♡
موضوع نویسنده
♡Nadieh♡
مهمان
خاصیت ضدالتهابے دارد
نئوگزانتین و ویولاگزانتین از جمله مواد ضدالتهاب موجود در اسفناج است که نقش مهمے در کنترل التهابات ایفا میکند. این مواد به وفور در اسفناج یافت میشود.
حاوے آنتیاکسیدانهاے قوے است
ویتامین C و E، بتاکاروتن، منگنز، روے و سلنیوم موجود در اسفناج همگے از آنتیاکسیدانهاے قوے براے مقابله با پوکے استخوان، گرفتگے رگها و فشار خون بالاست.
نئوگزانتین و ویولاگزانتین از جمله مواد ضدالتهاب موجود در اسفناج است که نقش مهمے در کنترل التهابات ایفا میکند. این مواد به وفور در اسفناج یافت میشود.
حاوے آنتیاکسیدانهاے قوے است
ویتامین C و E، بتاکاروتن، منگنز، روے و سلنیوم موجود در اسفناج همگے از آنتیاکسیدانهاے قوے براے مقابله با پوکے استخوان، گرفتگے رگها و فشار خون بالاست.