جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مطالب طنز بخشی از سخنان ناگفته ی یک گربه طنزپزداز

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته مطالب طنز توسط ادوارد کلاه به سر با نام بخشی از سخنان ناگفته ی یک گربه طنزپزداز ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 3,754 بازدید, 100 پاسخ و 10 بار واکنش داشته است
نام دسته مطالب طنز
نام موضوع بخشی از سخنان ناگفته ی یک گربه طنزپزداز
نویسنده موضوع ادوارد کلاه به سر
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ادوارد کلاه به سر
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده
طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Apr
7,429
29,262
مدال‌ها
15
نوستالژِی ترین چیز دیجیتال دنیا بازی های کامپیوتر منه
از سه سالگی باهاشون خاطره دارم:|

موضوع نویسنده
طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Apr
7,429
29,262
مدال‌ها
15
من دلم میخواد برگردم به اون زمانی که برای مرگ توکیو عزای عمومی و خصوصی گرفته بودم:|

موضوع نویسنده
طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Apr
7,429
29,262
مدال‌ها
15
پیامای تبلیغی گوشیم درخصوص کاهش وزن و کچلی یجوریه که
اگه طرف واقعا کچل یا سنگین وزن باشه میزنه خودشو میکشه...

موضوع نویسنده
طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Apr
7,429
29,262
مدال‌ها
15
نمیدونم این مریضیم اسمش چیه که علاقه خاصی دارم تو نقاشی دیجیتالی صفحه رو با سطل رنگ صورتی کنم بعد دوباره بشینم با پاک کن سفیدش کنم:| احتمالا بیکاری مفرطه:|

موضوع نویسنده
طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Apr
7,429
29,262
مدال‌ها
15
نمیدونم چرا بازیای گوشیم حس میکنن سه سالمه و هر چیزی رو ده بار برام توضیح میدن:|

موضوع نویسنده
طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Apr
7,429
29,262
مدال‌ها
15
بعضی وقتا یطوری حتی عمه هام و خاله هام با هم خوب و مچن که حس میکنم تنها ناسازگاری دنیا منم:|

موضوع نویسنده
طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Apr
7,429
29,262
مدال‌ها
15
جذاب ترین چیز وقتی خانوادت میان بالا سرت و تظاهر میکنن مشغول کارین و اصلا سرشون تو گوشیت نیست بک گراند خالی و عکس گل لاله و بنفشه گالریه:|

موضوع نویسنده
طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Apr
7,429
29,262
مدال‌ها
15
هیچوقت نتونستم درک کنم چطور دو تا دوست از وقتی به دنیا اومدن هر روز با همن همه جا با هم میرن انقدر هم دیگه رو دوست دارن خلاصه بگم مثل کوآلا چسبیدن به هم یه بارم با هم یه بحث کوچولو هم نداشتن:| لعنتیا من دیروز با معدم سر اینکه چرا هر چی میخورم رو اون برمیداره واسه خودش دعوام شد:|

موضوع نویسنده
طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Apr
7,429
29,262
مدال‌ها
15
من معنی آی کیوی پایین رو وقتی فهمیدم که پنجاه دقیقه داشتم یه پازل 96 تیکه رو درست میکردم:|

موضوع نویسنده
طنزنویس
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Apr
7,429
29,262
مدال‌ها
15
کی بیاد بگه من نویسنده چرا ۹ سالگیم فکر می‌کردم پشمالو مثل کلمه خوابالو و اخمالو ادبیش فرق داره و توی انشای نثر ادبیم برای معلم نوشتم پشم‌آلود:|

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین