جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی 《خواص انواع غذا ها》

  • نویسنده موضوع ♡Nadieh♡
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط ♡Nadieh♡ با نام 《خواص انواع غذا ها》 ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 3,571 بازدید, 153 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع 《خواص انواع غذا ها》
نویسنده موضوع ♡Nadieh♡
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ♡Nadieh♡
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
به علت وجود فیبر زیاد داخل آش، عملکرد روده‌ها و هضم غذا بهبود یافته و مصرف آن به رفع یبوست کمڪ می‌کند . پتاسیم موجود در این غذا موجب کاهش فشار خون افراد می‌شود. این غذا به علت داشتن ویتامین A ، گروه ویتامین B، C، E و سایر املاح معدنے موجب طراوت، تقویت و جوانسازے پوست و مو می‌شود.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sars.ha
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
ارزش غذایے بالاے آش دوغ

مصرف دوغ که داراے ارگانیسم‌هاے زنده و مفید هستند، از غیر فعال شدن و توقف رشد میکروفلوراے عادے در روده پیشگیرے می‌کند و از این‌رو رشد باکتری‌هاے مضر در بدن هم متوقف خواهد شد. مهم‌ترین و اصلی‌ترین ماده تشکیل‌دهنده‌ے آش دوغ همانطور که از اسمش پیداست، دوغ است.
دوغ منبع غنے از پروتئین، کلسیم و ویتامین‌هاے گروه B به‌شمار می‌آید. خواص دوغ براے سلامتے بدن، نقش موثرے در محبوبیت این غذا دارد و تقریبا همه آش دوغ را در وعده‌هاے غذایے خود قرار داده‌اند و این نشان‌دهنده‌ے ارزش غذایے بالاے آش دوغ است.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sars.ha
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
آش كارده يكي از غذاهاي سنتي معروف شیراز است، براي پخت اين آش ابتدا ماست را نگه داشته تا ترش شود، سپس مقداري جو نارس، شويد، سيب سبز، پوست نارنج خلال شده به‌ همراه علف كارده و آب داغ را مخلوط كرده و هم مي‌زنيم. البته تا زمان پخته شدن بايد آن را هم زد تا بريده نشود و همچنين به‌دليل جلوگيري از زخم شدن دهان نبايد آنرا تا قبل از پخته شدن چشيد. پس‌ از آنكه آش غليظ شد شعله را خاموش كرده و آماده براي خوردن مي‌شود.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sars.ha
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
کارده نوعے گیاه خوراکے ترد شکننده با برگهاے پهن است. اسم کارده گرفته شده از ویژگے برندگے برگ آن هنگام تازه خورے است یعنے اگر برگ کارده را به صورت تازه مصرف کنیم اصطلاحا زبان را مے برد . از مصارف محلے آن مے توان به غذاے آش کارده اشاره کرد. آش کارده سوپ سرد افراد سرما خورده نیز هست که معتقدند جلوے عفونت را مے گیرد. از اهمیت دارویے این گیاه مے توان به درمان بیمارے هایے چون چربے خون ، فشار خون ، عفونت ، دیابت و یرقان اشاره کرد
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sars.ha
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
خواص آش کارده یا آش حره (حوره، آش کارده) (حوره) علاوه بر خوشمزه بودن به دلیل تخمیر جو در آن سرشار از ویتامین ب کمپلکس است. کسانے که اطلاعات پزشکے دارند. از خواص بی‌نظیر مخمر نوشیدنی (البته بدون الکل) یا همان ماے الشعیرعربے مطلع می‌باشند.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sars.ha
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
این ویتامین‌ها علاوه بر تقویت قواے عصبے اشتهاآور بوده و از کم‌خوابے و آشفتگے جلوگیرے می‌کند. همچنین کارده موجود در آن باعث تقویت دستگاه گوارش شده و به دلیل ملین بودن فعالیت‌هاے روده‌ها را بهبود بخشیده و به‌اصطلاح قدیمی‌ها شکم را پاک‌کرده و به قول امروزی‌ها سرویس کننده خوبے براے دستگاه گوارش است.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sars.ha
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
شاید گفتن از خواص سیر موجود در آن بی‌مورد باشد. اما براے آنان که احیاناً بی‌اطلاع‌اند. عرض می‌کنم که بهترین آنتی‌بیوتیڪ در جهان سیر است. (اینکه می‌گویم بهترین در جهان اغراق نیست.
زیرا می‌دانیم که همه آنتی‌بیوتیک‌ها در درازمدت عوارض دارند. درحالی‌که سیر نه‌تنها عوارض ندارد بلکه بسیارے از عوارض داروها را از بین می‌برد). آش کارده به دلیل رقیق کردن خون از عوارض قلبے نیز پیشگیرے می‌کند و چربی‌هاے خون یعنے کلسترول وترے گلیسرید را هم کاهش می‌دهد. البته به افرادے که ناراحتے معده دارند توصیه می‌شود که در صورت استفاده حتماً از آنتی‌اسیدے که پزشڪ معالج داده است استفاده کنید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sars.ha
بالا پایین