جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی 《خواص انواع غذا ها》

  • نویسنده موضوع ♡Nadieh♡
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط ♡Nadieh♡ با نام 《خواص انواع غذا ها》 ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 3,397 بازدید, 153 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع 《خواص انواع غذا ها》
نویسنده موضوع ♡Nadieh♡
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ♡Nadieh♡
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
تقویت سیستم ایمنی، عصبے و تنظیم فشار خون
وجود جعفرے در این غذا آن را به منبعے سرشاز از ویتامین C تبدیل کرده است که براے تقویت سیستم ایمنے بدن شما بسیار مفید است. همچنینحاوے ویتامن B12 نیز بوده و این ویتامین سیستم عصبے بدنتان را بهبود مے بخشد و به آن آرامش مے دهد.
از دیگر مواد مفید در جعفرے فولیڪ اسید است. این ماده علاوه بر کمڪ به هضم غذا، قلب را تقویت کرده و در نتیجه فشار خون طبیعے و سالمے را براے شما ایجاد به همراه دارد.
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
تقویت قدرت بینایی:

تره و جعفرے موجود در سبزیجات این خورشت منبعے غنے از ویتامین A است. ویتامین A براے تقویت بینایے بسیار مناسب بوده و از نابینایے و کم بینایے در سنین بالا جلوگیرے می‌کند.


بهبود و سالم سازے خون:

تره و گشنیز موجود در قورمه سبزے از منابع اصلے ویتامین K هستند. ویتامین K در انعقاد خون بسیار نقش مهمے دارد.
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
جلوگیرے از کم خونی:
آهن موجود در گوشت، سبزیجات و حبوبات موجود در این خورشت از ابتلا به ‌کم‌خونے پیشگیرے می‌کند و وجود ویتامین C در این غذا، باعث افزایش جذب آهن موجود در ترکیبات آن می‌شود.

کاهش بیمارے هاے قلبے و عروقی:
لوبیاے چشم بلبلے با منیزیم و کلسیمے که در آن موجود است از کم خونے جلوگیرے کرده و باعث کاهش بیمارے هاے قلبے و عروقے مے شود.
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
براے جلوگیرے از بروز بیمارے سرطان مفید است :

مطالعاتے انجام شده است که نشان میدهد سبزے جعفرے یڪ نوع روغن خاص دارد که میتواند رشد تومور را کاهش دهد و مهار کند .به دلیل وجود این سبزے در خورشت قورمه سبزے ، این غذا خاصیت محافظتے دارد ، به این معنے که از بروز بیمارے سرطان تا حدے جلوگیرے میکند.
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
باعث کاهش بیمارے هاے قلبے و عروقے میشود :

لوبیاے موجود در قورمه سبزے به خصوص لوبیاے چشم بلبلے حاوے منیزم و کلسیم بسیارے است و مصرف آنها به طور معمول باعث کاهش بیمارے هاے قلبے و عروقے و کم خونے میشود .کمبود منیزم و کلسیم منجر به اسپاسم عضلانے ، فشار خون بالا و از دست دادن اشتها میشود .پس مصرف این لوبیا میتواند تا حد زیادے نیاز به این مواد معدنے را تامین کند .مطالعات نشان داده است که این لوبیا نسبت به لوبیا هاے دیگر باعث نفخ کمتر میشود پس براے کسانے که از گاز معده شکایت میکنند بسیار مفید است .
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
قیمه نثار یکے از خوشمزه ترین، معروف ترین و محبوب ترین غذاهاے سنتی استان قزوین است. قیمه نثار همانند سایر غذاهاے سالم ایرانی مواد اصلے تشکیل دهنده آن برنج، گوشت، زرشک، خلال بادام و پسته می‌باشد همچنین از خلال پوست پرتغال نیز در تهیه آن استفاده می‌شود که طعمے بسیار خوب را ایجاد می‌کند. در تهیه این خورشت دلچسب از ادویه‌هاے خاصے چون زعفران و دارچین استفاده می‌شود و افرادے نیز در ساختار تهیه آن از گلاب استفاده می‌کنند.
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
مهم‌ترین خواص قیمه‌نثار

این غذا به علت داشتن کلسیم، فسفر، منیزیم و ویتامین D استخوان‌ها و دندان‌ها را محکم و از بروز پوکے استخوان و آرتروز در افراد جلوگیرے می‌کند؛ قیمه‌نثار نقشے موثر در تقویت عمومے و افزایش انرژے بدن دارد.
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
این غذا به علت وجود اسید آمینه تریپتوفان به ساخت هورمون سروتونین در خون و دستگاه گوارش کمڪ بنابراین شادے و نشاط را در افراد ایجاد می‌کند و اضطراب، استرس و افسردگی را از بین می‌برد؛ قیمه‌نثار تاثیرے چشمگیر در تقویت بینایی دارد.
 
بالا پایین