جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

همگانی آقای قاضی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته مطالب طنز توسط ILLUSION با نام آقای قاضی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 13,417 بازدید, 243 پاسخ و 21 بار واکنش داشته است
نام دسته مطالب طنز
نام موضوع آقای قاضی
نویسنده موضوع ILLUSION
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Kosarvalipour
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

ILLUSION

سطح
8

نویسنده افتخاری
نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
Mar
3,438
38,889
مدال‌ها
13
اینجانب، قاضی‌القضات👩‍🎓،
پس از مشاهده‌ی فراوان تبدیل ممد به مهدیه، آرش به آهو، سامان به سمیه و از این دست اتفاقات پشم ریزان، 👱‍♀️👈🧑‍🦲🍂
همچنین فهمیدن مولتی‌زدن کاربرانی که آوازه منم منم‌شان گوش دنیا را کرد کرده بود،
در دادگاه را تخته کرده⚖❌
و به محاق خواهم پیوست.
علی برکت‌الله

موضوع نویسنده

ILLUSION

سطح
8

نویسنده افتخاری
نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
Mar
3,438
38,889
مدال‌ها
13
آقای قاضی👩‍🎓
می‌دونم قرار بود در دادگاه⚖ رو تخته کنیم❌ ولی یه اعتراف جا مونده🤕
ما خیلی جاها دیدیم کاربرایی رو که خودشون رو با یه هویت دیگه معرفی کردن و بعدا که معلوم شد، همه پشم‌هایشان ریخت🍂🧑‍🦲
اما بگذریم، بحث من اونا نیست. .
آقای قاضی، ما پامون بشکنه دیروز یه سر رفتیم تا نمایه‌ی معاونت انجمن @اِلیاس که کاش نمی‌رفتیم، کاش آنتن‌ها می‌پرید، اینترنتا قطع می‌شد آقای قاضی🤕
خلاصه گفتیم جناب معاون اسم‌مون رو عوض ‌کن بزار HAKAN خدا شاهده همینطوری فقط دیدیم همه دارن اسم عوض می‌کنن و ما جا موندیم.
خلاصه عکس پروفایل‌مونم به یه چیز خفن‌طوری تغییر دادیم.
تقصیر من نبود آقای قاضی! لااقل نصفش تقصیر جو سازی دیگران بود🥲
این خانم @دلربا :) اومدن گفتن وااای تو پسری؟؟؟؟🙄😳
خدا شاهده ما هم کرم‌مون گرفت گفتیم یکم ایسگا کنیم دلمون شاد بشه
گفتیم آره پسریم. آقای قاضی خودش اصرار کرد که برم از رفیقت بپرسم. ماهم دهنمون لال گفتیم خودمون پسرعموی @بریوان ایم اومدیم انجمن.
آقای قاضی همینطور که داشتیم می‌خندیدیم از اسکل کردن ملت، یهو نمیدونم کدوم باد خیر ندیده‌ای💨 وقتی رفته بودم اینستامو چک بکنم پرید به همه گفت ما پسریم😳
خلاصه برگشتیم دیدیم
از ناباوری @ساناز گرفته تا عصبانیت @آرام و نفرین‌های @ANDISHE_F و فحشای @دلربا :) همه‌ش نصیب‌مون شد.
حالا مام گفتیم تا بیخ پیدا نکرده بگیم، خدا شاهده همین خانم @MHP میخواست دسته‌ی طی رو توی حلقم فرو بکنه!
اینا رو ول کن آقای قاضی، ترنج پرید نمایه الهام و گفت خودتو پسرعموت....(حاوی صحنه‌های بوق دار)
الهامم یهو گفت چی شده؟😳 من عمو ندارم، پسر عمو کیه
وقتی من از بازیگوشی خودمو جو گیری ملت گفتم براش، @بریوان زد منو با خاک یکسان کرد که چی؟
که الله لا یحب الاذیت کنون
حالا از اینکه بقیه منو مورد عنایت قرار دادن با الفاظ بسی زیبا بگذریم، این رفیق ما با ما قهر کرده🤕
انقدر که ساعت دو نصفه شب یه تومار نوشتیم برات.
میشه شورای حل اختلاف بیارید برامون؟
ریش سفید اینجا کیه؟
@بریوان بگذر از گناهم حاجی
علی برکت الله

