جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

فایل شده Daredevils | دردویل ها

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کتاب توسط DOonYa با نام Daredevils | دردویل ها ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,763 بازدید, 30 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته کتاب
نام موضوع Daredevils | دردویل ها
نویسنده موضوع DOonYa
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DOonYa
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
فصل سوم
ایان شب اول آن‌قدر م*س*ت کرده بود که ناله می‌کرد و کائلا از بردن او امتناع کرد.
در عوض بعد از آن با او در محل خود ماند و فیدهای ویدیویی و صدای او را زیر نظر گرفت.
« اگر او امشب اعتصاب نکند، اشتباه کرده‌ایم. او باید امشب بزند تا بماند مگر این‌که آن پسر ازحصار پشت در بالا رفته باشد، او فقط می‌توانست از این دو راه عبور کند.» بنابراین می‌تواند دوربین‌هایی که او راه اندازی کرده را ببیند. یکی روی حصار، یکی در نزدیک‌ترین تیر چراغ برقِ بار، دوربینی نیز روی داشبورد SUV نصب شده بود که به سمت در و کوچه گرفته شده بود.
« این عکس مزخرف بود و هر دوی ما می‌دانستیم اگر او امشب به این‌جا حمله نکند، می‌تواند در عرض یک ساعت به جای دیگری حمله کند.»
ایان در گوشش گفت:
« اما آموزش خوبی برای ساعات مورد نیاز شماست کی و چند تا این‌جا مونده؟»
کائلا پاسخ داد:
- سی و هفت.
ایان با کنایه گفت:
« لعنتی، ممکن است کسانی را که بیرون از این بار نشسته‌اند، کارشان را تمام کند.»
« هاها خیلی خنده‌دار است.»
آن‌ها در مورد آخرین قسمت Wynona Earp و دو مورد از آن‌ها صحبت کردند. دوستانی از دانشگاه که در حال ازدواج بودند، کائلا زمزمه کرد:
« هیس. نگاه کن.»
زن جوانی با موهای قرمز بلند به تازگی بار را ترک کرده بود داشت از قسمت پیاده‌رو به پایین می‌رفت. قبل از این‌که در پشت سر او بسته شود

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
مرد مسن‌تری با هودی، مو و ریش خاکستری، بیرون آمده و به دنبالش می‌رفت. به محض این‌که از خانه دوم رد شدند، کائلا شاسی بلند را روشن کرد، در راهروی بعدی چرخید تا زمانی که او به راه افتاد در مسیر درست دنبالش کرد، ولی زن جوان و پیرمرد هر دو رفته بودند. کائلا گفت:
« خدای من آن‌ها را از دست دادم، ایان.»
« خب، ما چند عکس خوب از او در ویدیو گرفتیم. بگذار برای تشخیص چهره تلاش کنم این‌که ببینیم آیا می‌توانیم بفهمیم او کیست یا خیر. در صورت نیاز از چیزهای ذخیره شده برای دادن به پلیس من یک نسخه با مهر زمانی دارم برو خونه به هر حال نیم ساعت دیگر بار بسته می‌شود.»
« من منتظرش می‌مانم. ممنون که در پیش من بودی، ایان.»
« هر زمان، که بخواهی.»
کائلا ساعت چهار به خانه رسید و تا ساعت پنج به خواب رفت. ساعت یازده توسط آهنگ زنگ تلفن ایان« روی من حساب کن» اثر برونو مارس، بیدار شد او با خواب‌ آلودگی جواب داد:
« چیه؟»
« کائلا، بیدار شو. یک قتل دیگر نیز شب گذشته رخ داد. من فکر می‌کنم ما قاتل را روی ویدیو داریم.»
کائلا روی تخت نشست و پلک زد.
« به من بگو.»
ریموت تلویزیون در دستش بود و ایستگاه خبری محلی با صدای کم در سراسر صفحه پخش شد.
« شنیدم که با اسکنر پلیس برخورد کرد. یک و هشتاد و هفت در خانه چهار پایین‌تر از نوار این توضیح می‌دهد که چرا آن‌ها خیلی سریع ناپدید شدند.»
