جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی 《خواص انواع غذا ها》

  • نویسنده موضوع ♡Nadieh♡
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط ♡Nadieh♡ با نام 《خواص انواع غذا ها》 ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 3,397 بازدید, 153 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع 《خواص انواع غذا ها》
نویسنده موضوع ♡Nadieh♡
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ♡Nadieh♡
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
ماده مغذے و اصلے کله جوش که با نام کشڪ شناخته شده است. داراے مزاج سرد و خشڪ بوده و دیر هضم و نفاخ محسوب می‌شود، اما زمانے که به صورت کله جوش سرو می‌شود سردی، دیر هضم بودن و نفاخے آن اصلاح و تعدیل می‌شود که براے سرد مزاجان، معده‌هاے سرد و بلغمے نیز مناسب است.
کشڪ با حجم کم خود، یڪ ماده غذایے معجزه آساست که در بردارنده تمامے خواص شیر و حاوے کلسیم، چربی، نمک، پروتئین و نیاسین (ویتامین B3) است.
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
میزان انرژے تولید شده با 100 گرم کشڪ حدود 105 تا 120 کیلو کالرے مے باشد که مے تواند به عنوان یکے از تامین کننده هاے انرژے مورد نیاز بدن در رژیم غذایے روزانه گنجانده شود
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
کله جوش غذایے بسیار خوشمزه و سرشار از کلسیم و پروتئین است و اغلب در همدان ، اصفهان ، سیستان و بلوچستان بعنوان غذاے اصلے طبخ میشود.
 
بالا پایین