جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی 《خواص انواع غذا ها》

  • نویسنده موضوع ♡Nadieh♡
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط ♡Nadieh♡ با نام 《خواص انواع غذا ها》 ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 3,395 بازدید, 153 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع 《خواص انواع غذا ها》
نویسنده موضوع ♡Nadieh♡
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ♡Nadieh♡
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
خاصیت ضدالتهابے دارد
نئوگزانتین و ویولاگزانتین از جمله مواد ضدالتهاب موجود در اسفناج است که نقش مهمے در کنترل التهابات ایفا می‌کند. این مواد به وفور در اسفناج یافت می‌شود.

حاوے آنتی‌اکسیدان‌هاے قوے است
ویتامین C و E، بتاکاروتن، منگنز، روے و سلنیوم موجود در اسفناج همگے از آنتی‌اکسیدان‌هاے قوے براے مقابله با پوکے استخوان، گرفتگے رگ‌ها و فشار خون بالاست.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sars.ha
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
براے فشار خون مفید است
مطالعات دانشمندان نشان داده است پپتیدهاے موجود در اسفناج با جلوگیرے از فعالیت برخے آنزیم‌ها سبب کاهش چشمگیر فشار خون می‌شود.

دوست بینایے انسان است
دو آنتی‌اکسیدان لوتئین و زآگزانتین به میزان زیاد در اسفناج موجود است که از چشم در برابر آب مروارید و دژنراسیون ماکولا (تباهے لکه زرد) که به دلیل افزایش سن در برخے سالمندان روے می‌دهد، محافظت می‌کند.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sars.ha
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
سیستم ایمنے بدن را بهبود می‌بخشد
یڪ پیمانه اسفناج حاوے مقادیر فراوانے ویتامین A است که نه‌تنها براے برخے از بخش‌هاے بدن نظیر پوسته‌هاے مخاطے و دستگاه تنفسے و روده‌اے بسیار سودمند است، بلکه یکے از مواد ضرورے براے گلبول‌هاے سفید خون براے مقابله با عفونت‌هاست.

طراوت پوست را حفظ می‌کند
حجم زیاد ویتامین A موجود در اسفناج به سلامت پوست کمڪ کرده و رطوبت مورد نیاز آن را تأمین می‌کند. به این شکل، این ماده براے مقابله با پسوریازیس، آکنه و حتے چین و چروڪ پوست نیز سودمند خواهد بود.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sars.ha
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
منبع خوبے از اسیدهاے چرب امگا 3 است
به گفته پژوهشگران، اسیدهاے چرب امگا 3، می‌توانند از بدن در برابر بسیارے از بیماری‌ها، محافظت کنند.

بدن را قلیایے می‌کند.
دو آنتی‌اکسیدان لوتئین و زآگزانتین به میزان زیاد در اسفناج موجود است که از
چشم در برابر آب مروارید و دژنراسیون ماکولا (تباهے لکه زرد) که به دلیل افزایش سن در برخے سالمندان روے می‌دهد، محافظت می‌کند
کلسترول خون را پایین می‌آورد.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sars.ha
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
کله جوش غذاے سنتے ایرانے است که در بعضے از شهر ها مانند اصفهان، همدان و تبریز و... طبخ و مورد استفاده قرار مے گیرد.ارزش غذایے کله جوش به دلیل استفاده ازکشڪ مے باشد که مهمترین خاصیت آن جلوگیرے از پوکے استخوان مے باشد
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
کله جوش یکے از غذا‌هاے ساده، سنتے و نسبتا ارزان است که ماده اصلے تشکیل دهنده آن کشڪ است و در طب سنتے کشڪ داراے مزاج سرد و خشڪ است. البته باید گفت هضم کشڪ خصوصا براے افرادے که معده سردے دارند کمے سنگین است. ولے وقتے به صورت کله جوش استفاده می‌شود با سیستم گوارش سازگار‌تر می‌شود
 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
کله جوش غذایے ارزان است که در مناطق مختلف کشور با روش‌هاے متفاوتے تهیه می‌شود. یکے از روش‌هاے ساده آن که بیشتر به کله جوش اصفهان مشهور شده که ابتدا پیاز را در روغن تفت می‌دهند سپس آب وکشڪ را نیز اضافه می‌کنند. البته می‌توان کشمش و مغز گردو و نعناع خشڪ را نیز به آن اضافه کرد.
 
بالا پایین