« لعنتی، ایان. خیلی زود تسلیم شدم من می‌توانستم زندگی او را نجات دهم عکس حرفه‌ای از دیشب به طور ناگهانی در صفحه نمایش از زن مو قرمز پخش شد امبر میلر، بیست و هشت ساله. جیزِس، ایان.»
کائلا دوباره روی تخت افتاد و چشمانش را بست.
«ما بهترین کار را انجام دادیم، کائلا. اجازه بدهید این پرونده را به پلیس برسانم. آن را از طریق ایمیل عمومی تحقیقات هیوز، ارسال خواهم کرد، بنابراین رسمی به نظر می‌رسد.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
بر روی صورتش ضربه بزنید، اما فکر می‌کنم به خاطر ریش‌هایش است که تشخیص چهره را سخت می‌کند.»
« تو این کار را می‌کنی، ایان. من روزم را شروع خواهم کرد و بعدا با شما تماس می‌گیرم.»
« اونجا بمون، کی-خرس. دوستت دارم.»
« من هم تورا دوست دارم ایان.»
این حرف را در حالی زد که در استخر روی تراس پشت بام بین جای خود و پدرش است. او می‌دانست که بعداً کجا می‌رود. این فقط یک موضوع قبل از حضورش در آن‌جا بود و این بار کاری برای آن انجام می‌داد.
کائلا دوش گرفت و لباس پوشید، سپس کیفی را برای اقامت یک هفته‌ای بست. لباس‌هایش کوچک‌ترین کیف از سه کیفی بود که روی جعبه چرخ‌دار چیده و داخل آسانسور کشیده بود. SUV بارگیری شد، او با ایان تماس گرفت که از گاراژ بیرون می‌آمد.
« نگه داشتن این وضعیت در حالت درست درحال اجرا است، دوست من. من می‌روم این ح*ر*و*م*ز*ا*د*ه را پیدا کنم.»
ایان التماس کرد:
« کائلا، بگذار با تو بیایم.»
« جواب من منفی است. من به تنهایی این کار را انجام خواهم داد. نگران نباشید من مسلح هستم. وقتی مستقر شدم از هتل با شما تماس می‌گیرم.»
« نگرانم. کار احمقانه‌ای نکن، باشه؟»
« من تمام تلاشم را می‌کنم تا کار احمقانه‌ای انجام ندهم. دارم غذا می‌گیرم و می‌زنم به بزرگراه. به زودی با شما حرف می‌زنم.»
کائلا تماس را قطع کرد و وارد درایو شد تا کمی غذا بیاورد و بزرگ‌ترین قهوه‌ای که می‌توانست پیدا کند. او پنج ساعت تا ایستگاه بعدی فاصله داشت.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
فصل چهارم
درست خارج از پورتسموث، نیو همپشایر، کائلا وارد یک غذاخوری ایستگاه کامیون شد.
او به یک غذای گرم و نشستن در جایی که تکان نمی‌خورد کمی نیاز داشت.
قبل از این‌که او بلند شود به ایان زنگ زده‌ بود، اعصاب او را آرام کرده بود و به او یادآوری کرد که انجام این‌کار به تنهایی، این‌طور نیست.
لنزهای شیشه‌ای شفاف در قاب‌های پلاستیکی سبز رنگ، دوربینی را پنهان می‌کردند و تنظیم میکروفون که به ایان اجازه می‌دهد آنچه را کائلا می‌دید ببیند و آنچه را که شنیده بشنود. آن‌ها را روی صورتش گذاشت، بند را زیر موهایش فرو کرد و پیراهنش را پایین آورد، سپس داخل رفت. یک صندلی در گوشه به او دید خوبی از کل رستوران می‌داد، بنابراین او این کار را کرد
سفارشش را داد، نوشابه‌اش را خورد و آن‌جا را اسکن کرد.
ایان در گوش او گفت:
« من او را نمی‌بینم.»
کائلا زمزمه کرد:
« من هم نمی‌بینم.»
پیشخدمت غذایش را آورد. نگاهی محتاطانه به او کرد و کائلا لبخند زد.
« ببخشید، سهام تابستانی گروه تئاتر، از خطوط من گذشت. می‌دانی؟»
پیشخدمت آرام شد و او را با چک گذشت. ایان وقتی بشقاب او را دید گفت:
« می‌خوای همه این‌ها رو بخوری؟ موفق باشی.»
« من مقداری از آن را خواهم خورد، اما باید مدتی این‌جا بنشینم، بنابراین صبحانه‌ی زیاد را سفارش دادم.»
ایان مسخره کرد.
« فقط فراموش نکن که هرازگاهی به بالا نگاه کنی، هوم؟»
او تازه سومین قهوه‌اش را دوباره پر کرده بود و به اتاق خانم‌ها سفر کرده بود - و
بله، زمانی که در آن‌جا بود عینک را برداشت - همان‌طور که دوباره روی صندلی خود نشست، ایان در گوش او خش‌خش کرد.
«به بالا و سمت چپ نگاه کنید. من فکر می‌کنم این پسر ماست »

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
کائلا به آرامی اجازه داد نگاه‌اش به سمت بالا منحرف شود. او به جای پیراهن چهارخانه هودی پوشیده بود، اما با همان مشکل در راه رفتنش راه می‌رفت، وقتی روی صندلیش لغزید، موها و ریش‌هایش به نظر می‌رسید همان است. کائلا چانه‌اش را بالا انداخت و برگشت.
نگاهش حالا روی بشقابش است.
« خودشه.»
« باشه، هزینه غذای خود را بپرداز و برو. با درهای قفل شده در SUV بمانید و ببینید او سوار کدام کامیون می‌شود و سپس اطلاعاتی خواهید داشت که من می‌توانم از آن استفاده کنم.»
کائلا از جایش بلند شد و پول غذایش را داد و به پیشخدمت که در غرفه نشسته بود بیست انعام داد. او به سمت SUV رفت و سوار شد و قفلش کرد، سپس یک بطری آب میل کرد تا اعصابش آرام شود. او تا حدی عینک را روی چشم گذاشت.
بنابراین ایان می‌توانست داده‌های خودش را به دست بیاورد، این‌گونه او آن‌قدرها احساس تنهایی نمی‌کرد.
کائلا گفت:
« حداقل هنوز روز روشن است. فکر نمی‌کنم اگر تاریک بود اعصاب انجام این کار را داشتم.»
« اوه، تو اعصاب این را داری، کی. شما یکی از سرسخت‌ترین زنانی هستید که من می‌شناسم.»
کائلا پاسخ داد:
« شما این کار را خیلی آسان می‌کنید.»
« ما اینجاییم برو.»
او SUV را راه اندازی کرد و مرد را تماشا کرد که سوار یک ون بالاپوش سفید کثیف شد.
« اوه، خدای خوب، آیا او می‌تواند کلیشه‌ای‌تر از این باشد؟»
ایان زمزمه کرد.
« منظورت یک قاتل زنجیره‌ای با یک ون سفید است؟»
کائلا در حالی که بیرون آمد و پشت سر آن مرد قرار گرفت پاسخ داد:
« آره، این خیلی ساده است.»
ایان در حالی که پلاک و توضیحات ون را یادداشت می‌کرد در گوش او صحبت کرد.
« آرامش نکن، کی. او شما را خواهد ساخت و سپس شما واقعاً در دردسر خواهید بود.»
« من می‌دانم چه‌گونه یک نفر را دنبال کنم، ایان. فقط می‌دانی دسترسی از ایستگاه استراحت به جاده خیلی محدود است؟ »
هنگامی که آن‌ها در بزرگراه بودند، کائلا مورب ون را نگه داشت تا بتواند بدون نزدیک شدن به آن تماشا کند یک یا دو ماشین بین آن‌ها تا آن زمان خوب بود هنوز هوا تاریک نشده بود که ون از خروجی خارج شد رمپ نزدیک فری پورت، مین. کائلا به دنبال آن رفت تا این‌که دید ون به یک متل کشیده شد.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
او از کنار متل گذشت و در پمپ بنزین همسایه توقف کرد. در حالی که او باک شاسی بلند را پر می‌کرد، مرد را تماشا کرد که به لابی رفت، سپس با یک کلید بیرون آمد.