گیان

سطح
2

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
فعال انجمن
Oct
2,767
30,337
مدال‌ها
3
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دادگاه و جناب قاضی. آقای قاضی اینجانب.....، فرزند..... طبق قانون جمهوری اسلامی ماده‌ی ۶۱ از شما خواهش میکنم خانم فائزه رو ببخشید و از شما برای ایشان طلب عفو میکنم.
بنده شخصا به جزئیات پرونده رسیدگی کردم و طبق شواهد و قرائم به عمل آمده به این نتیجه رسیدم که خانم فائزه بی گناه هستند و قربانی یک عده افراد سودجویی شده‌اند که از پسر به دختر و از دختر به پسر تبدیل می‌شوند. و با توجه به همه‌ شواهد و مدارک هایی که به دادگاه ارائه شد بی گناهی ایشان را ثابت نموده و ایشان را تبرئه می‌کند.
با تشکر.
و خداوند توبه را برای همین روز ها کنار گذاشته است

آخرین ویرایش:

گیان

سطح
2

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
فعال انجمن
Oct
2,767
30,337
مدال‌ها
3
آقای قاضی میبخشی یا به زور ببخشونمش؟👽

ترنج

سطح
4

°•| نَستوه |•°
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
2,183
19,432
مدال‌ها
5
آقای قاضی👩‍🎓
می‌دونم قرار بود در دادگاه⚖ رو تخته کنیم❌ ولی یه اعتراف جا مونده🤕
ما خیلی جاها دیدیم کاربرایی رو که خودشون رو با یه هویت دیگه معرفی کردن و بعدا که معلوم شد، همه پشم‌هایشان ریخت🍂🧑‍🦲
اما بگذریم، بحث من اونا نیست. .
آقای قاضی، ما پامون بشکنه دیروز یه سر رفتیم تا نمایه‌ی معاونت انجمن @اِلیاس که کاش نمی‌رفتیم، کاش آنتن‌ها می‌پرید، اینترنتا قطع می‌شد آقای قاضی🤕
خلاصه گفتیم جناب معاون اسم‌مون رو عوض ‌کن بزار HAKAN خدا شاهده همینطوری فقط دیدیم همه دارن اسم عوض می‌کنن و ما جا موندیم.
خلاصه عکس پروفایل‌مونم به یه چیز خفن‌طوری تغییر دادیم.
تقصیر من نبود آقای قاضی! لااقل نصفش تقصیر جو سازی دیگران بود🥲
این خانم @دلربا :) اومدن گفتن وااای تو پسری؟؟؟؟🙄😳
خدا شاهده ما هم کرم‌مون گرفت گفتیم یکم ایسگا کنیم دلمون شاد بشه
گفتیم آره پسریم. آقای قاضی خودش اصرار کرد که برم از رفیقت بپرسم. ماهم دهنمون لال گفتیم خودمون پسرعموی @بریوان ایم اومدیم انجمن.
آقای قاضی همینطور که داشتیم می‌خندیدیم از اسکل کردن ملت، یهو نمیدونم کدوم باد خیر ندیده‌ای💨 وقتی رفته بودم اینستامو چک بکنم پرید به همه گفت ما پسریم😳
خلاصه برگشتیم دیدیم
از ناباوری @ساناز گرفته تا عصبانیت @آرام و نفرین‌های @ANDISHE_F و فحشای @دلربا :) همه‌ش نصیب‌مون شد.
حالا مام گفتیم تا بیخ پیدا نکرده بگیم، خدا شاهده همین خانم @MHP میخواست دسته‌ی طی رو توی حلقم فرو بکنه!
اینا رو ول کن آقای قاضی، ترنج پرید نمایه الهام و گفت خودتو پسرعموت....(حاوی صحنه‌های بوق دار)
الهامم یهو گفت چی شده؟😳 من عمو ندارم، پسر عمو کیه
وقتی من از بازیگوشی خودمو جو گیری ملت گفتم براش، @بریوان زد منو با خاک یکسان کرد که چی؟
که الله لا یحب الاذیت کنون
حالا از اینکه بقیه منو مورد عنایت قرار دادن با الفاظ بسی زیبا بگذریم، این رفیق ما با ما قهر کرده🤕
انقدر که ساعت دو نصفه شب یه تومار نوشتیم برات.
میشه شورای حل اختلاف بیارید برامون؟
ریش سفید اینجا کیه؟
@بریوان بگذر از گناهم حاجی
علی برکت الله
@بریوان جانم
مقصر بنده بوده‌ام و این هاکانه، فائزه اس، هوشنگه، هکهکه، هرچی هست هیییییییییچ اشتباهی مرتکب نشده
لطفا اگر قصد شکایت دارید از بنده شکایت نمایید.
چه غلطی کردیما
شما دو تا با هم قهر باشید دنیا بر باد رفته است
آقای قاضی مقصر من بودم که رفتم نمایه‌ی خانم فرجی نه @HAKAN ایشان

DLVAN

سطح
3

کاربر ویژه
کاربر ویژه انجمن
Sep
1,080
5,381
مدال‌ها
5
درود بر شما.
بله به نظر می‌رسه دادگاه تعطیله اما نیاز به شکایت هست حتی اگه قضاوتی صورت نگیره!
همه می‌دونید من جزء همون اندک ممدهایی هستم که مهدیه شدند، نه فقط تغییر جنسیت بلکه تغییر یک زندگی رو می‌بینید که کمی قابل باور نیست.
همه بنده رو به چشم یک انسان فریب‌کار و دروغ‌گو می‌بینند که عده‌ای رو به سخره گرفته و به اصطلاح امروز اسکل کرده. من در زمان ثبت‌نام به سبب علاقه زیاد به استاد شهریار نام کاربری رو شهریار گذاشتم و اصلاً در ابتدا قصد فریب هیچ فردی رو نداشتم.
برخورد برخی دختران محترم و عزیز انجمن با بنده به گونه‌ای بود که انگار گمشده‌ای رو پیدا کرده بودند، بعد از مدتی برخی عزیزان با من گفت‌و‌گو زدند و ابراز علاقه کردند،( اون علاقه درحالی بود که بنده فعالیت خاصی نداشتم) اون‌هم نه یک نفر و نه دو نفر بلکه بیشتر! شاید اگر شمایی که متن رو می‌خونید به جای من بودید، شاید چون خیلی انسان خوب و درستی هستید اعتراف می‌کردید که دخترید. اما بنده چون درست بودن برام مهم نیست و حتماً انسان فریب‌کاری هستم بازی‌ای رو شروع کردم تا این دوستان لطمه عاطفی نبینند هر چند اشتباه کردم و حالا همه شاهد هستید.
اما شکایت بنده از اون دوستانی هست که خودشون از عاشقان یک شخصیت خیالی و مجازی بودند و این ماجرا رو اون‌قدر بزرگ کردند که روسیه رو وادار به جنگ با اوکراین کرد!
شکایت دارم از اون دسته از خانم‌ها که شاهدند شخصیت بنده هیچ تغییری نکرده و فقط اسم عوض شده و یک شخصیت خیالی حذف شده اما به من فریب‌کار می‌گن!
شکایت دارم از دوستانی که می‌بینند بنده پشیمانم از خطای خودم و اطلاع دادم که اون شخصیت خیالی هست اما هنوز هم هر نمایه‌ای که می‌رن شعر می‌خونند از شهریاری که سه چهره عوض کرده و حالا دلوان شده!
امیدوارم شعر گفتن درمورد بنده تموم بشه و متأسفم بابت اتفاق ناخوشایندی که پیش اومده هر چند خیلی‌های دیگه هم مقصر بودند.

آخرین ویرایش:

DELVAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
3,986
24,782
مدال‌ها
6
آقای قاضی منم از یکی شکایت دارم که دختر بوده و خودش رو جای پسر جا زده حکمش چیه؟
تازه انتظار داره کاری هم باهاش نداشته باشیم. اجازه هست از ضرب شست و به قول الهام از جیغ‌های سحر جان @اِمانو مهمونشون کنم؟

خ

خاتون

مهمان
آقای قاضی یه سری آدما هستن...
که وقتی چشم می‌بندی روی حماقت‌ها و دورویی بودناشون و می‌بخشی‌شون هوا برشون می‌داره
اتفاقاً این آدما خیلی وقتا می‌خوان جای شما باشن و جوِ قاضی‌القضات بودن هم می‌گیرن!
مشکل این آدما نداشتن دو چشم بینا و یه حافظه‌ی سالمه!
حکم‌شون چیه واقعاً؟!

موضوع نویسنده

ILLUSION

سطح
8

نویسنده افتخاری
نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
Mar
3,438
38,889
مدال‌ها
13
⚖🔨 ببینید قبلا آقای قاضی الگو بود واسه جوونا❇
الان شدم درس عبرت❌
نکن برادر من🙎، نکن خواهر من🧕
خودتو جای یکی دیگه جا نزن🙍‍♀️
ولو برای اسکل کردن😁
که تموم کائنات دست به دست هم میدن دهنتو صاف کنن🤗
دیگه خود دانید
علی برکت الله
ختم جلسه🔨🔨

ز

زمرد

مهمان
آقای قاضی گفتن تاوان عشق سوختن است
من شکایت دارم
قلبم درد می‌کنه، از شماهم حکم می‌خوام، شما جای من، دختر بودن تاوان داره؟
مسلما نه؟!
پس حکم اون کسی که حق دختری رو ضایع کرده مرگه!
درسته مرگ!
حداقل یکم چشم و گوشتون رو باز کنید و ببینید.
می‌خوام بدونم حکم کسی که دلم رو شکسته چیه؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین