جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

انشاء انشا درمورد صحبت مترسک و گنجشک‌ها

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قفسه انشاء توسط Mahi.otred با نام انشا درمورد صحبت مترسک و گنجشک‌ها ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 12,639 بازدید, 630 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته قفسه انشاء
نام موضوع انشا درمورد صحبت مترسک و گنجشک‌ها
نویسنده موضوع Mahi.otred
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Mahi.otred
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

انشا در مورد طوطی به زبان کودکانه و ساده​

مقدمه: هر بار که به خانه عمو می رفتم چنان این طوطی حرف های عمو را تکرار می کرد که من فکر می کردم که خود عموست که سخن می گوید. پر هایش از دور حرف می زد و انگار عروسی بود که توری به سرش انداخته است.

بدنه: در جهان بیش از ۱۸ نوع طوطی سخن گو وجود دارد که در مناطق مختلف جهان پراکنده هستند و از خلقت عجیبشان در تعجب هستیم. طوطی ها ی مناطق مختلف دارای تغذیه های تقریبا یکسانی هستند و از غلات و دانه های روغنی مصرف می کنند. این پرنده پرناز در طی سالیان دراز دچار بحران هایی بوده است. گاهی نسلش منقرض شده و گاهی هم با تلاش دانشمندان رهایی یافته و به زندگی برگشته است.

کاکل این پرنده ها بسیار زیبا بوده و مانند تاجی بر سرش می درخشد و می تواند نشان دهنده عظمت طوطی هم باشد. بیشتر خانواده های ایرانی طوطی را در منزل نگه داری می کنند و گاهی همدم تنهایی آنها شده است. طوطی در ماجرای بازرگان دچار یک اشتباه شده و روغن های دکه را ریخت و بر اثر این اشتباه سرش کچل شد و این داستان معروف نشان دهنده تفاوت در شرایط برای قضاوت است.

یعنی در شرایطی نباید دو چیز را باهم مقایسه کرد و هریک جدا باید سنجیده شود. طوطیان سخنگو گاهی از خود انسان هم بهتر حرف می زنند و سه نوع هستند که یکی از دیگری زیباتر است. رگه های پر هایشان چون ابریشم است و سلاحشان برای غذا و شکستن فندق و پسته منقار خمیده آنهاست. آنها با کمی تلاش فندق را شکسته و تغذیه می کنند. بیشترین طوطی ها در اروپا بوده اند و در آنجا شرایط بهتری دارند.
این پرندگان تخم گذار هستند. اگر کمی به خلقت طوطی دقت کنیم می بینیم که زیبایی پرها و منقارشان بی نظیر است. این پرنده سخن گو در 65 میلیون سال دچار یک دوره فراز و نشیب و انقراض گردیده و پس از مدتی بر اثر تغییرات طبیعی و تغییرات روند تخم گذاری و طبیعت دوباره به طبیعت باز گشته است. من یک طوطی در قفسم و می بینم که انسانها در بیرون از قفس چه قدر با هم بد سخن می گویند و بی اخلاق هستند. کاش آزادی سهم من بود .

نتیجه گیری: هر پرنده و موجود زیبا را که می بینم متوجه می شوم که هیچ یک از این رخداد ها در جهان تصادفی نیست هر پرنده هدفی دارد و خالقش بدون دلیل او را خلق نکرده است. بهتر است که شکرگزار باشم و از خدا بخواهم که راه شناخت پدیده هایش را به من نشان دهد.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

تحقیق در مورد قناری برای کودکان ✳️+ ویژگی و نوع زیستن آنها​

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

رفتار شناسی قناری​

این نوع پرندگان برای خود قلمرویی دارند و باید به صورت جفت زندگی کنند. شما باید یک نر و یک ماده را در نزد یکدیگر نگه دارید که آن‌ها پس از عادت کردن به یکدیگر به جفت تبدیل شده و تولید مثل کنند.

در واقع مسئله مهم اینجاست که گاهی ممکن است بین قناری نر و ماده دعوایی رخ دهد که این موضوع به این خاطر است که قناری ماده آماده و یا حاضر به جفت گیری نیست که شما در این مواقع باید بتوانید آن‌ها را از یکدیگر جدا کرده و در زمان مناسبی آن دو را به یکدیگر نزدیک کنید.

تولید مثل و فرزند آوری قناری ها​

پس از جفت گیری زمان تولید مثل و فرزند آوری است که در این حالت زمانی که قناری ماده آماده تخم گذاری باشد، شروع به کار خواهد کرد تا برای خود و فرزندانش لانه‌ای بسازد.

پس از ساخت لانه قناری بعد از گذشت 4 الی 5 روز و عادت کردن به لانه خود تخم گذاری را شروع خواهد کرد و پس از اتمام تخم گذاری موظف است تا دو هفته روی تخم‌های خود بخوابد.

از این طریق او قصد دارد تا فرزندان خود را پرورش داده و به دنیا بیاورد. در این مدت دو هفته‌ای او بسیار کمتر از لانه خارج می‌شود و بیشتر اوقات قناری نر غذای او را به داخل لانه می‌برد.

زمانی که قناری‌های کوچک به دنیا آمدند مادر و پدر موظف هستند تا غذاهای مقوی را برای آن‌ها فراهم کنند که بتوانند بچه جوجه‌ها را پرورش داده و بزرگ کنند.

جوجه قناری‌ها پس از گذشت 18 روز قادر به ترک لانه خواهند شد و پس از آن والدین به مدت یک هفته نیز به آن‌ها خواهند رسید و از آن پس شما باید جوجه قناری‌ها و پدر و مادرشان را از یکدیگر جدا کرده و به صورت جداگانه نگه دارید. چرا که وقتی قناری ماده تصمیم به تخم گذاری دوباره بگیرد، به فرزندان قبلی خود حمله خواهد کرد و آن‌ها را می‌زند.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

انشا در مورد هواپیما ✈️+ با مقدمه و بدنه و نتیجه گیری​

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

انشا در مورد هواپیما​

مقدمه: پرواز یک رویا و آرزوی شیرین است که برادران رایت را مجبور به کشف چنین وسیله ای کرد. روزها و شب هایی که روی هر نوع هواپیمایی کار کردند و برای ساختش از طبیعت هم الهام گرفتند. انسان همیشه پرواز را دوست داشته و برای محقق شدن آرزویش زحمت فراوان کشیده است.
بدنه: گاهی که عقابی و پرنده ای می بینم با خود می گویم چه قدر خوب می شد که من هم می توانستم پرواز کنم و آسمان آبی زیر پرو بالم باشد. اما این هنر می خواهد و راه های دیگری مانند هواپیما برایش در نظر گرفته شده است.

هواپیما دارای انواع مختلفی است. باری و مسافری و نظامی، این وسیله شگفت انگیز که با الهام از ملخ ساخته شده است، گاهی ساعت ها بر فراز آسمان است و نیستند برادران رایت که ببینند چه قدر متحول شده و هواپیما تمام جهان را زیر بال خود گرفته است. این وسیله عجیب دارای موتوری بزرگ است که با بنزین کار می کند و سیستم چرخ و بال هایش پیچیده بوده و تمام اطلاعات آن توسط یک صفحه نمایش در اختیار خلبان قرار داشته و می تواند کنترل نماید.

برای خلبانی نیاز به اموزشی خاص بوده و دانشجوی خلبانی باید دارای شرایط جسمی و روحی و روانی خاصی باشد و از تست سلامت سازمان هواپیمایی درست خارج گردد. هواپیماهای مسافربری هم تعداد گنجایش مسافرانش تفاوت دارد و ممکن است ظرفیت کم یا زیادتری داشته باشد. هواپیما و بالگرد در شرایط خاصی که نیاز به حضور فوری باشد، دست انسان را گرفته و خیلی سریع در محل حاضر می گردد.
همین امر است که موجب محبوبیت هواپیما شده و مردمی که قصد سفر به شهرهای دور یا خارج از کشور را دارند، از هواپیما استفاده می کنند و در کمترین زمان به کار خود می رسند. هواپیماهای نظامی هم در جنگ و رویارویی کشور نقش های مهمی ایفا می کنند.

نتیجه گیری: هواپیما و تمام لوازمی که در خدمت آسایش انسان هستند، همه بی روح هستند و برای انسان تسهیل گر هستند، باید بدانیم که هر چه قدر از روح انسانیت و مهربانی دور شویم زندگی بی معنی تر خواهد شد. پس بهتر است با پیشرفت علم برای افزایش معنویت خویش هم کاری کنیم.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

انشا در مورد سفر با هواپیما​

مقدمه: یک ملخ و پشه پرواز می کند و من فقط در رویاها هستم و در آرزوی پرواز، کاش این رویاهای زیبا روزی محقق شود و بتوانم جهان را در نوردم. آرزوها دست یافتنی می شوند اگر پشتش باوری عمیق باشد.

بدنه: قرار بود با پدر و مادر با هواپیما به مشهد بروم و چه قدر خوشحال بودم و می دیدم که همه با چه ذوقی و شوقی به سمت باند می روند و ما را از داخل فرودگاه به سمت نردبان رفتیم و وقتی وارد شدیم چه دنیایی بود و چه قدر بزرگ، طبق شماره بلیط نشستیم و کم کم مهماندار پیدایش شد. صدای از پشت بلندگو از ما خواست که کمربندها را بسته و آماده پرواز و برخاستن شویم.

چه تجربه زیبایی بود، چه قدر این حال و هوا جذاب بود، کم کم در آغوش ابرها قرار گرفتیم و دیدم که دنیا چه قدر کوچک است و از همه مهمتر در پشت شیشه می تونستم شهرها را از دور ببینم. هواپیما خودش یک غولی بود و کابین هواپیما جدا بود و هیچ ک.س به آنجا نمی رفت.
مهماندارانی خوش تیپ و مهربان که از ما پذیرایی کردند. خلبانان قد بلند و خوش تیپ که لباسی مرتب و عالی پوشیده و دندانهایش سالم باشد. چه قدر بزرگ بود و با اقتدار، در راه با خود فکر می کردم قدرت بالهایش چه قدر زیاد است، چه قدر متعادل حرکت می کند، چه طور می تواند جهت حرکتش را تنظیم کند، سوختش را در راه های دور تامین می کند، چگونه می تواند این همه باررا ببرد.

شیشه هایش هم عجیب بود و دیدنی، از همه بالاتر بودیم و من فقط نگاه می کردم. در راه از پدرم پرسیدم که چگونه کنترل می شود و دارای چه ویژگی هایی است. پدر گفت که یک جعبه سیاه دارد که همه اتفاقات کابین خلبان را ضبط می کند و در صورت بروز حادثه فقط شرکت سازنده هواپیما می تواند از آن رمز گشایی کند و علت سقوط و یا سانحه را دریابد.

نتیجه گیری: هواپیما یک وسیله است که با الهام از پرندگان و ملخ ساخته شده است. آفرین به خالق پرندگان، شکر که چه موجودات عجیبی دارد و ما انسانها برای ساختن مشابه فلزی ان چه قدر دچار سختی و مشکل می شویم. آفرین و هزار شکر به خالق این همه زیبایی که حتی یک ذره را هم نمی توانی بشکافی و مبهوت می شوی.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

انشا در مورد گل رز ❤️+ با مقدمه و بدنه و نتیجه گیری​

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

انشاء در مورد گل رز​

مقدمه: گل رز زیبای باغ، که از تیره گل سرخ است دارای انواع گوناگون با گستردگی رنگ است. این گل که بیش از 300 نوع است در نیمکره معدل شمالی رشدی عالی داشته و جایگاه اصلیش مناطق معتدل است. گل رز که مانند چلچراغی در باغچه می درخشد زمانی تک رنگ است و زمانی هم چند رنگ.
بدنه: رز قشنگ و نجیب باغ، گل قشنگ و بی همنشین، توکه در مناطق شمالی حال و روزت قشنگ است، پس چرا اینجا غریب ا فتاده ای، رز جذاب، عروسک بی صدای باغچه، چه قدر تو و دوستانت جذاب و قشنگ هستید، اردیبهشت که می شود، شما را سرحال و زیبا می بینم، رز سرخ و سفید و شیری و سفید، گلهای بی درد سر باغ، کنار شما که می نشینم، حال دلم خوب می شود، رز سفید تو که از تبار آفتابی و روشنی، رز سرخ و خواستنی تو از تبار عشقی و می دانم که مانند شقایق داغی به دل داری، رز خوش بو، بویت تا انتهای جانم می رود و مسـ*ـت تو می شوم.

رز زیبا تو با خورشید هم دوستی دیرینه داری و گرمای خورشید برایت لذت بخش است. رز زیبای دو رنگ تو از کدام دیاری، رز پاکوتاه تو از کجا می آیی، رز قشنگ هلندی، غریب افتادی، رز خوشبوی سرخ من عاشق عطر صبح گاهت هستم. رز بی ادعا، رز بی توقع، رز بی هم نفس در گوشه باغ، رز همه رنگ من حرفی ندارم که در برابر زیبایی تو بزنم. تو خود همه چیز داری، خوش بو، خوش بر و رو، خوش رنگ، فقط می دانم که آبروی باغی و نبض زندگی باغبان.

نتیجه گیری: گل عزیز است غنیمت شمریدش صحبت. گل رز هرچند مدت زمان شادابی اش از گلهای دیگر بیشتر است، اما انسان خودخواه این زندگی کوتاه را هم کوتاهتر می کند. امیدوارم دست از چیدن بی موقع و زود هنگام گلها برداریم و بتوانیم باغ و پارک و باغچه خانه را زیبا نگاه داریم.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

انشا درباره گل رز زیبا​

مقدمه: گل رز باغم سلام، نور دیدگانم باغم درود، تو را که می بینم خوشحال می شوم و شاداب، گل طناز و عشوه گرم، گل دلبر و دلارام باغ، رز خوب و هم دم سکوت و خلوت عاشقانه من سلام.

بدنه : رز جذاب و پر طراوت، دختر چشم رنگی باغ، سرخابت را چند می دهی و سیماب تنت را چند، باغچه درهوای تو بزم شادی دارد و می نوازد، رز عاشق، رز پر جلای من، نوای شام و صبح باغم، تو که از وطن غریبی بدان که ما در هوای تو عاشقانه آواز می خوانیم و طلوعت را و غروبت را می دانیم.

گل زیبای باغ، جلوه ی بی مانند بهار، عطرت را چند می دهی، من تشنه عطرت هستم و عاشق دلبری تو، رز بهاری نبینم بوی عطرت همه جا را پر نکند، نبینم غمگین باشی و شادم نکنی، تو با هر بادی بوز و شادم کن، بگذار نسیم کوی تو همه جا را معطر کند.

آرام آرام با وزش نسیم برقص و شادمانه باش، من هرجای جهان که دوستانت را دیدم خبر تو را برایشان می دهم و می دانم که آنها هو خوشحال می شوند و جهان ار بوی خوش شما معطر خواهد شد. می دانی که هر جا که تو باشی مردم میهمانی و مراسم و جشن برپا می دارند که تو آبروی مجلسی و مایه شادمانی مردم…رقص تو همراه بویت غوغا می کند.

رز جذاب و دلبرم، حتی تیغ های تو هم دست را آزار نمی دهد. چون عشقی عجیب دردل دارند و می خواهند تو را …مانند عشقی که ممکن است نقص داشته باشد، ولی در هر صورت عاشق همه چیز را می بیند و باز عاشق است.

رز قشنگ و خواستنی من، تو را بر روی دیده می نهم و تا همیشه در تقویم دلم به عنوان برترین و زیباترین هدیه خداوند دوست می دارم. تو و دوستانت از هر دیار و کشور و دیار که هستید تا همیشه سبز باشید و خرم ….رز جانم می دانی از بس زیبایی نام دختران را هم رز می گویند و در همه جا صدا می کنند.
تو تا همیشه شاد و ماندگار و پر از مهری و محبت و عشق. برگهایت نرم و لطیف، خوش رنگ و پر از رنگ، هر کدام به شکلی و رنگی و پر از حس لطیف باران، مانند شبنم صبح و خنک….بویت را از دور دست ها می شنوم و می دانم که مسـ*ـت و خرامان خواهم شد.

نتیجه گیری: گل هدیه خداوند است و موجب شادی و شادابی طبیعت و باغچه و سطح شهر، هرجا که جلوه می کند باید مراقبت شود و بدانیم که نگه داری از هر گلی موجب نشاط و افزایش سلامت روان می گردد. هرگاه دردی داری و جایی نداری به سراغ طبیعت برو…

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

انشا درباره قطع درختان ✂️+ با مقدمه و نتیجه​