- Mar
- 3,438
- 38,889
- مدالها
- 13
عجب!!!!!سلام آقای قاضی!
این تاپیک در واقع تو تالار مطالب طنز زده شده و با خوندنش بنده خودم بهشخصه کلی میخندم.
ولی خب وقتی خوندم دیدم راهنماییهاتون خیلی خوب بودن و برای یه بندهخدایی که تو انجمنم نیست میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم.
طرف دوست مامانمه. چند سال پیش، پدرش فوت شده و برای مادرش هم ارثیه و اینها نذاشته بوده. مامانش مریض شده بود خیلیام بد! یه داداش و یه آبجی داره داداشش از اون زنزلیلهاست به زنش زیادی رو داده زنش برگشته به مامان این یه حرف خیلیخیلیبد زده بعداً آبجیها هم وضع مالیشون چندان خوب نیست ولی به مامانش میرسیدن. چند روز پیش تو استوری طرف دیدم واسه مامانش گذاشته بود مامانش فوت کرده بود... .
داداشش واسه خاکسپاری هم نیومد و آبجیها خرجش رو دادن. یکی_دو روز پیش آبجیها با هم رفته بودن بانک واسهی یه کاری که زنداداشو میبینن میگیرن کلی کتکش میزنن و فحشی که به مامانشون داده بود رو هی بهش میگن میزننش بعدش که خیلیام شدید زده بودنش زنداداشه فیلم دعوا رو از بانک میگیره و میده دست ادارهی آگاهی؛ دیروز واسهش از دادگاه احضاریه اومده بود رفته دیده زنداداشش شکایت کرده از دیهش هم یه قرون پایینتر نمییاد. این بنده خداها (این و آبجیش) هم که اونقدری پولدار نیستن آبجیش داره خونهشو میفروشه که دیهی زنداشه رو بده.
اینم گفته بمیرم یا بمونم چیزی نمیدم!
بنظرتون چکار کنه اقای قاضی؟
من که می گم دیه نده به اونها که کلی اذیتشون کردن ولی خب اینطوریام میندازنش زندان...!😑😔
به خدا غمم گرفت آقای قاضی
من بودم دسته بیلم بهشون نمیدادم ولی خب...
دیه رو پرداخت کند با این شرط که حناق شود و در گلویشان گیر کند انشالله
از زندان رفتن بهتر است
و فراموش نشود تفی پر ملات در صورت برادر بیغیرت پرت کنند
این را هم سگ خورد
علی برکت الله