او دوباره سوار ون شد و کیفی را بیرون آورد و ون را پارک کرد. طول متل را به سمت اتاقی که در طبقه هم‌کف بود طی کرد.
کائلا از SUV پیاده شد و به سمت متل رفت. داخل شد و اتاقی در طبقه هم‌کف درخواست کرد وقتی از او خواستند کتاب را امضا کند، او را خط‌خطی کرد.
نام‌ گذاری کنید تا خوانا نباشد و نام بالای نام او را بخوانید. ری ای اتکینز.
ایان ساکت ماند تا این‌که کائلا به طرف SUV رفت و کیف‌هایش را بیرون آورد و به طرف اتاقش رفت وقتی داخل شد، او در را قفل کرد، سپس میله امنیتی را از کیف خود بیرون کشید و آن را زیر در کشید، دستگیره قفل دیگری روی پنجره کشویی رفت.
پس از آن او روی آن نشست و نفسش را بیرون داد.
« ری الیاس اتکینز، 52 ساله. او یک پیک خدمات پستی برای Mailsafe Consolidated است. شما درست گفتی، کی»
« من قبل از شروع به کار نیاز به دوش و یک وعده غذایی دارم، ایان. من عینک را می‌گذارم روی میز تا رو به در باشد. با قفل‌ها، باید خوب باشد، اما خودم را دارم در سلول حمام، اگر کسی وارد شد به من زنگ بزن.»
ایان پاسخ داد:
« فهمیدم.»
کمی بعد صدای شروع دوش را شنید و خم شد پشت، تلفن همراه در دستش برای هر موردی.
با شنیدن باز شدن در و صدای کائلا آرام گرفت.
« دوش گرفتن را تمام کردم. فقط مانده لباس پوشیدن.»
کائلا دوباره عینک را گذاشت و به آینه نگاه کرد تا موهایش را برس بزند.
« دیدین؟ من خوبم.»
ایان خندید.
« تمام مدتی که تو زیر دوش بودی گوشیم رو نگه داشتم و آرام نگرفتم تا زمانی که صدای باز شدن در را شنیدم و گفتی که تمام شده است. تو چی هستی؟ می‌خواهی در مورد غذا بگویی؟»

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
کائلا به میزی اشاره کرد که در آن انبوهی از منوهای بیرونی قرار داشت.
« من هستم می‌خواهم سفارش بدهم. منظورم این است که من گرانولا و چیزهای دیگر دارم، اما یک غذای گرم می‌خواهم.»
« موهای خود را فراموش نکنید و همین الان سفارش دهید. بهتر است این کار را زمانی انجام دهید که بیرون ترافیک زیادی وجود دارد در صورتی که به شاهد نیاز دارید.»
کائلا پاسخ داد:
« نکته خوبیه.»
چند دقیقه بعد غذا در راه بود و او به برس زدن موهایش برگشته بود. ایان پرسید:
« حالا قصد داری چیکار کنی، کی؟»
« شامم را بخورم وقتی کارم تمام شد من او را به خطر می‌اندازم. دوربینی را روی قاب در می‌چسبانم تا با ون او روبرو شوم، از شما می‌خواهم در حین چُرت زدن مراقب من باشید و بعد از نود دقیقه بیدار شو و برو تو SUV بشین و تماشا کن.»
« اوه نه، می‌توانید دوربین را بگذارید و بخورید، سپس بخوابید. اگر حرکت کرد با شما تماس خواهم گرفت. و به بسته نقره‌ای کوچک در جیب جلوی کیف نگاه کنید.»
کائلا به سمت کیف رفت و آن را باز کرد. او کمی اطراف را کندوکاو کرد تا این‌که بسته را پیدا کرد و بیرون کشید. در حالی که داشت نگاه می‌کرد به ایان گفت:
« اوه، لعنتی، این عالی است.»
ردیاب جی‌پی‌اس را در دست انداخت.
« فقط باتری‌ها را در آن قرار دهید و بروید آن را روی ون او بچسبانید. به این ترتیب، اگر او از دید خارج شد، هنوز هم می‌توانید او را پیدا کنید.»
