جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

فایل شده Daredevils | دردویل ها

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کتاب توسط DOonYa با نام Daredevils | دردویل ها ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,763 بازدید, 30 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته کتاب
نام موضوع Daredevils | دردویل ها
نویسنده موضوع DOonYa
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DOonYa
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
افراد زیادی نمی‌خواهند در مورد نحوه‌ی چاقو خوردن او بخوانند. هجده بار قبل از این به او دست درازی کرد، سپس ده‌ها بار دیگر به او چاقو زد.
او یکی از روبان‌های موی میسی را از کلاس دهم که از دم اسبی اش افتاد برداشت. گنج خود را به من نشان داد، آن ابریشم آبی کم‌رنگ هم‌رنگ چشم‌های میسی. این یک دلیل دیگر است. من می‌دانم که Rayray بود که این کار را کرد. روبان ابریشمی آبی کم‌رنگ که در قسمت بیرونی دستگیرهِ‌ی دَر بسته شده است، به همان رنگ و اندازه روبان است و به مدت پنج سال ادامه یافت.»
این وبلاگ توسط شخصی به نام پاتریک رابینز نوشته شده است. پست با عنوان
" مرگ میسی ایمز " و یک آدرس ایمیل در پایین صفحه وبلاگ داشت. او از یک حساب کاربری ساختگی ایمیلی به پاتریک فرستاد که می‌گفت او از کیلی هیوز، واشنگتن ریویو است و می‌خواست با او برای داستانی که در حال نوشتن بود صحبت کند. مردم وقتی خودشان را در نظر می‌گرفتند دوست داشتند مطبوعات با آنها تماس بگیرد.
روزنامه نگاران آماتور هنوز هیچ حرکتی از اتاق ری انجام نداده‌اند. هر چه کائلا بیشتر در مورد ری یاد می‌گرفت، بیشتر او را به بیرون می‌کشاند. او خیلی عادی و بی‌ضرر به نظر می‌رسید، اما آن‌ها مشکوک بودند. او حداقل چهارده نفر را کشته بود.
سپس کائلا مقالات خبری درباره قتلِ هنوز حل نشده میسی ایمز منتشر کرد. هر مقاله خبری و گزارشی را که می‌توانست برای موارد دیگر پیدا کند، بررسی کرد. نه در اخبار، اما در همه گزارش‌ها به جز دو مورد، نظراتی درباره روبان ابریشمی آبی دستگیره در وجود داشت او آن را یادداشت کرد و مقالات را به اشتراک گذاشت. پوشه‌ای که او و ایان درباره این مرد می‌ساختند برای هر پلیسی عالی خواهد بود.
و برای ایجاد یک پرونده بیشتر در برابر این دیوانه استفاده کنید.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
فصل ششم
بعد از ساعت‌ها کار، کائلا تصمیم گرفت از اتاق خارج شود و برود ناهار بگیرد تلفنش را برداشت و در را قفل کرد و سپس به سمت لابی حوضه رفت. زنی که به نظر می‌رسید از آگهی‌ زن خانه‌دار دهه 1950 بیرون آمده است از روی صندلی پشت میز به بالا نگاه کرد و لبخند روشنی به کائلا زد.
"چه‌گونه می توانم به شما کمک کنم؟"
"سلام، من در اتاق 110 هستم و امروز نمی‌خواستم خانه‌داری کنم. می‌توانم یک مقدار حوله‌ی تازه بگیرم؟ قبلی‌ها اندکی از بین رفتند.
«آه، بله، می‌توانم از میلی بخواهم تا بیست دقیقه دیگر با چند نفر بیاید. چیز دیگری مد نظر دارید؟"
کائلا پرسید:
"بله، اوه، کجا جای خوبی برای ناهار خوردن است و فست‌فود نیست؟"
«اگر مسیر را که دقیقاً پشت هتل این‌جاست دنبال کنید، به نورمن می‌رسد، غذاخوری که واقعاً آشپزی به سبک خانگی و سالادهای تازه را سرو می کند. من دوست دارم ناهار را بیشتر روزها از آن‌جا بگیرم و خودم آن‌جا هستم.»
"اوه، این خیلی خوب است که بدانید، متشکرم. من میرم بررسیش کنم آیا می‌توانی جلوی آن را بگیری تا حوله حدود یک ساعت دیگر برسد تا بتوانم غذا را بردارم و برگردم؟
مسئول پذیرش گفت: "مشکلی نیست، خانم هیوز." «فقط با این‌جا تماس بگیرید برای لیلی سو و بپرسید، اگر به چیز دیگری نیاز دارید، من هستم.»
کائلا پاسخ داد: «قدردانش باشید، خانم.
«خانم» لیلی سو ناگهان عصبانی شد
اما کائلا لبخندش را هم‌چنان روشن نگه داشت و به بیرون رفت. در گوشه‌ای از ساختمان، کائلا چک کرد که اسلحه‌اش و همچنین غلاف مچ پا و چاقویی که در جیبش بود هنوز داخل است. از جمله کمربندش در جعبه قفل شده در اتاقش بود و فکر نمی‌کرد برای پیاده‌روی و خوردن ناهار به آن نیاز داشته باشد، نه با چیزی که او با خود داشت اگر خوش‌شانس بود پانزده دقیقه دیگر بر می‌گشت.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
مسیر نسبتاً صاف بود، تنها حدود بیست یاردی طول داشت و در پایان مسیر پارکینگی برای نورمن بود.
او داخل شد و یک ساندویچ باشگاهی و یک سالاد برای رفتن و ساندویچ بزرگ سفارش داد، و در کمتر از بیست دقیقه به اتاق خود بازگشت. همانطور که او با کیف و کلید اتاقش شعبده‌ بازی می‌کرد، صدایی از پشت سرش آمد.
مرد گفت: "بگذارید کمک کنم."
کائلا پاسخ داد: "متشکرم" و بالاخره کلید در را گرفت و در را باز کرد.
فقط برای برگشتن و پیدا کردن ری در حال نگه داشتن ناهار نگاه وحشت زده و متعجبش
غریزی بود و برای یک ثانیه روی صورتش بود. لبخندی آفتابی به او زد، در حالی که دستش را به سمت کیف برد.
ری قدمی به جلو برداشت و کائلا به داخل اتاق برگشت.
ری در حالی که با یک دستش، کیف را به سمت کائلا هل می‌داد غرغر کرد: «تو دنبالم می‌کردی
و با دست دیگرش هفت تیری به سمت سی*ن*ه‌اش گرفته بود.
او کیف را گرفت و به سرعت برگشت، سپس کیف را روی زمین انداخت و نوشیدنی‌اش را به سمت او پرتاب کرد. وقتی ری رد شد، کائلا به جلو هجوم آورد تا تلاش کند از کنارش بگذرد، اما او را از روی پاهایش بلند کرد و دوباره به داخل اتاق پرت کرد. دو قدم برداشت و با لگد در را پشت سرش بست و به جایی که کائلا خیره شده بود به عقب روی زمین خزید و با حداکثر سرعتی که می توانست به پاهایش فشار آورد. او بین تخت و دیوار سنجاق شده بود. با نزدیک شدن ری، کائلا رفت بالای سرش روی تخت و شنید که دستش به عقب بر روی اسلحه کشیده شد.
ری گفت: «در جایی که هستی بایست، وگرنه گلوله‌ای به تو خواهم زد.»
کائلا یخ کرد، با دست و زانو روی تخت افتاد. همانطور که او کمی دورتر شد، خودش را برگرداند تا به او نگاه کند. "من شما را دنبال نکرده‌ام، آقا. من فقط خودم هستم، به محل تابستانی مادرم رفتم و چون خسته بودم این‌جا توقف کردم.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
دستی که اسلحه را گرفته بود خیلی سریع حرکت کرد، کائلا آن را ندید.
دستش را بلند کرد او را پشت سر گذاشت و روی تخت انداخت، جایی را که ضربه خورده بود لمس کرد، انگشتانش را وقتی کنار کشید، خونی شده بود. کائلا قبلاً هیچ‌کَس را کتک نزده بود، نه این‌طور، او سال‌ها هنرهای رزمی را گذرانده بود، و مطمئناً، ضربات و حوادثی در تمرین وجود داشت - اما او هرگز کسی را نداشت که با عصبانیت به او ضربه بزند، ذهنش خالی شد.
"ای کوچولوی دروغگو، می‌دانم که دنبالم می‌کردی. من تو را بیرونِ بار در شهر، و در غذاخوری ایستگاه کامیون در بزرگراه دیدم و امروز صبح دنبالم اومدی، فکر می‌کنی داری چه کار می‌کنی؟»
کائلا در حالی که پاهایش را زیر بدنش حلقه می‌کرد زمزمه کرد:
"این فقط یک تصادف است. واقعاً آقا، من نمی‌دانم شما کی هستید.» او باید آن اسلحه‌ی غلاف مچ پایش را در دست بگیرد، ری به اطراف اتاق نگاه کرد و لپ‌تاپ را دید. به سمتش رفت و روی پد ماوس ضربه زد تا روشن شود. در حالی که روی صفحه متمرکز بود، کائلا سر خورد اسلحه را از قوزک پا بیرون آورد و از پشت روی تختِ سرش قرار داد.
ری گفت: «هی، این همه چیز در مورد من است.
کائلا در حالی که از هر دو دستش برای ثابت کردن چنگالش استفاده می کرد، گفت:
"اوه، ری‌ری، چه‌طور می‌توانی قبل از این‌که من گلوله‌ای در سرت بگذارم، تفنگت را رها کنی؟"
او مانند یک حیوان وحشی و کبوتر، برای کائلا خرخر کرد. از زیر دستان او بیرون آمد و آن‌ها را به دیوار بالای سرش کوبید، دستی دور گلوی کائلا را گرفت و فشار داد تا بیهوش شود. یک دقیقه با هم دعوا کردند، اسلحه قبل از این‌که پشت تخت بیفتد شلیک می‌شود. ری همان‌جا روی تخت نشست، که خون از زخم روی سرش می‌چکید.
گلوله او را گرفته بود و از خراش‌هایی که ناخن‌هایش ایجاد کرده بود خون روی صورت و گردنش جاری میشد.
چاقوی مخصوص خود و ربان را در ون جا گذاشته بود، به نظر می‌رسید که او برای مدتی بیرون خواهد بود او باید این کار را درست انجام می‌داد. هیچ معنایی نداشت اگر او این کار را به درستی انجام نمی‌داد، پس از آن او یک هنرمند نبود، او فقط یک قاتل بود.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
ری به او گفت:
«ری الیاس اتکینز قاتل نیست. من یک هنرمند هستم، من باید این کار را درست انجام دهم.»
در اتاق خالی از جایش بلند شد و قبل از این که در حمام برای فشار دادن به سرش حوله‌ای پیدا کند، کمی تلو‌تلو خورد. اسلحه را در جیبش فرو کرد و آن را کشید. در باز بود هیچ‌کَس آن‌جا نبود، پس چند پله را به ون رساند و سوار شد.
فکر کردن سخت بود. سرش تندتند نبض می‌زد و همین باعث عصبانیتش می‌شد. این چاقو در جایی نبود که آن را نگه می‌داشت و وقتی قرقره روبان را گرفت خون سراسر آن را برداشت،
ری فریاد زد:
"نه نه نه! این درست نیست! درست نخواهد بود من باید درستش کنم، او آن‌قدر درگیر کاری بود که انجام می‌داد، صدای آژیر ماشین‌های پلس یا دو افسری که از پشت می‌آمدند را نشنید.
افسر اول در حالی که به سمت پایین می‌آمدند فریاد زد"
"دست‌ها بالا، که بتوانیم آن‌ها را ببینیم!"
ری فریاد زد و روبان را به طرف آن‌ها پرتاب کرد.
"هنوز نه! باید درستش کنم!»
یکی از افسرها اسلحه را روی ری نگه داشت در حالی که دیگری بازوی او را می‌گیرد و او را از ون بیرون می‌کشد و به زمین می‌اندازد. ‌قبل از این‌که ری متوجه شود، او را دستبند زدند و پشت یک رزمناو آمبولانسی نشستند.
ناخودآگاه بلند شد و کائلا هم‌چنان روی برانکارد دراز کشید، کارآگاهی که با مأموران بیرون آمد هم‌چنان در حال صحبت با تلفنش با آیان بود.
"خوب، من در اتاق او هستم و او در راه بیمارستان است. به نظر می‌رسد فقط ناخودآگاه ضربه مغزی شده باشد.
حالا گفتی یک پوشه روی لپ‌تاپ هست
که باید نگاه کنم؟

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
فصل هفتم
ایان کانل هیوز را گرفت و کانال آن دو را به مین برد. مرکز پزشکی که کائلا در آن شب بیمار بود. مزایای یِک بودن هیوز در نمایش کامل بود. کائلا یک اتاق خصوصی و یک نگهبان مسلح بیرون در داشت، فقط در صورتی که ری اتکینز هم‌دستی داشته باشد. هیچ‌کَس فکر نمی‌کرد او این کار را کرده باشد، اما آن‌ها ترجیح می‌دهند در امان باشند. در حالی که کانال از دکتر خبرهای جدیدی دریافت می‌کرد ایان برای دیدن او وارد شد. کائلا وقتی او را دید لبخند زد و نفسش را مکید. صورتش کبود بود گلویش کبود بود، مشکی و بنفش؛ واقعا بد به نظر می‌رسید.
ایان کنایه زد:
"خدایا، کی، آیا مجبور بودی او را با صورتت بزنی؟"
کائلا: "خب دست درازی کرده، یا این بود یا استفراغ رویش و این موثرتر به نظر می‌رسید."
ایان زمزمه کرد: «صدای تو..
او تقریباً گلویم را له کرد، بنابراین صدایم برای مدتی خشن می‌شود. آیا من او را زدم یا این را تصور می‌کردم؟»
"نه، تو او را گرفتی. کنار سرش را زدی و این او را به اندازه کافی گیج کرد تا پلیس قبل از این‌که بتواند به شما صدمه بزند دستگیرش کنند.»
همان‌طور که ایان متعجب به نظر می‌رسید او پیشنهادی داد:
"شنیدم که او هم‌چنان فریاد می‌کشید که آن‌ها را راه ندهند. نگهبان پرحرف است.»
"آره، او فریاد می‌زند که چه‌گونه باید آن را تمام کند و آن را به درستی انجام دهد تا هنرش درست باشد یا چرند.
فقط استراحت کن و خوب شو؟
شما در رابطه با او شهادت خواهید داد.
ما هر دو در این آزمایش هستیم.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
فایلی که ما ساختیم کارآگاه ایمز را عملاً صدا می‌کند.
می‌دانی که او پلیس شد تا قتل خواهرش را حل کند؟»
"ایمز... او برادر میسی است؟"
«آره، مایکل ایمز. او پنج سال از او بزرگ‌تر است. به او هدیه دادی، خرس کای."
کانال در حالی که وارد اتاق دخترش می‌شد گفت: «و او یک محقق باهوش است
در حالی که خم شد در اتاق زمزمه کرد: "تو به او هدیه دادی و تو هدیه من هستی." و به آرامی بالای سرش را بوسید.
"سلام دا. خوشحالم که به او کمک کردم. او به موقع به آن‌جا رسید. ممنون، ایان.»
وقتی شما برای غذا بیرون رفته بودید، دوباره آنلاین شدم. از زمانی که در را باز کردی کلی دیدم و شنیدم و وقتی دیدم اتکینز است، بلافاصله به پلیس زنگ زدم."
کائلا با عصبانیت گفت: "تو زندگی من را نجات دادی."
او مطمئناً این کار را کرد.
اما آن‌ طور که همه چیز را تنظیم کردید، برای او آماده بودید.
به متل بروید و همه وسایل خود را جمع کنید. پلیس همه چیز را درگیر کرده است، اما ما به آن‌ها گفتیم که اگر به ما اجازه دهند وسایل را دریافت کنیم، یک کپی از داده‌ها را به آن‌ها می‌دهیم.»
قهوه جوش من و اسلحه‌ام که پشت تخت افتاد را فراموش نکنید. من مطمئنم پلیس‌ها
آن را پیدا کردند، اما من آن را می‌خواهم.
این لیدی وسون صورتی من است.»
کانال در حالی که روی صندلی کنار تخت او نشسته بود، پاسخ داد: "من برایت یکی دیگر میخرم." و دستش را گرفت
ایان از کانال پرسید:
"چه‌گونه به آن‌جا برسم؟"
«ایمز از یکی از افسران خواست که SUV او را سوار شوی تا بتوانیم از آن استفاده کنیم. برو وسایلت را بگیر و برگرد این‌جا، امشب ما یک اتاق در Hyatt روبروی جاده خواهیم گرفت.»
"بله قربان. به زودی باز می‌گردم."
"اوه ایان؟ غذا را این‌جا به ما تحویل می‌دهند، پس زیاد طول نکشد.
این‌جا برای شام، من هر دوی شما را می‌خواهم
بچه‌ها برای شام این‌جا هستند. ایان با صدای بلند به صدا در آمد و قبل از این‌که اتاق را ترک کند، با بازیگوشی سلامی کرد.
کانال زمزمه کرد: "تو از من ترسیدی، دختر کوچولو."
"خب، من را هم ترساند، دا. ذهنم کاملاً خالی شد. من چیزی که آقای لی به من یاد داده بود را به خاطر نمی‌آوردم. فکر کنم باید دوباره برگردم با او تمرین کنم و آن را به سطح بالای دیگری ببرم. باید بدانم یخ نخواهم کرد."

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
کانال با کنایه گفت: «حداقل یادت می‌آید که چطور شلیک کنی، نگران نباش "ما شماو ایان را پیش لی برمی گردانیم، زیرا به نظر می‌رسد که شما دو نفر با هم وارد شده اید.
با هم مشکل داریم؛ اما من ایده دیگری هم دارم."
"آن چیست؟"
او می‌گوید:
من شروع به فرستادن شما به ماموریت‌هایی خواهم کرد که در آن در معرض خطر هستید. دیگر نه، همه موارد امن برای شماست، اگر به هر حال قصد انجام این کار را دارید، این کار را خواهید کرد.
لعنتی در این کار خوب هستم، من می‌خواهم مطمئن شوم که شما مجهز هستید.
لعنت به جفریس »
جفریس چه ربطی به من دارد که دیگر پرونده‌ها را نگرفتم؟
او فقط پرونده‌های امن را برای بازپرسان زن می‌خواست. او قدیمیِ مدرسه است و از آن‌جایی که شما را ایمن نگه می‌داشت، من بحث نکردم.
حتی اگر تانیا تقریباً از آن دست بکشد. من بودم که کیف‌هایش را زیر میز می‌برد.»
«تانیا یکی از بهترین‌های توست، دا. خوش‌حالم که او را از دست ندادی شاید بتوانیم با یک‌دیگر کار کنیم؟"
«از او می‌پرسم که آیا حاضر است شما را قبول کند. حالا استراحت کن تا برم غذا سفارش بدم.
چی می‌خوای بخوری؟»
کائلا پاسخ داد: «تا زمانی که برگر نباشد، اهمیتی نمی‌دهم.
«مک و پنیر، میت لوف، لوبیا سبز بیکن و یک شیک شکلاتی؟»
"کامل."
"می‌دانم. این همان چیزی است که همیشه وقتی احساس خوبی نداشتید می‌خواستید بخورید.
مواظبش باش ماکوشلا باقی مانده. نگهبان بیرون در، یکی از ماست. شما که هستید امن است. کائلا چشمانش را بست که او بیرون آمد و تلفن از قبل در گوشش بود. دا این‌جا بود و این یعنی همه چیز درست خواهد شد.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
فصل هشتم
کائلا سه روز بعد از بیمارستان خارج شد و به خانه بازگشت. چهار روز دیگر کانال استخدام شد
کسی که SUV او را به شهر راند و او و ایان را به خانه برد. ایان تقریباً ده روز با او در پنت هاوس ماند تا سرانجام برای بیرون انداختنش تلاش کرد.
کائلا گفت:
"گیاهان شما احتمالا مرده اند، فضای شما گرد و غبار دارد، به فضای خود نیاز دارم، من کسی را استخدام کردم تا گیاهانم را آبیاری کند و آپارتمانم را تمیز کند.
ایان پاسخ داد:
شما در یک پنت هاوس پنج هزار فوتِ مربعی هستید، چقدر فضا نیاز دارید؟
کائلا بالش پرتابی را که کنارش بود گرفت و با آن او را زیر گرفت و کشتی گرفت، او را به آرامی پایین آورد، سپس موهای صورتش را کنار زد. "تو منو ترسوندی، کی. من فکر می‌کردم می‌خواهم مردن تو را تماشا کنم.
بگذارید کمی بیشتر وقت بگذارم تا بتوانم
بیدار شوم و از این‌که مرده‌ای وحشت نکنم»
کائلا دستی به گونه‌اش بلند کرد و خم شد تا او را ببوسد. "من نمرده‌ام، ایان من خوبم و تو نجاتم دادی، حتی کبودی‌ها هم کم‌رنگ می‌شوند و صدایم نزدیک است طبیعی بشود. چه کسی می‌داند؟ شاید من راپ و درشت را نگه دارم و وانمود کنم که مای غرب هستم."
ایان لب‌هایش را روی لب‌های او فشار داد و حواس او را با مقداری بوس کردن خوشمزه پرت کرد.
اگر تلفن نبود که شروع به زنگ زدن کرد، احتمالاً دوباره در رخت‌خواب می‌ماندند.
ایان چیزی زمزمه کرد و دستش را به سمت تلفن دراز کرد: «لعنتی.
"چی؟
ایان گفت: "اوه، ببخشید کارآگاه،" و نشست و سپس بلندگو را زد. "باشه، کائلا و
من هر دو اینجا هستیم.»

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
«سلام، خانم هیوز. کارآگاه ایمز هستم. رئیس می‌خواهد به شما دو عدد جایزه برای سرنگونی یک قاتل سریالی بدنام بدهد.
هیچ محاکمه‌ای وجود نخواهد داشت، زیرا ری
ناله‌های خود را متوقف نکرده است و او را نامناسب اعلام کرده اند. او قرار است حبس شود، تا آخر عمر در بند روانی زندان فدرال با حداکثر امنیت."
کائلا نفسش را بیرون داد. "اوه، خدا را شکر. فهمیدم، من واقعا نمی‌خواستم با آن مرد روبرو شوم، اما به زودی دادگاه می‌خواستم.»
من می‌خواستم صورتم را ببیند و بداند که من برادر میسی هستم، اما او همین‌طور است
حتی برای ثبت نام من خیلی دور شده است.»
سکوت در آن طرف تماس برای لحظه‌ای طولانی حاکم شد، سپس کارآگاه دوباره صحبت کرد، صدایش غلیظ از احساسات بود. «متاسفم، اما من واقعاً ضربه خوردم.
این کار انجام شده است می‌دانم، او دستگیر شده و قاتل میسی برای همیشه در حبس است. هیچ چیزی که بتوانم بگویم نمی‌تواند بیان کند که این چه‌قدر برای من اهمیت دارد.»
"شما باید واقعا از پاتریک رابینز تشکر کنید. او در این مورد در وبلاگ خود نوشت و این چیزی است که به گره زدن همه این‌ها کمک کرد. روبان‌های میسی این بود، جناس در نظر گرفته شده است.
کائلا پاسخ داد: امضایی که ما نیاز داشتیم.
"پدی راب از لویستون؟"
"من هم این‌چنین فکر می‌کنم، منظورم این است که پاتریک رابینز در همان گروه ری و میسی بود. همه با هم به مدرسه می‌رفتند.»
«آره، این پدی است. او مرد خوبی است وقتی بزرگ می‌شدیم او چند خانه پایین‌تر از ما آن طرف خیابان زندگی می‌کرد. میسی و سارا، دوستش که در همسایگی ما زندگی می‌کردند، بعد از تمرین تیم فوتبال از مدرسه به خانه می‌رفتند. آن‌ها تشویق کننده بودند. از آن‌جایی که تمرین در همان زمان به پایان رسید، او منتظر می‌ماند و مطمئن می‌شود که آن‌ها خوب به خانه می‌رسند. من باید به او نگاه کنم.»
ایان پاسخ داد: "من انجام دادم." او مالک امنیت رابینز است، یک امنیت خصوصی، شرکتی که سیستم‌های هشدار دهنده و موارد دیگر را در منطقه انجام می‌دهد. او در حالی که فوتبال بازی می‌کرد، زانویش را در کالج پاره کرد، بنابراین نتوانست به این نیرو بپیوندد. او بهترین کار بعدی را انجام داد و برای حفظ امنیت مردم کمک می‌کند. من اطلاعات او را برای شما پیامک خواهم کرد.»

آخرین ویرایش:
بالا پایین