جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

فایل شده دلنوشته فنجان و غم‌جان اثر F_PARDIS

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته ادبیات توسط PardisHP با نام دلنوشته فنجان و غم‌جان اثر F_PARDIS ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 811 بازدید, 23 پاسخ و 10 بار واکنش داشته است
نام دسته ادبیات
نام موضوع دلنوشته فنجان و غم‌جان اثر F_PARDIS
نویسنده موضوع PardisHP
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ILLUSION
موضوع نویسنده

PardisHP

سطح
6

𝓣𝓲𝓻𝓮𝓭
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Apr
2,827
23,794
مدال‌ها
8
Negar_۲۰۲۱۰۹۰۶_۰۰۲۰۱۹.png
دلنوشته: فنجان و غم‌ِجان
نویسنده: F_PARDIS
ژانر: تراژدی، اجتماعی
ناظر: @elham_faraji
کپیست: @'elahe

کد:0043
تگ: محبوب
*مقدمه*
فنجان غم را سر می‌کشم
و زندگی سرشار از غم می‌شود،
حالا از نظرم دنیا آن‌قدر هم زیبا نیست!
اما حقیقت این است، که بسیار زیبا‌تر است!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

fatemeh bano

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Nov
607
1,453
مدال‌ها
6

Picture1.png
عرض ادب و احترام خدمت دلنویس عزیز و ضمن تشکر بابت انتخاب "رمان بوک" برای انتشار آثار ارزشمندتان.

حتما پیش از آغاز نوشتن، تاپیک زیر را مطالعه کنید تا دچار مشکل نشوید:

[ قوانین تایپ دلنوشته ]

پس از بیست پست، در تاپیک زیر درخواست نقد شورا دهید:
[ تاپیک جامع درخواست نقد دلنوشته ]

بعد از ایجاد تاپیک نقدر شورا برای دلنوشته‌تان، می‌توانید در تاپیک زیر درخواست نقد بدهید:
[ تاپیک درخواست تگ دلنوشته ]

پس از گذاشتن بیست پست از دلنوشته، می‌توانید در تاپیک زیر برای آن درخواست جلد دهید:
[ تاپیک درخواست جلد ]

و انشاءالله پس از به پایان رسیدن دلنوشته‌تان، در تاپیک زیر اعلام کنید:
[ تاپیک اعلام پایان دلنوشته ]

دلنویسان عزیز، هرگونه سوالی دارید؛ می‌توانید در اینجا مطرح کنید:
[ سوالات و مشکلات دلنویسان ]

با آرزوی موفقیت برای شما،
♡تیم مدیریت تالار ادبیات♡

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

PardisHP

سطح
6

𝓣𝓲𝓻𝓮𝓭
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Apr
2,827
23,794
مدال‌ها
8
می‌بافم و می‌بافم! رشته‌های رنگ و وارنگ احساسات را درهم گره می‌زنم، قهر را با آشتی و غم را با شادی گره می‌زنم تا این بافتنی زیبا کامل شود. هرکدام را به یک اندازه در بافتنی به کار می‌برم، زیرا تعادل بسیار بهتر است، اگر همه را با شادی ببافم دیگر برای‌ تو عادی می‌شود! و دیگر لذت شاد بودن را نخواهی برد. پس غم را نیز در کنار شادی می‌بافم تا شادی را بیشتر دوست بداری و قدرش را بدانی!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

PardisHP

سطح
6

𝓣𝓲𝓻𝓮𝓭
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Apr
2,827
23,794
مدال‌ها
8
رشته‌رشته افکار در ذهنم غوطه‌ور شدند!
خاطرات تلخ، آرزوهای شیرین، ترس‌ها و... . همه و همه در ذهنم می‌چرخند. بسیار افراد که دلم برای‌شان تنگ شده و بسیار آرزو‌ها که در ذهنم دارم. چقدر اتفاق که در آینده نزدیک خواهد افتاد، چقدر خاطره که ساخته خواهد شد و بسیار اهداف که برای رسیدن به آن‌ها تلاش خواهم کرد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

PardisHP

سطح
6

𝓣𝓲𝓻𝓮𝓭
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Apr
2,827
23,794
مدال‌ها
8
دسته‌دسته می‌کنم گل‌های قاصدک را و می‌دوم در این دشت سرسبز که حالا با نور نارنجیِ رنگ غروب رنگین‌تر شده. می‌ایستم. باد می‌وزد و می‌برد با خود قاصدک‌ها را! خوش به حال‌شان که در آسمان می‌چرخند، حتی من که انسانم هم گاهی دلم پرواز می‌خواهد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

PardisHP

سطح
6

𝓣𝓲𝓻𝓮𝓭
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Apr
2,827
23,794
مدال‌ها
8
نفس عمیق می‌کشم و آسوده روی چمن‌های سبز رنگ دراز می‌کشم. آری، این آسمان آبی رنگ که با ابر‌های سپید زینت داده شده مال من است! می‌نشینم و تماشا می‌کنم خورشیدش را، ماهش را، ستارگان پرنورش را. چقدر زیباست... این نقاشی!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

PardisHP

سطح
6

𝓣𝓲𝓻𝓮𝓭
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Apr
2,827
23,794
مدال‌ها
8
ابر می‌بارد و من گریه می‌کنم، بس که یاد گذشته می‌اندازد من را این‌جا! یاد گرفتن دست‌هایش و بی‌پروا پریدن در دشت! او هنوز در این‌جاست، ولی فرقش این است که من روی زمین و او در زیر زمین، قلب من می‌تپد، و او خون در بدنش جاری نیست!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

PardisHP

سطح
6

𝓣𝓲𝓻𝓮𝓭
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Apr
2,827
23,794
مدال‌ها
8
جاریست آب، در لابه‌لای این سنگ‌های رنگ و وارنگ رودخانه. می‌شورد و با خود می‌برد هرچه سیاهی‌‌ست و زلال می‌شود این آب! حتی می‌شود ماهی‌ها را به خوبی دید که بالا و پایین می‌پرند و خوش‌حال‌اند مانند من! که تصویر تو را در آب می‌بینم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

PardisHP

سطح
6

𝓣𝓲𝓻𝓮𝓭
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Apr
2,827
23,794
مدال‌ها
8
می‌بارد باران، و من نظاره می‌کنمش از پشت این پنجرهٔ بخار گرفته. با انگشتم یک قلب روی شیشه می‌کشم تا بهتر ببینم این منظره را؛ واقعاً چه قاب زیبایی‌ست تصویر سرسبز دشت که با مه و قطرات باران زینت داده شده. کاش من هم آن‌جا بودم... .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

PardisHP

سطح
6

𝓣𝓲𝓻𝓮𝓭
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Apr
2,827
23,794
مدال‌ها
8
کاغذ‌ها انگار جان گرفته باشند، من را فرا می‌خوانند و خواهش می‌کنند تخیلات درهم و برهم‌ام را بنویسم. من هم روی‌شان را زمین نمی‌اندازم؛ قلم را بر‌می‌دارم و کلمات بر روی کاغذ جاری می‌شوند. من هرچه بیش‌تر می‌نویسم، بیش‌تر شادمان می‌شوم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا پایین