افسوس که خیال برگشت نداری! تو نمی‌خواهی مرا از این دریایی که غرقم کردی در بیاوری.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

'elahe

سطح
5

[سرپرست علوم‌ و فناوری]
پرسنل مدیریت
سرپرست علوم و فناوری
مدیر تالار کپیست
گوینده انجمن
کپیست انجمن
Jul
2,905
13,489
مدال‌ها
9
اما بدان من هنوز تو را دیوانه‌وار دوستت دارم، هنوز برایت جان می‌دهم، هنوز همان‌گونه برای لبخند شیرینت که چال‌های گونه‌ات را به نمایش می‌گذاشت می‌میرم؛ هنوز بغلت را نشاط‌انگیزِ زندگی پر تلاطمم می‌دانم... .
هنوز چشمان کهکشانیت رنگ به دنیای خاکستری‌ام می‌دهند، اما تو چه؟ هنوز مرا دختر‌کوچولویِ خود می‌دانی؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

'elahe

سطح
5

[سرپرست علوم‌ و فناوری]
پرسنل مدیریت
سرپرست علوم و فناوری
مدیر تالار کپیست
گوینده انجمن
کپیست انجمن
Jul
2,905
13,489
مدال‌ها
9
می‌بینی؟ دست روزگار نامرد و سرنوشت تلخ را؟ اگر تقدیرمان باهم نبود، اگر قرار نبود زندگی تلخ و سیاهِمان کنار هم شیرین و رنگی شود، پس چرا باهم آشِنا شدیم؟ عاشق شدیم، روح دادیم، جان دادیم، دل سپردیم و در آخر این‌گونه بر زمین خوردیم؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا پایین