- Apr
- 5,571
- 6,493
- مدالها
- 12
انشا در مورد طوطی به زبان کودکانه و ساده
مقدمه: هر بار که به خانه عمو می رفتم چنان این طوطی حرف های عمو را تکرار می کرد که من فکر می کردم که خود عموست که سخن می گوید. پر هایش از دور حرف می زد و انگار عروسی بود که توری به سرش انداخته است.بدنه: در جهان بیش از ۱۸ نوع طوطی سخن گو وجود دارد که در مناطق مختلف جهان پراکنده هستند و از خلقت عجیبشان در تعجب هستیم. طوطی ها ی مناطق مختلف دارای تغذیه های تقریبا یکسانی هستند و از غلات و دانه های روغنی مصرف می کنند. این پرنده پرناز در طی سالیان دراز دچار بحران هایی بوده است. گاهی نسلش منقرض شده و گاهی هم با تلاش دانشمندان رهایی یافته و به زندگی برگشته است.
کاکل این پرنده ها بسیار زیبا بوده و مانند تاجی بر سرش می درخشد و می تواند نشان دهنده عظمت طوطی هم باشد. بیشتر خانواده های ایرانی طوطی را در منزل نگه داری می کنند و گاهی همدم تنهایی آنها شده است. طوطی در ماجرای بازرگان دچار یک اشتباه شده و روغن های دکه را ریخت و بر اثر این اشتباه سرش کچل شد و این داستان معروف نشان دهنده تفاوت در شرایط برای قضاوت است.
یعنی در شرایطی نباید دو چیز را باهم مقایسه کرد و هریک جدا باید سنجیده شود. طوطیان سخنگو گاهی از خود انسان هم بهتر حرف می زنند و سه نوع هستند که یکی از دیگری زیباتر است. رگه های پر هایشان چون ابریشم است و سلاحشان برای غذا و شکستن فندق و پسته منقار خمیده آنهاست. آنها با کمی تلاش فندق را شکسته و تغذیه می کنند. بیشترین طوطی ها در اروپا بوده اند و در آنجا شرایط بهتری دارند.
این پرندگان تخم گذار هستند. اگر کمی به خلقت طوطی دقت کنیم می بینیم که زیبایی پرها و منقارشان بی نظیر است. این پرنده سخن گو در 65 میلیون سال دچار یک دوره فراز و نشیب و انقراض گردیده و پس از مدتی بر اثر تغییرات طبیعی و تغییرات روند تخم گذاری و طبیعت دوباره به طبیعت باز گشته است. من یک طوطی در قفسم و می بینم که انسانها در بیرون از قفس چه قدر با هم بد سخن می گویند و بی اخلاق هستند. کاش آزادی سهم من بود .
نتیجه گیری: هر پرنده و موجود زیبا را که می بینم متوجه می شوم که هیچ یک از این رخداد ها در جهان تصادفی نیست هر پرنده هدفی دارد و خالقش بدون دلیل او را خلق نکرده است. بهتر است که شکرگزار باشم و از خدا بخواهم که راه شناخت پدیده هایش را به من نشان دهد.