- May
- 141
- 215
- مدالها
- 2
مرحلهی دوازدهم
پس از پخت فیلینگ یا مایه میانی بورک، درب را برداشته و اجازه دهید کمی از حرارت آن کاسته شود.
مرحلهی سیزدهم
در این میان، خمیر فیلو یا خمیر یوفکا را به اندازههای مورد نظر برش دهید. شما میتوانید از ورقههای مربع شکل آماده خمیر یوفکا یا فیلو نیز استفاده کنید.
مرحلهی چهاردهم
پس از آن، شیر را به همراه کره ذوب شده یا روغن مخلوط کرده و با استفاده از برس، تمامی خمیر را به مخلوط شیر و کره آغشته کنید.
مرحلهی پانزدهم
در این مرحله از طرز تهیه بورک گوشت و بادمجان، باید مقداری از فیلینگ را نزدیک یکی از لبههای خمیر ریخته و دو طرف کناری خمیر را برگردانید. پس از آن نیز، کافی است لبه خمیر را روی فیلینگ تا زده و به سادگی خمیر را تا انتها رول کنید.
مرحلهی شانزدهم
درون سینی فر یک کاغذ روغنی قرار دهید و بورکهای رول شده را درون آن بچینید.
مرحلهی هفدهم
در این مرحله نیز، باید با استفاده از برس، روی بورکها را نیز با استفاده از مخلوط شیر و کرده آغشته کنید و پس از آن، باید روی بورک ها کنجد بریزید.
مرحلهی هجدهم
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و سینی را درون آن قرار دهید.
پس از پخت فیلینگ یا مایه میانی بورک، درب را برداشته و اجازه دهید کمی از حرارت آن کاسته شود.
مرحلهی سیزدهم
در این میان، خمیر فیلو یا خمیر یوفکا را به اندازههای مورد نظر برش دهید. شما میتوانید از ورقههای مربع شکل آماده خمیر یوفکا یا فیلو نیز استفاده کنید.
مرحلهی چهاردهم
پس از آن، شیر را به همراه کره ذوب شده یا روغن مخلوط کرده و با استفاده از برس، تمامی خمیر را به مخلوط شیر و کره آغشته کنید.
مرحلهی پانزدهم
در این مرحله از طرز تهیه بورک گوشت و بادمجان، باید مقداری از فیلینگ را نزدیک یکی از لبههای خمیر ریخته و دو طرف کناری خمیر را برگردانید. پس از آن نیز، کافی است لبه خمیر را روی فیلینگ تا زده و به سادگی خمیر را تا انتها رول کنید.
مرحلهی شانزدهم
درون سینی فر یک کاغذ روغنی قرار دهید و بورکهای رول شده را درون آن بچینید.
مرحلهی هفدهم
در این مرحله نیز، باید با استفاده از برس، روی بورکها را نیز با استفاده از مخلوط شیر و کرده آغشته کنید و پس از آن، باید روی بورک ها کنجد بریزید.
مرحلهی هجدهم
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و سینی را درون آن قرار دهید.