جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی آموزش طرز تهیه 32 فینگر فود ساده و کم هزینه

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Bevis با نام آموزش طرز تهیه 32 فینگر فود ساده و کم هزینه ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 4,987 بازدید, 106 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع آموزش طرز تهیه 32 فینگر فود ساده و کم هزینه
نویسنده موضوع Bevis
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Bevis
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2
مرحله‌ی دوازدهم

پس از پخت فیلینگ یا مایه میانی بورک، درب را برداشته و اجازه دهید کمی از حرارت آن کاسته شود.


مرحله‌ی سیزدهم

در این میان، خمیر فیلو یا خمیر یوفکا را به اندازه‌های مورد نظر برش دهید. شما می‌توانید از ورقه‌های مربع شکل آماده خمیر یوفکا یا فیلو نیز استفاده کنید.

مرحله‌ی چهاردهم

پس از آن، شیر را به همراه کره ذوب شده یا روغن مخلوط کرده و با استفاده از برس، تمامی خمیر را به مخلوط شیر و کره آغشته کنید.


مرحله‌ی پانزدهم


در این مرحله از طرز تهیه بورک گوشت و بادمجان، باید مقداری از فیلینگ را نزدیک یکی از لبه‌های خمیر ریخته و دو طرف کناری خمیر را برگردانید. پس از آن نیز، کافی است لبه خمیر را روی فیلینگ تا زده و به سادگی خمیر را تا انتها رول کنید.


مرحله‌ی شانزدهم

درون سینی فر یک کاغذ روغنی قرار دهید و بورک‌های رول شده را درون آن بچینید.


مرحله‌ی هفدهم

در این مرحله نیز، باید با استفاده از برس، روی بورک‌ها را نیز با استفاده از مخلوط شیر و کرده آغشته کنید و پس از آن، باید روی بورک ها کنجد بریزید.


مرحله‌ی هجدهم



فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و سینی را درون آن قرار دهید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2
مرحله‌ی نوزدهم



بورک گوشت و بادمجان




مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه صبر کنید تا روی بورک‌ها طلایی شوند. در این صورت بورک‌ها آماده شده و می‌توانید آن‌ها را از درون فر خارج کنید.



مرحله‌ی بیستم



در نهایت، اجازه دهید بورک‌ها کمی سرد شده و سپس آن‌ها را درون ظرف سرو مورد نظر خود قرار دهید. بورک گوشت و بادمجان شما آماده است و می‌توانید از طعم لذیذ و خوشمزه آن لذت ببرید.این بورک گوشت و بادمجان ترکی را بدون فر و در ماهیتابه هم می‌توانید درست کنید. کافی است روی حرارت ملایم گاز بورک‌ها را در ماهیتابه سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. بد نیست بدانید اهالی شرق آسیا غذایی شبیه بورک را به نام رول بهاری درست می‌کنند که یک فینگر فود و پیش غذای بسیار محبوب است. بورک و رول بهاری را می‌توانید با انواع سس و دیپ سرو کنید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

۲۰- طرز تهیه مرغ سوخاری پاپ کورنی​



طرز تهیه مرغ سوخاری پاپ کورنی




درست کردن مرغ سوخاری به شیوه های جدید یک ایده بی نظیر برای مهمانی ها و دورهمی ها است. شما می توانید این غذا را در کنار سیب زمینی سرخ شده تهیه کنید. این فینگر فود فوق العاده جذاب و به صرفه است برای بچه ها جذابیت زیادی دارد. برای درست کردن این فینگر فود خوشمزه باید مرغ ها را به تکه های ریز تقسیم کنید. سپس آن ها را مزه دار کنید و در روغن سرخ نمایید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

طرز تهیه مرغ سوخاری پاپ کورنی خوشمزه در قابلمه​


طرز تهیه مرغ سوخاری پاپ کورنی خوشمزه در قابلمه؛ غذای مناسب دورهمی

مرغ سوخاری به هر شکلی که درست شود یکی از غذاهای محبوب نونی برای مهمانی و دورهمی‌های دوستانه است. یک مرغ با غذای جذاب و خوشمزه که اگر کنار سیب زمینی سرخ کرده‌ی خوشمزه مک دونالدز بنشیند بچه‌ها هم عاشقش هستند. یکی از انواع مرغ سوخاری که اتفاقا خیلی هم از نظر اقتصادی به صرفه است مرغ سوخاری پاپ کورنی یا پاپ کورن چیکن است که برای درست کردن آن به وسیله پخت و پز خاصی احتیاج ندارید و در قابلمه هم به راحتی طبخ می‌شود. طرز تهیه فینگر فود مرغ سوخاری پاپ کورنی خوشمزه و مجلسی در قابلمه را در مجله کوروش بخوانید.

طرز تهیه مرغ سوخاری پاپ کورنی​

طرز تهیه مرغ سوخاری پاپ کورنی خوشمزه در قابلمه؛ غذای مناسب دورهمی

مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر​

سی*ن*ه مرغ: ۲ عدد بدون پوست و استخوان
سس کچاپ: ۳ قاشق غذاخوری سر پر
سس فرانسوی: ۱ قاشق غذاخوری
سفید تخم مرغ: ۳ عدد
آرد سوخاری: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
نمک، فلفل پاپریکا و فلفل سیاه: به مقدار لازم
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
سرکه سفید: ۱ قاشق غذاخوری
ماست: ۴ قاشق غذاخوری
آب: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آرد سفید: ۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل برای مزه‌دار کردن آرد سوخاری: به مقدار دلخواه
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

طرز تهیه​



طرز تهیه مرغ سوخاری پاپ کورنی خوشمزه در قابلمه؛ غذای مناسب دورهمی




ابتدا سی*ن*ه مرغ شسته شده را به صورت مکعبی و هر تکه به اندازه یک گردو خرد کنید. مرغ‌های خرد شده باید خوب خشک شوند و سپس با ۲ قاشق غذاخوری سس کچاپ، فلفل پاپریکا و در صورت تمایل مقداری سس قرمز تند مزه‌دار کنید (اگر غذای تند دوست ندارید سس فلفل اضافه نکنید اما پاپ کورن مرغ عموما یک غذای تند است). حدود ۲ ساعت زمان برای مزه‌دار شدن تکه‌های پاپ کورنی مرغ لازم است.

در این فاصله ۲ لیوان آرد سفید را با بیکینگ پودر و نمک مخلوط و یک بار یا دو بار الک کنید. آرد الک شده را با ماست، سرکه سفید، نمک، ۱ قاشق غذاخوری سس کچاپ، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل پاپریکا و ۱ قاشق غذاخوری سس فرانسوی مخلوط کنید و آب را کم کم به این ترکیب اضافه کنید تا یک خمیر یکدست و به غلظت ماست درست شود. در صورت تمایل کمی آویشن هم به این خمیر اضافه کنید. ۱ لیوان آرد سفید باقی مانده را هم با فلفل پاپریکا، نمک و پودر سیر و پیاز مخلوط کنید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2
طرز تهیه مرغ سوخاری پاپ کورنی خوشمزه در قابلمه؛ غذای مناسب دورهمی




حالا تکه‌های مرغ مزه‌دار شده را ابتدا در آرد سفید و سپس در خمیری که آماده شده بزنید. در یک قابلمه مقدار زیادی روغن مایع بریزید (اگر روغن کم باشد مرغ روغن بیشتری به خودش جذب می‌کند) و اجازه دهید روغن حسابی داغ شود چون در غیر این صورت خمیر از مرغ جدا می‌شود و باز هم مرغ روغن بیشتری جذب می‌کند. تکه‌های پاپ کورنی مرغ را در روغن داغ بیندازید و صبر کنید تا پاپ کورن‌ها سرخ و طلایی شود. سپس مرغ پاپ کورنی سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. پاپ کورن مرغ را با سس باربیکیو ، سس بلوچیز، یا سس بوفالو میل کنید.

یک طرز تهیه چیکن پاپ کورن با طعم پنیر به خصوص پنیر چدار است. یک روش آسان برای اضافه کردن طعم پنیری به چیکن پاپ کورن این است که یک بسته چیپس پنیری ترجیحا با طعم پنیر چدار را خرد و پودر کنید. سپس تکه‌های مرغ را به جای آرد ابتدا در پودر چیپس پنیری بغلتانید و سپس به خمیر آغشته کنید و در روغن داغ سرخ کنید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

۲۱- آموزش طرز تهیه سینی فینگر فود کوردن بلو مرغ​



آموزش طرز تهیه سینی فینگر فود کوردن بلو مرغ




کوردن بلو یکی از پر طرفدارترین فینگرفودهای دنیا است که اصالتی فرانسوی دارد. به طور سنتی برای درست کردن کوردن بلو از گوشت چرخ کرده و پنیر استفاده می شود. ولی شما می توانید این غذای جذاب را با فیله مرغ یا مرغ چرخ کرده نیز تهیه کنید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

۳ طرز تهیه کوردن بلو مرغ و گوشت مرحله به مرحله​



طرز تهیه کوردن بلو مرغ

کوردن بلو از جمله فینگرفودهای محبوب در سرتاسر دنیا با اصالت اروپایی و مشخصا فرانسوی است. ۳ طرز تهیه کوردن بلو مرغ با فیله مرغ یا مرغ چرخکرده و یا فیله گوشت گوساله را در مجله کوروش بخوانید.

کوردن بلو مرغ یا چیکن کوردن بلو به همراه کوردن بلو با گوشت پای ثابت جشن‌ها و مهمانی‌ها در سرتاسر دنیاست. کوردن بلو به فرانسوی Cordon Bleu است، غذایی اروپایی که از گوشت چرخ کرده پیچیده شده در پنیر درست می‌شود و بسیار خوشمزه و جذاب است. معنای کوردن بلو در لغت و به صورت کلمه به کلمه، روبان آبی است اما در اصطلاح آشپزی
به معنای شنیتسل گوشتی است که در یک لایه پنیر و ژامبون پیچیده شده است. در حقیقت کوردن بلو به نوعی شنیسل گفته می شود که داخل آن را با کالباس و پنیر ورقه ای زرد پر می کنند که هم با گوشت قرمز درست می شود هم با گوشت مرغ به عنوان یک غذا با مرغ پس در تمام حالات این گوشت می‌تواند فیله مرغ یا گوشت گوساله و یا حتی گوشت چرخ کرده مرغ باشد.

طرز تهیه کوردن بلو مرغ با فیله مرغ

1aa49afd89bb58f538afc16790299419-e1623134855865.jpg

مواد لازم برای ۴ نفر​


سی*ن*ه مرغ بدون پوست و استخوان: ۲ عدد
نمک: ¼ قاشق مرباخوری
زردچوبه: ½ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه و آسیاب شده: ۱/۸ قاشق مرباخوری
پیاز خرد شده: ۱ عدد
پنیر گودا: ۶ ورقه

اطلاع از آخرین مطالب جذاب و پرطرفدار​

عضویت در خبرنامه


ژامبون: ۴ ورقه
پودر نان سوخاری: ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار
پنیر چدار رنده شده: به مقدار دلخواه
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

طرز تهیه​


3 طرز تهیه کوردن بلو مرغ با فیله مرغ


مرحله اول​



ابتدا فر را روشن کنید و در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود. یک سینی فر ترجیحا ۱۸ در ۲۸ سانتی‌متری را با اسپری روغن بپاشید و کنار بگذارید. ۲ عدد سی*ن*ه مرغ بدون پوست و استخوان را از وسط برش بزنید تا برش‌هایی با ضخامت حدود ۲ سانتی‌متر داشته باشید، سپس با بیفتک کوب کمی بکوبید تا پهن شود. هر دو طرف برش‌های سی*ن*ه مرغ را با نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید و به مدت ۲ ساعت در پیاز خرد شده و زردچوبه و در صورت دلخواه مقداری زعفران آب کرده بخوابانید تا مزه‌دار شود.

مرحله دوم​



سپس وسط هر برش یک ورقه پنیر گودا و سپس یک ورقه ژامبون بگذارید و آن را رول کنید. برای این‌که رول ثابت بماند یک خلال دندان از وسط آن رد کنید. حالا هر رول را خوب در پودر سوخاری بغلتانید و در صورت دلخواه در اواسط پخت روی آن‌ها مقداری پنیر چدار رنده شده بریزید. رول‌ها را در سینی فر بچینید و در طبقه وسط فر بگذارید. ۲۵ الی ۳۰ دقیقه زمان برای پختن کوردن بلو در فر کافی است. بعد از پخت خلال دندان را از رول بیرون بیاورید و بلافاصله با انواع سس از کچاپ گرفته تا سس قارچ و یا هر نوع سس و دیپ دیگری که دوست دارید سرو کنید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

طرز تهیه کوردن بلو بدون فر در ماهیتابه​



اگر فر ندارید در یک ماهیتابه گود مقداری روغن بریزید و وقتی روغن خوب داغ شد در روغن داغ سرخ کنید. برای این کار باید یک عدد زرده تخم مرغ را خوب هم بزنید و بعد از غلتاندن کوردن بلو در آرد سوخاری آن را در یک زرده هم بغلتانید (۲ بار این کار را تکرار کنید)، سپس در روغن داغ سرخ کنید.



طرز تهیه کوردن بلو با گوشت چرخ کرده مرغ​



طرز تهیه کوردن بلو با گوشت چرخ کرده مرغ


مرحله اول​



برای درست کردن کوردن بلو با گوشت چرخ کرده مرغ ابتدا سی*ن*ه مرغ را چرخ کنید و با پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا چسبناک شود. یک عدد کیسه فریزر را باز کنید، گوشت چرخ کرده مرغ را روی کیسه فریزر پهن کنید، وسط آن پنیر گودا و ژامبون بگذارید تا پر شود سپس به همان صورت رول کنید و چند ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

مرحله دوم​



سپس در یک ماهیتابه مناسب مقداری روغن بریزید (مقدار روغن کم نباشد) و وقتی داغ شد با احتیاط رول را از کیسه فریزر بیرون بیاورید و در ماهیتابه بگذارید تا سرخ شود. یک طرف رول که سرخ شد به آرامی آن را برگردانید تا طرف دیگر سرخ شود. سپس با یک چاقوی تیز کوردن بلو را به صورت رولت برش بزنید و گرم سرو کنید. می‌توانید مقداری پودر پنیر پارمزان روی رول کوردن بلو بپاشید.


طرز تهیه کوردن بلو با گوشت گوساله​



طرز تهیه کوردن بلو با گوشت گوساله




طرز تهیه کوردن بلو با گوشت گوساله درست شبیه درست کردن کوردن بلو با فیله مرغ است. حتما فیله گوساله را با بیفتک کوب خوب بکوبید تا یک برش نازک به دست بیاورید. به همان ترتیب گوشت را چند ساعت مزه‌دار کنید، با پنیر و ژامبون رول کنید و در روغن داغ سرخ کنید یا در فر بپزید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
بالا پایین