کائلا همین کار را کرد و دوربین را روی تیرک به ایوان طبقه دوم چسباند درست بیرون درب، به گفته ایان، درب را به زیبایی نشان می‌داد.
غذا رسید و کائلا در حالی که اخبار محلی را تماشا می‌کرد غذا خورد، سپس به راه افتاد همه و وسایلش را برای خروج سریع و گذاشتن عینک روی میز خواب گذاشت و تلفن همراهش در دستش نگه داشت وقتی می‌خواست بخوابد. خوابیدن راحت بود، چون می‌دانست که ایان تماشا می‌کند.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
فصل پنجم
تقریباً ساعت نُه خوابیده بود، بنابراین بیدار شدن ساعت چهار اصلاً بد نبود.
به تماس ایان پاسخ داد و پاهایش را کنار تخت تاب داد.
« او در ون است. کیف را در اتاق گذاشت. او هنوز بیرون نرفته است، من ردیاب را به صورت زنده دریافت کردم تا بتوانم به شما بگویم کجا می‌رود.»
کائلا پاسخ داد:
« متشکرم، ایان. من از حمام استفاده می‌کنم، سپس می‌روم،»
به او یادآوری کرد:
« عینک را فراموش نکن».
« نخواهم کرد.»
کمتر از ده دقیقه بعد، کائلا سوار خودروی شاسی بلند شد، در حالی که ون ری را تعقیب می‌کرد.
او به سختی می‌توانست چراغ‌های عقب او را تشخیص دهد، اما ایان ردیاب GPS را به او داده بود تا بتواند ببیند کجا چرخیده یا توقف کرده است.
کائلا غر زد:
« من به قهوه احتیاج دارم. بیایید امیدوار باشیم که او برای صبحانه یا چیزی دیگر توقف کند.»
ایان حدود پنج دقیقه بعد گفت:
« او در جایی متوقف شده است.»
« مراقب باش که این کار را نکنی مجبورت می‌کنم.»
« عه، ایان. چه کسی ماه گذشته در چالش نینجا آقای لی پیروز شد؟»
« خود شما، دوست من.»
کائلا از جایی که ری چرخیده بود به سمت راست پیچید و از جایی که چراغ چشمک‌زن نشان داد ونش پارک شده است، رد شد. از کنارش گذشت و کمی جلوتر پایین خیابان ایستاد.
« او پشت میله پارک کرده است؟ واقعا؟»
کائلا گفت:
« بسته است.»
« بله، اما در یک منطقه مسکونی است. او می‌تواند خیابان را از جایی که نشسته است تماشا کند تا ببیند آیا بقیه اهداف مناسبی برای کار کردن یا دویدن یا هرچی دارند یا خیر؟»

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
« خب، حدس می‌زنم احتمالاً او مدتی آن‌جا خواهد بود، پس من به قهوه نیاز دارم و غذا تا انتهای بلوک به آن فست فودی می‌روم و برمی‌گردم.»
« وقت داری، اگر حرکت کند، ما او را پیدا خواهیم کرد.»
« ایان، تو باید بخوابی، برو استراحت کن. من مسلح هستم، از SUV خارج نمی‌شوم مگر این‌که‌ قرار باشد برای استفاده از توالت به این‌جا برگردیم. من می توانم GPS را به تنهایی بخوانم و اگر به تو نیاز داشته باشم، با تو تماس می‌گیرم و بیدارت می‌کنم، باشه؟»
خمیازه بلندی در گوش کائلا بلند شد و ایان آهی کشید. «من واقعاً به خواب نیاز دارم.
متشکرم، کی-خرس. اگر لازم داشتی بیدارم کن، باشه؟»
کائلا پاسخ داد: «البته» و از رستوران بیرون آمد. او رانندگی کرد، ازجهت دیگر، مطمئن شوید که نقطه و ون هم‌چنان مطابقت دارند، سپس یک خیابان را پیدا کنید
زمین کوچک روبه‌روی دفتر بیمه او را به گوشه ای کشید و روبه‌رو شد
شیشه را کمی شکست و SUV را خاموش کرد. قهوه و غذا به او کمک کرد
بیشتر از خواب و او از پنجره بیرون را تماشا کرد یا یادداشت برداری کرد.
بین لقمه‌ها نزدیک به چهار ساعت گذشت ساخت فکر می‌کنم تا این‌که او نقطه حرکت را دید. چون ساعت نزدیک نه صبح بود و اکنون بیشتر مردم سر کار بودند.
کائلا بطری آب خود را در نگه‌دارنده فرو کرد و ماشین را پشت ون که چند ماشین جلوتر بود بیرون آورد و از کنارش گذشت.
آنها فقط حدود نیم مایلی از متل فاصله داشتند، بنابراین او به آن‌جا رفت و از متل پشتیبانی کرد
چند دقیقه بعد، ری برگشت، با کیسه‌های پر از غذا وارد اتاقش شد. کائلا برای اطمینان از دوربین چک کرد.
فید هم‌چنان به سمت تلفنش رفت، سپس خودش را به اتاق خودش رساند و همه را قفل کرد.
اول از همه، او قهوه‌ساز کوچک را از کیفش بیرون آورد و آن را تنظیم کرد.
با لیوان و بطری‌های آب مورد علاقه‌اش. بعد، کیسه قهوه را بیرون آورد و برای خودش یک فنجان از ترکیب مورد علاقه‌اش درست کرد.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
کلمبیایی، یک غلاف آبی هاوایی، و نتیجه‌اش ترکیبی از قهوه صاف بود که باعث شد او در حین کار انرژی بگیرد.
لپ‌تاپ باز بود، تلفن در یک پایه کنارش قرار دارد تا بتواند مراقب آن باشد. دوربین، قهوه و یک بسته کوکی، و کائلا آماده راک اند رول بود. او شروع به کندوکاو در زندگی ری الیاس اتکینز و شروع به ساختن یک پروفایل کرد. ری در لویستون، مین به دنیا آمد و بزرگ شد. پسر ریچارد اتکینز و دوریس الیاس، او تا بیست سالگی در منطقه لویستون ماند. پدر او زمانی که ری هجده ساله بود بر اثر ایست قلبی درگذشت و مادرش با دو نفر ناپدید شد سال ها بعد دیگر مرده فرض میشد.
کائلا زمزمه کرد:
«شرط می‌بندم که او توسط پسرش کشته شده است.
« احتمالا در حیاط خلوت دفن شده است.»
دو روز پس از این‌که در مورد غیبت او سؤال شد، آنجا را ترک کرد. ری به پلیس گفت: او برای دیدن خانواده به کانادا رفته بود، اما آنها نتوانستند خانواده‌ای را در کانادا یا
هر اثری از دوریس در هر گذرگاه مرزی پیدا کنند. چند پرونده جنایی از زمانی که او نوجوان بود ظاهر شد، اما همین‌طور بود. نام او در یک پستِ وبلاگ، مربوط به حدود دَه سال پیش بود که تمام پوست کائلا را داشت مور‌مور می‌کرد.
من می‌دانم که ری‌ری میسی را کشت. او آخرین کسی بود که با او دیده شد و یک زمانی آن‌ها در بیرون بار با هم درگیر شدند، من به او التماس کردم که اجازه دهد او را به خانه بفرستم اما او می‌خواست دلش خنک شود، بنابراین من رفتم. من را تا به امروز آزار می‌دهد که اگر من با او مانده بودم، شاید میسی هنوز زنده بود. برخی گفتند که ری آن شب به خانه رفت و مادرش را کشت - و در جنگل پشت خانه خود دفن کرد. ببینید، از جایی که من نشسته‌ا این‌طور به نظر می‌رسد. خانم اتکینز و ری‌ری با هم بحث کردند و او را کشت و در جنگل دفن کرد.
و مالچ جنگلی در ورودی خانه میسی پیدا شد که در آن شناخته شده بود. میسی در حالی که خون‌ریزی داشت مورد دست درازی قرار گرفت. شرط می‌بندم که خیلی خوب نیست.

آخرین ویرایش:
بالا پایین