- Dec
- 6,247
- 11,845
- مدالها
- 3
قربونت عزیزمشما هم موفق باشی الهام جان💖
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!قربونت عزیزمشما هم موفق باشی الهام جان💖
خوشبختم عزیز موفق باشی 🌷هستی ام ۱۷ ساله از تهران
عاشق کتابها و فیلمهای کلاسیکم
رمان نویس تازهکارم و تازه شروع کردم به کار کردن روی رمانم
خوشبختم عزیز موفق باشی 🌷سلام^_^
تینا هستم، با اسم مستعار توتیا ک از بچگی روی خودم گذاشته بودم.
21 ساله و دانشجوی رشته ژنتیک، اهل شهر اراک
نوازنده گیتار، معتاد فیلمهای کرهای و رمانهای ایرانی، معلم زبان انگلیسی ، عکاس در و دیوار و یه نیمچه نویسنده، با صدامم گوشهارو آزار میدم و یه مدتیه گویندهی انجمنم😅
خوشبختم از آشنایی با همتون🌹
ممنون گلم 🌹خوشبختم عزیز موفق باشی 🌷
خوشبختم موفق باشید برادردرود( سلام).
امیراحمد محمدی فرد هستم، ۲۲ ساله از شهرکرد.
دانشجوی رشته مترجمی زبان پیام نور شهرکرد هستم.
نوشتن رمان و داستان کوتاه را چند سال پیش با ثبت نام در این انجمن شروع کردم و تا حالا دوتا داستان کوتاه( جوخه وهم و ژرفای بیم) و دوتا رمان( آخرین سقوط، سراب مرگبار) را به اتمام رسوندم( البته به جز جوخه وهم بقیه چندجلدی هستن، ادامه دارن و هنوز کامل به اتمام نرسیدن)
گاهی اوقات فرصت کنم زبان آلمانی را تمرین میکنم( فیلاً به تازگی شروع کردم و چند کلمه در حد سلام، تعدادی لغت و این موارد رو یاد گرفتم اما سعی دارم با برنامهریزی مناسبی روی یادگیریش بیشتر وقت بزارم.) جدا از این ترانهنویسی و شعر نویسی را هم به تازگی شروع کردم البته فیلاً هیچکدوم در اون حد که باید قوی نیستن و به تمرین زیادی نیاز دارم.
جدا از اینها به بازیسازی هم علاقهمند هستم و سعی دارم اگر بشه روی یادگیری این مورد هم وقت بزارم.
از آشنایی با شما خوشبختم.
خوشبختم عزیزم خدا فرزندانتون رو براتون نگهداره.سلام خدمت همه دوستان و نویسندههای عزیز.
اهل تهران هستم ۳۲ ساله. متاهل. لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و در بخش مالی از ادارهای دولتی مشغول بهکار هستم. اما با همه داشتههام همیشه فقدان فرزند رو حس کردم و با وجود بیش از ده سال تاهل مادر نشدم. در حال حاضر به لطف خدا ۴ فرزندخونده رو سرپرستی میکنم و حالم خیلی بهتره. اگر در طی روز و هفته فرصتی داشته باشم ترجیح میدم تمام وقت نزدیک خانواده پا به سن و فرزندخوندههام باشم. بیشتر اخر شبها وقت ازادی پیدا میکنم و به اثار زیبای دوستان خوش قلمم سر میزنم و دنیای کنار شما بودن رو تجربه میکنم. این انجمن و احترامات بین اعضا رو دوست دارم. معمولا بانو خطاب میشم و از حسن نیت دوستانم بسیار سپاسگزارم.🌹
خوشبختم عزیز موفق باشی 🌷سلام نازنینم، ۱۷ سالمه، یهویی نویسندگی رو شروع کردم هیچ وقت بهش فکر هم نکرده بودم. عاشق کتابم و هنر رو خیلی دوست دارم به تاریخ جهان هم علاقه دارم... .
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک