جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

چالش برای چی مینویسید؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته گفتگو متفرقه کتاب توسط ASHVAN با نام برای چی مینویسید؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,869 بازدید, 52 پاسخ و 7 بار واکنش داشته است
نام دسته گفتگو متفرقه کتاب
نام موضوع برای چی مینویسید؟
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط حامی نارنگی

DEVL

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Aug
3,166
22,364
مدال‌ها
4
حوصلم سر رفته خونه خالم اینا بودم حدود ۴ماه و نت خیلی ضعیف بود اونجا شروع به نوشتن جهت رفع بی حوصلگی کردم

نجوان

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
کاربر رمان‌بوک
Sep
801
3,085
مدال‌ها
4
سوال واضحه برای چی شروع به نوشتن کردی؟!

(اسپم ممنوع)
به اونی که فکر می‌کرد در آینده هیچی نمی‌شم ثابت کنم، همه زندگیم رو حروم کرد، ازم گرفت، امّا من می‌تونستم چیزی بشم.

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Nov
2,476
37,997
مدال‌ها
5

(اسپم ممنوع)
من خیلی تنها بودم خیلی!
یک روز شروع کردم به نوشتن دیدم وای من میتونم حرف های قلبمو پیاده کنم روی کاغذ!! اینجوری شد که رفیق تنهایی هام شد قلمم و کاغذ های باطله

PardisHP

سطح
6

𝓣𝓲𝓻𝓮𝓭
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Apr
2,827
23,697
مدال‌ها
8

(اسپم ممنوع)
ناراحت بودم و اعصبانی، شروع کردم به نوشتن یه داستان وحشیانه و خب هرچی بیشتر نوشتم آروم تر شدم انقدر که دیگه داستانم وحشیانه نبود

Saba giahi♡

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Dec
2
26
مدال‌ها
1
چون این ارامش موقع نوشتن و با هیچی عوض نمی کنم وقتی قلم دست می گیرم می نویسم اون طعم قشنگه اینکه اخ بلا آخره متن تموم وای خدا میدونه چند بار بینش هی واسه خودمو دیگران خوندم که بندخداها دیگه اسم متن و رمان میاد سرگیجه میگیرن🤣😂😂 دیگه به حدیرسیده تو خوابم هم متن به ذهنم نمیرسه بدو بدو مثله یه بنده خدایی سریع می رم اتاقم تا اون متن و بنویسم اما وقتی تموم میشه یه حسه خیلی قشنگی داری چون وجود تو سریز کاغذ سفیده ساده کردی و تبدیل کردی به یه فکر دل نوشته از جنس وجودت و همین برای ادامه و انگیزه برام کافیه
تنها ارزوم اینکه هر روز پر از موضوع های تاز ه واسه شما
راستش خدا میدونه این آرزو برای نویسنده یعنی چی🌹😂😂😂🌹🌹

ثنـٰاء

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
1,543
13,742
مدال‌ها
4

(اسپم ممنوع)
از اول خیلی علاقه به نوشتن داشتم. وقتی کوچیک بودم لحظه شماری می‌کردم تا زودتر نوشتن رو یاد بگیرم.
من تنها بودم و کسی نبود تا حرف دلم رو باهاش بزنم. الانم نیست. فقط تنها همدمم یک کاغذ و قلمه!
برای چی شروع کردم؟
چون میدونستم تنها رفیق آدم که همیشه در برابر هر حرفت سکوت می‌کنه کاغذه، رفیقی که هیچ وقت سرزنش یا قضاوتت نمیکنه ):

بالا پایین